Meer resultaten voor frituur in de buurt

frituur in de buurt
 
Welke frituur serveert lekkere frietjes? Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Welke frituur serveert lekkere frietjes? 17/09/2013 om 0800: Print Corrigeer. Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Onze lezers vinden dit de beste frituren in hun buurt. Ken jij er nog andere? Chez Vincent Brugge: Voor" mij de beste frituur van Belgie.
Buurt wil geen frituur De Standaard.
Een exploitant vroeg een goeie week geleden een vergunning om een frituur te openen op de hoek met de Constantin Meunierstraat. Dat is geen onlogische keuze, omdat in de buurt honderden studenten een tijdelijk onderkomen hebben. Dit is een ds Plus artikel.
zeer goed draaiende frituur / eethuis / broodjes met hoge omzetcijfers in de omgeving van Bree Dossier 3137 Overnamemarkt.
te koop: zeer goed draaiende frituur / eethuis / broodjes met hoge omzetcijfers in de Limburg omgeving Bree. De zaak bestaat uit een ruime verbruikzaal met bedieningstoog en een 48 tal zitplaatsen. Hoge rendements friteuse merk Perfecta met 3 potten en 1 snack. Al het materiaal en installaties zijn nog redelijk recent en niet ouder dan 2 jaar. Fraai ingericht interieur met airco aanwezig. Terras met houten banken aan de voorzijde alsook een eigen parking voor 4 wagens en voldoende parkeermogelijkheden in de direkte buurt.
Welkom in ons Frituur t Viaductje Frituur t Viaductje.
Welkom in ons Frituur t Viaductje. Wij staan garant voor lekkere frietjes en al de hygiƫne en netheid van onze producten. In onze onlangs vernieuwde zaak hebt u meerdere zitplaatsen om te komen eten of u kan het ook altijd meenemen om thuis gezellig te genieten van de echte Belgische frietjes.
Vind je frituur Mora.
Vind je frituur. Vind je frituur. Vind je frituur. Vind je frituur. Vul je postcode of plaats hierboven in, en zie welke frituur er bij jou in de buurt is. t 32 014 82 97 30. f 32 014 82 97 31.
Frituur Paseo 8 foto's' 55 Beoordelingen Fastfoodrestaurant Postelsesteenweg 41, 2400 Mol Belgiƫ.
Anneke Matheve-van Der Heijden. 7 september 2015. De beste frituur hier in de buurt! Elke week heerlijk genieten van een goede friet, maar ook de broodjes zijn er super lekker! Ga zo door Wim, Loes en het hele Paseo-team. 28 december 2016.
Frituur, Lebbeke, frietjes, snacks, frituur TomHannelore FRITUUR TOM EN HANNELORE BVBA.
We gingen samen al eens een frietje eten bij onze favoriete frituur in de buurt, een bouwcontainer van 30 vierkante meter. Toen de eigenaars van die frituur ermee stopten, besloten we weer een nieuwe uitdaging aan te gaan en onze favoriete frituur over te nemen.
Beste frituur in de buurt! Reizigersbeoordelingen Frituur Carlos TripAdvisor.
Ik ben geen kenner maar zeker niet slecht, en beter dan gemiddelde frituur in de regio. Weet dat er plaats is om te zitten wel gezellig naar drukke baan kijken, wellicht heel drukke plaats bij voetbal in de buurt, en er ook een spaarkaart formule is. Stel een vraag over Frituur Carlos.
Frituur Franky Oostende Alle info over Frituur Franky te Oostende.
Schrijf je hieronder in met je e-mailadres en bevestig de mail.: Sluiten en bevestigen Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies vind je in onze privacyverklaring. Disclaimer en privacy statement. Alle info over Frituur Franky te Oostende. Copyright Frituur Franky.
Zoek hier naar deelnemende fritkotactie frituren Fritkotactie.
Postcode of Gemeente. Is er geen deelnemende frituur bij jou in de buurt? Vraag dan aan je frituuruitbater of deze interesse heeft en laat hem/haar een mailtje sturen naar info@fritkotactie.be. Naam vd Zaak Adres Sluitingsdagen. Frituur Broun II. Henri Brounstraat 48.

Contacteer ons