Resultaten voor frituurolie

frituurolie
 
Recycleer jouw frituurolie tot biodiesel Gemeente Alken.
Milieu, duurzaamheid en landbouw. Recycleer jouw frituurolie tot biodiesel. Recycleer jouw frituurolie tot biodiesel. Wist je dat gebruikte frituurolie of vet een tweede leven krijgt aan de pomp? Als je gebruikte frituurolie of vet naar het recyclagepark brengt, wordt ze verwerkt tot biodiesel.
Frituuroliën Vandemoortele.
Vandemoortele Original is een kwalitatieve frituurolie op basis van zonnebloemolie, palmolie en koolzaadolie. Excellence is de fijnste frituurolie voor het beste bakresultaat. Ze bestaat uit 100 % zonnebloemolie waaronder de speciale high oleic zonnebloemolie. Frituurolie Minder Geuren is een huiseigen, unieke compositie, samengesteld uit zonnebloemolie, palmolie en koolzaadolie.
Albert Heijn.
Vandemoortele Excellence Frituurolie 2L Colruyt.
Het resultaat kan ook verschillen omdat de voedingswaarden per 100 ml werden uitgedrukt in plaats van per 100 gram. Colruyt Group is niet verantwoordelijk voor eventuele onvolledige of incorrecte informatie van derden in de voedingswaardentabel op Trustbox. Meer info over Nutri-Score. Sluiten VANDEMOORTELE EXCELLENCE frituurolie 2L.
Becel Frituurolie Becel gamma Becel.be.
Home Andere producten Becel Frituurolie. Becel Frituurolie is gemaakt van zonnebloemolie en bevat veel onverzadigde en weinig verzadigde vetzuren. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij tot de instandhouding van een normaal cholesterolgehalte in het bloed.
De 7 meest gestelde vragen over frituurvet.
Voor het frituren zijn drie verschillende soorten producten beschikbaar: vast frituurvet, vloeibaar frituurvet en frituurolie. Vast frituurvet wordt gemaakt van dierlijk vet, zoals ossewit, of van geharde plantaardige oliën, zoals palm of kokosolie. Vloeibaar frituurvet is een mix van ongehard plantaardig vet en plantaardige olie. Frituurolie wordt uitsluitend gemaakt van plantaardige oliën en bevat een mix van verschillende soorten.
FAVV Persbericht: Speciale actie frituurolie: Resultaten.
Bij 18 frituurketels ofwel 93%, van alle gecontroleerde frituurolie werd een temperatuur gemeten die hoger was dan de norm van 180C. De resultaten van de labo-analyse toonden aan dat 41%, van alle gecontroleerde frituurolie 8 monsters een percentage gepolymeriseerde triglyceriden bevatten dat de de norm van 10% overschreed.
Frituurvetten.
De uiteindelijke verwerking van de gebruikte frituurolie, fondueolie of het gebruikte frituurvet gebeurt onafhankelijk van de oorsprong huishoudelijk of professioneel of de manier van inzameling in verpakking of bulk. Wordt de gebruikte frituurolie, fondueolie of het gebruikte frituurvet bijvoorbeeld in een plastieken verpakking ingezameld, dan wordt het verwerkingsproces zodanig georganiseerd dat zowel de plastieken fles als de inhoud ervan gerecycleerd worden.
Albert Heijn.
Frituurolie Testo NV/SA.
Een visuele of geurcheck is niet voldoende om te bepalen of de kwaliteit van frituurolie nog steeds goed is. Restaurantketens gebruiken de testo 270 frituurolietester om frituurolie te vervangen zodra de TPM grenswaarden overschreden worden. Dit zorgt er voor dat frituurolie niet te snel vervangen wordt, waar een aanzienlijke kostenbesparing oplevert.

Contacteer ons