Resultaten voor te koop frituur

te koop frituur
 
frituur aan de middenkust over te nemen in De haan Hebbes.be immo.
Indien u nog geen account hebt klik dan hier om u te registreren. Op Hebbes.be vind je een ruim aanbod aan immo te koop en te huur. Tweedehands auto's en moto's koop en verkoop je op vroom.be. Tweedehands varia artikelen koop en verkoop je gratis op het vernieuwde koopjeskrant.be. Je favoriete zoekertjes voor varia auto en moto zijn niet automatisch overgenomen op koopjeskrant.be en vroom.be. Op Hebbes.be vind je een ruim aanbod aan immo te koop en te huur. Tweedehands auto's en moto's koop en verkoop je op vroom.be. Tweedehands varia artikelen koop en verkoop je gratis op het vernieuwde koopjeskrant.be.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
GOEDDRAAIENDE KAPPERSZAAK te koop in Ekeren. Mooie kapperszaak te koop met vaste maandelijkse 16000 omzet inclusief woonst. Begeleiding mogelijk voorwaarde kunnen we nog afspreken. Aparte ruimte mogelijk voor s. ingericht frituur te huur. Ingericht frituur te huur instapklaar. Geen overname enkel aankoop materiaal 15000 euro. Te bevragen gsm 0496/112029. Broodjesbar over te nemen. Goed draaiende broodjesbar/snackbar over te nemen in Herk de Stad. Gelegen tussen verschillende scholen en nabij industrieterrein. Wekelijkse markt op woensdag namiddag. partij exclusieve dameskleding 500 st nieuw!
frituur omgeving Bree Te Koop in Bree Hebbes.be.
close E-mail is verstuurd. Te koop goed draaiende frituur met handelspand en woonst in de omgeving van Bree. Mooie en gewenste omzetcijfers! De zaak is gelegen op een drukke baan bij het begin van het centrum. Zij bestaat uit een verbruikzaal van ongeveer 50 m2 groot met een 15 tal zitplaatsen hoofdzakelijk afhaalfrituur. Friteuse merk Perfecta 2 jaar oud met 3 potten en 1 snack broodjesoven Eku alle andere toestellen zijn aanwezig zoals saladette microgolfovens diepvrieskisten enz.Verder airco alarmsysteem en cameras. Zomerterrasje aan de voorkant vijf eigen parkeerplaatsen geinstalleerde keuken bergplaatsen en toilet. Ruime oprit voor leveringen.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Frituur te koop Geen categorie. Frituur te koop of te huur te izegem. Instapklare frituur te huur of te koop is een unit is gelegen in het dorp van kachtem izegem er is een terras voor 12 personen en alles is aanwezig vandaag de sleutel morgen opendoen huur bedraagt 720 per maand. te koop ook maar bespreekbaar 0470. Plaats gratis je zoekertje. Snackblad.be Het vakblad bij uitstek voor de frituur en snackbaruitbater.
MatchMakers Te koop.
Te koop frituur met handelspand op een zeer goede locatie te Ekeren. Centrale ligging in de dorpskern. De zaak bestaat uit een verbruikzaal met enkele zitpl. te koop lingeriezaak met handelspand te Merksem. Kan eventueel onder de vorm van aandelen maar dit is niet noodzakelijk. Is enigste lingeriewinkel in de buu. te koop dagbladhandel met handelspand en garage op een strategische hoekligging te Deurne Zuid.
Frituur Tequilla Moerbeke.
In 1997 werd het plan opgevat een frituur op te starten en werd uitgekeken naar een geschikte lokatie. Die werd na onderzoek gevonden in Moerbeke aan het station waar er sedert meer dan 20 jaar een frituur heeft gestaan mede als gevolg van de toenmalige aanwezigheid van dancing CARINE. De omgeving werd verkend en daaruit bleek dat de toenmalige frituur op het plein niet zeer geliefd was bij het klantenpotentieel in buurgemeente Viane noch in Bever was er een frituur te bespeuren en dus besloten we maar in Moerbeke onze kans te wagen en de plaats aan de ingang van de parking van het station over te nemen van de toenmalige eigenaars Peter en Christel.
Frituurwagens.
Verkoop.
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Goed draaiende frituur omgeving Lier. Vul uw e-mail adres in. om onze nieuwsbrief te ontvangen. Klik hier om op deze website te adverteren. Frituur Raf in Adegem. De Frietketel in Gent. De Gouden Sat in Gent. Vind ons op Facebook. Copyright 2006 2017 Vindeenfrituur.be.
Frituur Veemarkt Geen derde keer HLN Mechelen.
Wonen in je buurt. Frituur Veemarkt Geen derde keer. Ook op de deur van de bekende frituur Veemarkt prijkt te koop op de toog ligt een petitielijst. Voor mijn broer en ik hoeft het niet meer want we doen dit nog maar in bijberoep. Maar de nieuwe uitbaters mijn broers dochter Katleen en Christophe Nijs liggen wakker van de plannen. Ze zouden een ramp zijn vertelt Jan Peeters. De bekende zaak toen nog een kot werd in 2002 al eens verbannen van de Veemarkt voor de bouw van een ondergrondse parkeergarage. Vijf jaar later moest het opnieuw weg Monumentenzorg wilde het niet meer op het Kardinaal Mercierplein.
Pro-Plan Vilvoorde Liedekerke Frituur GOEDDRAAIENDE FRITUUR MET PRACHTIGE WOONST.
GOEDDRAAIENDE FRITUUR MET PRACHTIGE WOONST. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. 32 2 252 15 75. Al 10-tallen jaren staat er op de Eduard Schelfhoutstraat te Liedekerke een superdraaiende frituur op dezelfde locatie. In de jaren 90 was dit nog een echt losstaand frituurtje achteraf werd er een heuse woning in fermettestijl aangebouwd met de frituur vooraan inclusief ruime parkeerplaats. Wegens familiale redenen hebben de eigenaars nu beslist om de frituur met woonst te verkopen.

Contacteer ons