Meer resultaten voor Frituur huren

Frituur huren
 
Bossuwé: Mobiele frituren.
De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze" specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur. Aanvragen en reservaties voor de mobiele frituur starten vanaf 50 volwassenen exclusief kinderen.
Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
Nagerechten en Snack kramen. Wil je bij het huren van onze mobiele frituur ook desserts en drank op jouw feest, ook deze kunnen wij verzorgen. Tafels, stoelen en tenten, kunnen wij verzorgen via onze partners. Wij bedienen onze klanten in de volgende regios.:
Ophovenstraat 32, 3680 Neeroeteren Horecapand te huur hebbes.
Deze frituur is volledig in orden en enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Alle toestellen zijn aanwezig. Veel ruimte en een groot terras. Eventueel is de woning naast de frituur bij te huren. Dit is allemaal te bespreken met de eigenaar.
Frietjestijd Mobiele frituur huren voor al uw feestjes en evenementen!
Personeel met 20 jaar ervaring in een vaste frituur, garandeert topkwaliteit in combinatie met een vlotte en vriendelijke bediening. Als u de catering van uw feestjes toevertrouwt aan Frietjestijd bent u verzekerd dat u in een fijne en ongedwongen sfeer, samen met uw gasten kan genieten. Maak je vooral geen zorgen of de gasten al dan niet tevreden zijn want wie kan je nu niet verwennen met lekkere pasta of verse frietjes? Frietjestijd biedt je de mogelijkheid om de frituur-pastawagen te huren met of zonder personeel.
Verhuur van feestmateriaal: Huur nu uw benodigdheden online Boels.
Huren, zo werkt het. Dit kost het. Tot welke klantgroep behoort u? Prijzen worden incl. Prijzen worden excl. Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren. Deze cookies worden in sommige gevallen geplaatst door derden.
Frietmobiel De Mobiele Friet Mobiele frituur huren.
Frietmobiel, friet mobiel, mobiele friet, mobiele frituur, mobiele frietjes, frietjes, de frietmobiel, de fritmobile, frietjes mobiel, frieten mobiel, frietmobiel huren, huren frietmobiel, huren mobiele frituur, mobiele friet huren, mobiele frituur huren, frietmobiel evenementen, frietjes evenementen, friet evenementen, de mobiele friet, de frietjesmobiel, mobiele frietjes, huur frietkraam, huren frietkraam, frietkraam, frituurwagen, frietjeswagen, wagen met frieten, frieten mobiel, frituurwagen huren, frietkraam huren, huren frietuurkraam, lokeren, lochristi, laarne, beervelde, eksaarde, wachtebeke, daknam, zaffelaere, frieten, friet, frit, fritten, communie, huwelijk, evenement, bedrijfsfeest, pensionering, pensioen, verloving, vrijgezellen, party, feest, feesten, verjaardag, babyborrel, babyborrels, friet babyborrel, friet, communie.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs.
friteuse dubbel gas 25 liter femat mijn feest zit goed.
Deze dien je vervolgens te ondertekenen als bevestiging of te beantwoorden met ok voor bestelling. Daarbij vragen we ook om naast de artikelen en de aantallen ook te letten op de leverplaats, het facturatieadres, het telefoonnummer en de leverdata. Kan ik mijn bestelling annuleren?
Markt frituurwagens Limburg goudengids.be.
Rue Basse Wez 53, 4020 Liège Luik. 7 Amm FQF. DE LA REPUBLIQUE FRANCAISE 35, 4000 LIEGE. Rue de la Résistance 83, 4350 Lamine Remicourt. 9 AM MA. Rue des Peupliers 28, 4000 Liège Luik. Oude Tiensestraat 11, 3473 Waanrode Kortenaken.
Frietmobiel huren Wevelgem Mobiele frituur huren Frietkot aan huis bestellen Frituur op uw feest.
Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een puntzakje met een brede selectie aan sausen en gerechten. Bekijk onze uitgebreide menu's' en vraag ons snel om een vrijblijvende prijsofferte!

Contacteer ons