Resultaten voor Frituur huren

Frituur huren
 
Huur een frituurwagen voor uw evenement of feestje.
Dit kan naar believen aangepast en/of uitgebreid worden volgens de wensen van de klant met bijvoorbeeld Hallal, vegetarische produkten enz. We beschikken over verschillende frituur units, met een capaciteit van 3 tot 9 frietpotten. Al onze wagens zijn uitgerust met een top-paneel met vermelding Frituur-Snacks, dit zorgt voor duidelijkheid en uniformiteit op elk evenement. Een fritkot huren is in.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs.
NIMA Rent, bij ons is Huren pas echt een Feest!
Dit is gewoon een klasse bedrijf puur sang voor verhuring van feestmateriaal, met klasse accessoires in al zijn verschillende mogelijkheden van gerief, met een fabelachtige toonzaal als voorbeeld. De service en de levering zijn altijd tot in de perfectie uitgevoerd.
Het Smullerke.
een afspraak is een afspraak. Wij komen ook bij u op locatie voor een babyborrel, communiefeest, verjaardag, huwelijk, huwelijksverjaardag, receptie, opening van een nieuwe zaak, opendeurdag, schoolfeest, enz. Feesten en partijen. Dan heeft Frituur t Smullerke de oplossing voor u.
King Friet Mobiele frituur Frituurwagen Frieten op uw feest Traiteur aan huis BBQ Verhuur feestmateriaal.
Maak er dan een prettig en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur. Bij King Friet kan u terecht voor diverse feestformules met vers gebakken frieten en hapjes, BBQ, of een uitgebreid buffet van pasta, vis, vlees en desserts.
De frietmobiel mobiele frituur huren.
Wij zorgen voor een supervlotte, professionele bediening met heerlijke producten zodat uzelf zorgeloos kunt genieten van je feest samen met je gasten. Wij zorgen voor alles: producten, vorkjes, servietten. Onze mobiele frituur de frietmobiel kan men voor vele gelegenheden huren.:
Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfestijn.
Onze frituur maakt het u heel makkelijk.: op alle evenementen en feesten. verschillende menus naar eigen wens uit te breiden. alles is bespreekbaar. Laat ons uw wensen kennen en wij komen ze tegemoet. Contacteer ons vandaag nog! mobiele frituur antwerpen. Mobiel frietkraam huren.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Honger Stiller uit Antwerpen Wilrijk De Honger Stiller Wilrijk Antwerpen.
U bent het vast met ons eens. Het huren van een mobiele frituurwagen biedt veel meer voordelen. U hoeft geen boodschappen te doen, niet te koken en geen rommel op te ruimen. Wij komen met onze mobiel frituur graag bij u op locatie of aan huis.
Een frituurpan huren! Bekijk de mogelijkheden YouTube.
Een frituur huren is ideaal voor in de horeca als je tijdelijk een extra frituurpan nodig hebt, en in de catering misstaat een frituur natuurlijk ook niet, maar ook voor particulieren zijn er verschillende soorten frituurpannen te huur. Om te frituren heb je naast de frituur die je huurt zelf ook nog één ander iets nodig: olie!
Friteuse huren: Elektrisch of op propaangas Boels.
Huren, zo werkt het. Dit kost het. Tot welke klantgroep behoort u? Prijzen worden incl. Prijzen worden excl. Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren. Deze cookies worden in sommige gevallen geplaatst door derden.

Contacteer ons