Meer resultaten voor frituurolie

frituurolie
 
EcoWerf Frituurolin en vetten.
Belgen zijn verzot op frietjes en niet enkel van de frituur 80% van de Belgen beschikt immers thuis over een frietketel. Gek genoeg weten velen niet wat te doen met hun gebruikte frituurolie of vet. Eenvoudig naar het containerpark brengen en zo het milieu helpen beschermen! Waarom gebruikte frituurolin en vetten apart inzamelen? Zo vang je gebruikt frituurolie of vet op voor recyclage! Ollie het oliespook telt mee af met je frietketel. Waarom gebruikte frituurolin en vetten apart inzamelen? Frituurolin of vetten die in het milieu terechtkomen veroorzaken heel wat schade zoals verstopte afvoerbuizen en leidingen. Deze kunnen leiden tot lekken of zelfs overstromingen maar ook tot bodemvervuiling en vervuiling van het oppervlakte en dieptewater.
Frituurolie Limburg.net preventie verwerking inzameling en sortering van afval voor Limburg en Diest.
Afgedankte en Elektronische apparaten. Je bent hier Home 2de leven van afval Frituurolie. Vetten en oliën zijn schadelijk voor het milieu. Niet voor niets hoorden ze vroeger bij het klein gevaarlijk afval. Via de trechteractie en de tv-spots met de bekende oliespoken zet Valorfrit de Belgen ertoe aan om hun frituurvet en olie te sorteren en naar het recyclagepark te brengen. Met succes want er wordt elk jaar meer vet en olie gerecycleerd. Bijna een kwart van de ingezamelde vetten en oliën wordt gebruikt om groene stroom op te wekken. Veruit het grootste deel meer dan 60 procent wordt gerecycleerd tot biodiesel.
Frituurolie Carrefour drive.be.
Meld je aan om toe te voegen aan je favorieten. Carrefour Frituurolie 2 L. Meld je aan om toe te voegen aan je favorieten.
Frituurolie Deerlijk.
Frituren zit ons in het bloed. 80 % van de Belgische gezinnen heeft een friteuse in huis en ze verbruiken zo'n 28.000 ton frituurolie per jaar. En toch weten heel weinig mensen hoelang en hoe vaak ze gebakken hebben met die olie en welke invloed dit kan hebben op de kwaliteit van hun frietjes. Precies daarom heeft Valorfrit de aftelstrip gecreëerd.
Carrefour Frituurolie 2 L Carrefour drive.be.
Carrefour Frituurolie 2 L. Meld je aan om toe te voegen aan je favorieten. Zonnebloemolie koolzaadolie palmoleïne antischuimmiddel dimethylpolysiloxaan Draagt bij aan de productie van gecertificeerde duurzame palmolie www.rspo.org.
Breng je gebruikte frituurolie of vet naar het containerpark.
Giet je soms gebruikte frituurolie fondueolie of frituurvet in de gootsteen in je wc bij je restafval in je tuin of de riool? Wel dan gaan die vrij rondspoken en ons milieu belasten. Indien ze correct worden ingezameld dan kan Valorfrit ze nuttig recycleren tot onder meer biodiesel industriële zepen en smeermiddelen. Hoe ga je tewerk. Neem een geschikte fles daarbij gebruik je best de oorspronkelijke verpakking of een ander type plastieken fles.
frituurolie en vet Ivago.
Start frituurolie en vet. Met frituurolie en vet kan je terecht op elk recyclagepark. Je zet de flessen op de KGA-tafel. Gebruikte frituurolie breng je best naar het recyclagepark in de orginele verpakking. Zo weet de parkwachter direct om welk product het gaat. Het merendeel van de ingezamelde gebruikte frituurolie fondueolie of het gebruikte frituurvet wordt verwerkt tot de milieuvriendelijke brandstof biodiesel. De biodiesel die gemaakt wordt van deze afvalstoffen kan na het recyclageproces biivoorbeeld bijgemengd worden bij traditionele diesel.
Hoe weet je of je olie of vet nog goed is? Ivago.
Hoe weet je of je olie of vet nog goed is? Heel weinig mensen weten hoelang en hoe vaak ze al gebakken hebben in hun frituurolie of vet. Ons gezond verstand vertelt ons dat we frituurolie of vet na zon tien bakbeurten moeten vervangen maar het is raadzamer om op de verpakking te lezen wat de producent aanraadt over het aantal bakbeurten. Bovendien hou je best ook rekening met een aantal andere elementen. Als de olie donker of stroperig wordt als er schuim te veel rook of een onaangename geur ontstaat is het al te laat en moet je je frituurolie of vet absoluut vervangen.
EcoWerf Laat je gebruikte frituurolie of frituurvet niet rondspoken.
Huldenberg pop-up containerpark en roze zak. Hoeveel compost heb je nodig? Home OVER ECOWERF Nieuwsarchief Laat je gebruikte frituurolie of frituurvet niet rondspoken Laat je gebruikte frituurolie of frituurvet niet rondspoken! Giet ook jij soms gebruikte frituurolie fondueolie of frituurvet in je gootsteen in je wc bij het restafval in je tuin of in de riool? Wel dan gaan die vrij rondspoken en ons milieu belasten verstopping van afvoer en riolen watervervuiling En dat terwijl deze stoffen perfect gerecycleerd kunnen worden! Er zijn alvast twee goede redenen om uw gebruikte frituurolie fondueolie of frituurvet op een correcte manier in te zamelen. Ten eerste zijn deze afvalstoffen milieubelastend en ten tweede kunnen ze nuttig gerecycleerd worden.
Fritobox Inzamelpunt voor huishoudelijk gebruikte frituurolie en frituurvet.
We recycleren nog steeds te weinig gebruikte huishoudelijke frituurolie en frituurvet. Uit onderzoek is gebleken dat nog steeds 50% van de huishoudelijk gebruikte frituuroliën en vetten niet ingezameld worden en tot op heden nog steeds verdwijnen in de riool of in de tuin met verstopte riolen en grondvervuiling tot gevolg. Momenteel kan men huishoudelijk gebruikte frituuroliën en vetten enkel via containerparken inzamelen. De Frit-O-box wil een alternatief bieden aan de consument om zijn huishoudelijk gebruikte frituurolie en vet in een makkelijk toegankelijk inzamelpunt te deponeren. Waardoor ook het aantal inzamelpunten aanzienlijk verhoogt. U kan de Frit-O-box dan ook terugvinden bij uw lokale supermarkt.

Contacteer ons