Resultaten voor friet snacks

friet snacks
 
Frituur Antwerpen Bolifrit: snacks, frieten, Bicky burgers.
Aan de Bolivarplaats aan het nieuwe justitiepaleis vindt u een echte Belgische frituur in Antwerpen. Bolifrit biedt u smaakvolle, huisgemaakte gerechten, een uitgebreid assortiment aan snacks en uiteraard onze heerlijke frieten. Dankzij onze snelle en vriendelijke service is dit de ideale ontmoetingsplaats voor studenten, bedrijven, buurtbewoners, jong en oud om uw buikje rond te eten. Onze frituur bestaat intussen meer dan drie jaar en wij hebben al een aardige klandizie opgebouwd. Terug naar de echte Belgische frituur. We wilden de klanten terugbrengen naar een echte Belgische frituur met huisgemaakte kleine gerechten zoals stoofvlees, stoofvleessaus, verse tartaar en andere weeksuggesties. De typische Belgische hamburger die we kennen, als de BICKY BURGER, is ons uithangbord omdat we één van de weinige Officiële Bicky Verdelers zijn in de stad Antwerpen. Samen met een snelle, vriendelijke service voor zowel studenten, als bedrijven die tijdens hun pauzes een snelle, lekkere hap wensen, is Bolifrit een ontmoetingsplaats waar de buurt terecht kan om hun buikje rond te eten, in een moderne, frisse, huiselijke sfeer voor jong en oud.
FRITUUR FRANKY Alle info over Frituur Franky Oostende.
Onze verse frieten snijden we dagelijks op traditionele wijze met een authentieke frietsnijder zodat ze het maximum aan smaak behouden. Voor het bakproces, van zowel de frieten als de snacks, gebruiken wij uitsluitend plantaardig vet. De verse hamburgers bakken we à la minute op de plaat.
De Mander Friet Snacks.
De Mander friet en snacks staat garant voor een persoonlijke benadering en kwaliteit, waarin we met ons enthousiaste team u voorzien van top kwaliteit friet snacks. Graag verwelkomen we U in onze locatie aan de oude dijk 47a in Odiliapeel.
Hoe slecht is de frituur? PowerSlim België Afvallen samen met je coach.
Iedereen weet wel dat frieten niet echt gezond te noemen zijn. Maar wat moeten we verstaan onder dit niet gezond? Laten we beginnen met een gemiddelde portie friet van 200 gram. Zon portie levert al snel 500-600 calorieën en 75-80 gram koolhydraten.
Frituursnacks Frituur Maritime.
Balletjes in tomatensaus. Vol au Vent. Curryworst special met curryketchup. Curryworst special met tomatenketchup. Gehaktbal Boulet special met curryketchup. Gehaktbal Boulet special met tomatenketchup. Cervela special met curryketchup. Cervela special met tomatenketchup. Loempidel Vietnamse frikadel. Grizzly pikant Berehap. Bitterballen 5 stuks. Chixfingers 6 stuks. Nuggets 5 stuks. Mosselen / Haring. XXL Curryworst special met curryketchup. XXL Curryworst special met tomatenketchup. Mini Loempia 6 stuks. Pitta zonder friet. Pitta met friet. Maxi kleine saté. Maxi grote saté. Broodje witte of zwarte pens. Pikante Amerikaanse saus. Zoet zuur pikant. Texan pikante andalouse. Special saus met curryketchup. Special saus met tomatenketchup. Coca Cola light. Coca Cola Zero. Frisdranken flesjes 05, l. 02 252 19 63. Home Frituursnacks Broodjes Slaatjes Catering Contact. Copyright @ Frituur Maritime Gemaakt met door I Fix Your.
Frituur op uw feest Frietmobiel lekkere frietjes, hapjes en snacks Mobiel frituur op uw feest Frietkot aan huis Mobiele frituurwagen.
Wij hebben een uitgebreid gamma frituurhapjes, snacks en vlees of visgerechten in combinatie met verse frietjes en saus naar keuze. Snacks en hapjes. Frietjes saus frikandel of frikandel special. Frietjes saus brochet. Frietjes saus stoofvlees. Frietjes saus vol-au-vent. Frietjes saus snack naar keuze.
Friet@Home levert snacks aan huis Ichtegem Regio HLN.
Met Friet@Home dokterde ik een nieuw concept uit voor de streek. We leveren frieten en allerlei snacks aan huis. Natuurlijk mogen de mensen ook ter plaatse komen bestellen" Peter en zijn vrouw werken ook nog in het lokale rusthuis en openen de zaak in bijberoep.
FRIET / SNACKS DE SNACKBAR.
De snackcar-HOME.
Wij werken met verse aardappelen, gebakken in Belgisch vet met kwaliteitslabel. De lekkerste snacks en versgebakken broodjes. Onze heerlijke goulash en stoofvlees wordt overigens zelf bereid! Hygiëne, vriendelijkheid, kwaliteit en vooral een lekkere friet, zijn bij ons topprioriteit! Hopelijk tot binnekort, in onze mobiele frituur!
Frituur Antwerpen Bolifrit: snacks, frieten, Bicky burgers.
Dit systeem bakt de dagverse frietjes kort automatisch voor en geeft een sein wanneer ze klaar zijn. Door een computergestuurd hefsysteem komt de hoeveelheid friet automatisch omhoog zodra de ingestelde/ geprogrammeerde baktijd verstreken is. Door een simpele beweging kan de volledige mand leeggestort worden in een uitstortbak of in de vergaarbak.

Contacteer ons