Zoeken naar te koop frituur

te koop frituur
 
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Frituur in centrum leuven over te nemen. Frituren ter overname. Frituur over te nemen. Frituren ter overname. Frituur over te nemen. Frituren ter overname. Frituur groot Leuven over te nemen. Frituren ter overname. Frituren ter overname. FRITUUR OVER TE NEMEN.
Overnemen Overnameweb.
Onze zaak heeft een zeer rustige l. Melsele Toffe brasserie over te nemen. De brasserie is gelegen in een groene omgeving, in de polders van het Waasland, goed bereikbaar, ruime parking en woonge. 12 per pagina. Dentergem Frituur te koop.
Horeca Te koop in Passendale Detail White House Vastgoedboetiek.
BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel Onderworpen aan de deontologische code van het BIV Lid BIV Lid CIB. Privacy policy Disclaimer Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
FRITUUR TE KOOP STAD RONSE GROTE MARKT 3 Snackblad/NEO.
Homepage Frituur te koop FRITUUR TE KOOP STAD RONSE GROTE MARKT 3. FRITUUR TE KOOP STAD RONSE GROTE MARKT 3. STAD RONSE GROTE MARKT 3. zeer gunstig en centraal gelegen handelspand, voorheen uitgebaat als frituur. Gelijkvloers: winkelruimte thans ingericht als frituur met frituurbakwand Florigo met 4-pots frituurbakwand, afzuiginstallatie en afpompsysteem voor verbruikte frituurolie naar de kelder, geïnstalleerde toonbank, aansluitend kleine verbruikzaal, 2 bergingen waarvan 1 met dubbele spoelbak met warm water, toiletruimte met sanitaire voorzieningen.
Ladeskor Kortrijk, Frituur Goed draaiende frituur over te nemen!
Te koop: Kortrijk, Frituur. Goed draaiende frituur over te nemen! Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. In Kortrijk vinden wij deze frituur/eetgelegenheid terug. Met zijn capaciteit van een 30-tal plaatsen is deze eetgelegenheid gekend voor zijn huisgemaakte hamburgers, brochetten en andere gerechten.
Succesvolle frituur met ruim woonhuis te koop in Geel VTM.
Succesvolle frituur met ruim woonhuis te koop in Geel. FRITUUR DIXYS INSTAPKLAAR WOONHUIS. Frituur/broodjeszaak met uitgebreid menu, eetzaal met 12 zitplaatsen, terras, volledig uitgeruste keuken met 4 friteuses, grote koelcel, 4 diepvriezers, 5 microgolfovens, 2 broodovens, 2 koeltogen, saladette, snoep en drankautomaat en apart klantentoilet.
Huis te koop in Ninove Immoweb.
Naar de inhoud. Huis te koop. 5 slaapkamers 383 m vierkante meters. Immoweb code: 8436063. 383 m vierkante meters bewoonbare ruimte. 487 m vierkante meters grond. Woning met bijhorend frituur. Ruime 4-gevelwoning met 5 slaapkamers en bijhorend frituur met eetgelegenheid op de verdieping op een terrein van 4a87ca te Ninove.
Investeringspand met bestaande verhuurde frituur te koop te GERAARDSBERGEN 9500 De Smet Makelaarskantoor.
INVESTERINGSPAND TE ZARLARDINGE. Dit volledig vernieuwd handelspand is gelegen in het dorpscentrum van Zarlardinge. Het pand bevindt zich op het gelijkvloers en omvat: een ruime commerciële ruimte met zij-ingang en kelder. Momenteel is er een frituur gevestigd in het pand.
Vlaams-Brabant Te koop frituur met woonst Overnameweb.
De huur van 900 euro per maand is puur voor de frituur. Valt niet meer te combineren met andere job en gezin. Landen Frituur / CHALET over te nemen Enige in het dorp. Frituur te Landen CHALET Te koop wegens niet meer te combineren met andere job en gezin.
Te Koop ImmoBest.
Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht. ImmoBest De Robianostraat 34 2150 Borsbeek. Tel: 03/295.40.40 GSM: 0473 293 450 Fax: 03/295 49 42 E-mail: info@immobest.be. BE 0479.062.313 ImmoBest IPI 502.373 België Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel.

Contacteer ons