Meer resultaten voor Frituur huren

Frituur huren
 
Wat kost het huren van een frietwagen. Prijzen 2018.
Bekijk uw bijkomende kosten. Naast de bovenstaande pakketprijzen rekenen wij 2000, per uur voor onze frituurwagen en het personeel. Het uurtarief start vanaf het moment dat het verkoopluik opent tot het moment dat u bepaald dat we stoppen met bakken.
Betaalterminal huren voor frituur frietkot BetaalterminalHuren.be.
Er zijn een aantal huurformules mogelijk: 1 dag huren, korte termijn huren, middellange lange termijn huren, permanent huren alsook kan een betaalterminal kopen ook. Prijs betaalterminal voor frituur. Volgende kosten kunnen aangerekend worden. Bij niet alle aanbieders worden deze kosten aangerekend.
Klasse mobiele frituur Catering PrestigeCatering Prestige.
Klasse mobiele frituur. Mobiele frituur bbq. Klasse mobiele frituur. BBQ de luxe Black Bastard. Klasse mobiele frituur. Mobiele barbeque set. Een topklasse frituur met verse producten, een topper in Vlaanderen prijs/kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd voor het aanleveren van standaard frituurproducten!
Verhuur mobiele frituur, hotdog of hamburgerwagen t Snackske.
Verhuur van snackwagens. Wij van catering t Snackske bieden u als organisatie, bedrijf, of vereniging de mogelijkheid om onze frietwagens te huren, voor 1 of meerdere dagen. Onze mobiele frituurwagens zijn uitermate geschikt voor het bereiden van friet, snacks en diverse broodjes.
Smulboerke Mobiele frituur huren.
Bij de huur van een combinatie frituur springkasteel, kan u genieten van een mooie korting! De gastheer, gastvrouw hoeft niets te doen, u kan op een ontspannen manier genieten van uw eigen feest. Wij maken van uw feest een onvergetelijk succes!
Frituur WIM FRIET in Wachtebeke op Vindeenfrituur.be.
Wij hebben eveneens een mobiele frituur. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij topkwaliteit. Wij streven ernaar om in onze mobiele frituur dezelfde kwaliteit netheid aan te bieden als bij Wim Friet. U kan De Mobiele frituur huren voor al uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, communiefeesten, babybor.
Friteuse huren: Elektrisch of op propaangas Boels.
Huren, zo werkt het. Dit kost het. Tot welke klantgroep behoort u? Prijzen worden incl. Prijzen worden excl. Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren. Deze cookies worden in sommige gevallen geplaatst door derden.
Home.
Hapjes, Koud en Warmbuffet, Themabuffetten, Kaastafels, Nagerechten en Drankenformules. Een losse sfeer op uw feest. Maak gebruik van één van onze wagens. Wist u dat wij reeds meer dan 20 jaar de tittel MEESTER FRITURIST dragen. Onze service is veelzijdig.
Frietkraam huren met bediening 0475 63 73 36 Babyborrels. events. Feest.
Luxe frietkraam huren met bediening 0475 63 73 36. Verhuur van luxe frietkraam met bediening 0475 63 73 36. Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons luxe frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen.
Frituur De Lekkerbek in Ieper Elverdinge met openingsuren Broodjes.
1130: 1330: 1730: 2200.: Bij Frituur De Lekkerbek kun je terecht voor heerlijke verse frieten. Hun bereidingen worden steeds huisgemaakt, proef hun verse vleesbrochettes, vol au vent, stoofvlees. Frituur De Lekkerbek is gekend om deze specialiteiten: huisbereide tartaar en verse kippeboutjes!

Contacteer ons