Zoeken naar Frituur huren

Frituur huren
 
Frietmobiel huren Menen Mobiele frituur huren Frietkot aan huis bestellen Frituur op uw feest.
Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een puntzakje met een brede selectie aan sausen en gerechten. Bekijk onze uitgebreide menu's' en vraag ons snel om een vrijblijvende prijsofferte!
Catering Frank Heers Feesten en evenementen.
Huur een tent. Laat uw feest of event niet in het water vallen. Ook voor het huren van een feesttent of braderietent kunt u bij Catering Frank aankloppen, vloer inbegrepen. Onze tenten zijn 10 en 15m breed, maar ook voor andere afmetingen kunt u bij ons terecht.
Mobiele frituur huren Frietmobiel op uw feest Frietopia.be.
Welkom op de website van Mobiele Frituur Frietopia. Ben je op zoek naar een mobiele frituur met overheerlijke verse frietjes en snacks, of bent u eerder liefhebber van een verse artisanale burger met bijpassende garnituren en toppings, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Boefferke Mobiele frituur, snacks en bbq.
Onze mobiele frituur is gespecialiseerd in het aanbieden van uitmuntende frietjes met de lekkerste snacks voor alle gelegenheden bij u of op locatie. Share with Facebook Share with Twitter Share with Pinterest. Mobiele frituur, BBQ en snacks Boefferke West-Vlaanderen Waregem.
Frituurwagen MTM Event Zaventem.
Het is ook mogelijk om de frituurwagen zonder personeel te huren. Kost: 25000, / dag 050, / km buiten straal van 25km 21% BTW. Waarborg: 30000, contant te betalen bij plaatsing frituurwagen. Schoonmaak wagen: Hier moet u zelf voor zorgen.
Bedrijfsvastgoed te huur in Neeroeteren HKR7H Immo Dufour Zimmo. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
Zeer goede ligging aan een drukke straat. Deze frituur is volledig in orden en enkele jaren geleden volledig vernieuwd. Alle toestellen zijn aanwezig. Veel ruimte en een groot terras. Eventueel is de woning naast de frituur bij te huren. Dit is allemaal te bespreken met de eigenaar.
Frituurbolero.
Registreer of check uw saldo u hier. Frituur Bolero, reeds een geruime tijd een gevestigde waarde, stond voor een nieuwe uitdaging. Sedert 1996 baten wij een frituur uit in Wervik en hebben we onze klanten steeds met de glimlach bediend.
Frituur te huur Immo 2dehands.be.
Eigentijdse, trendy, vintage, kwalitatieve frituur, gespecialiseerd in Vegetarische snacks Biologische burgers, in de Brugse binnenstad nabi. 7 juli 2018 1841: Brugge. Commercieel te huur in Asse Be. Gekende en bewezen pitta en frituur zaak op een ideale locatie op de Brusselsesteenweg tussen Asse en Zellik.
Mobiele frituur en snackwagen in Herentals, frituur aan huis herentals Friet Broodjespaleis.
Op al uw feestjes en evenementen, groot en klein.: U geeft een feestje en u wilt de buikjes vullen, onze mobiele frituur / snackwagen komt naar je toe! Wij nemen voor ieder feestje voldoende tijd en maken er een geslaagde dag van!
Mobiele frituur Chill Mobile komt naar jou toe!
Naast het verhuren van tenten, springkastelen en ander feestmateriaal., bieden wij ook met onze Chill Mobile, frietjes, pasta, hamburgers.aan. Wij komen langs bij u thuis of op afgesproken locatie. Blader gerust eens de website door. U vindt een verscheidenheid aan informatie.

Contacteer ons