Op zoek naar te koop frituur?

te koop frituur
 
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
Je mag ons contacteren via mail: wangster_89@hotmail.com. Wij zoeken inboedel frituur. april 09, 2018. by Publi Van Zon. We willen terug een frituur opstarten en zijn op zoek naar inboedel frituur. Jonge bakwan HR., Je mag ons contacteren via mail: jeanbillen@hotmail.com. Frituur, Broodjesbar te koop in Mol.
Frituur Trovit.
Vorige week 8. Soortgelijke zoekopdrachten frituur: commercieel frituur., Immovlan.be 30 dagen geleden. Handelspand te koop Gellik Immovlan RAH66735. 3620, Gellik, Lanaken, Provincie Limburg. Centraal gelegen frituur in het hartje van Gellik. De frituur is volledig uitgerust en biedt 16 zitplaatsen.
Frituur met woonst Business Industrie 2dehands.be.
Frituur en aanpalende woonst te koop. Volledig ingerichte frituur met aanpalende woonst te koop in Ninove Outer Telefoon 0476/576427 Voor meer inlichtingen en fotos zie http//immo.: 21 januari 2018 1247: Ninove Outer. Frituur met woonst over te nemen 2310 Rijkevorsel.
Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294 Overnamemarkt.
Met de expertise van Terug naar resultaten Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294. Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Te koop: frituur met gewenste omzet met woonst en eigendom. De zaak bestaat uit een verbruikzaal met 12 zitplaatsen en een bedieningstoog samen ongeveer 60 m2 groot, een hoge rendements friteuse merk Kiremko en een broodjesoven Zanussi.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Over te nemen: prachtig gelegen en winstgevende bistro op de markt van Borgworm Place du Roi Albert Ier, 7 4300 Waremme Momenteel enkel avondconcept met een reeds wi. frituur/ snackbar over te nemen in drukke straat met veel passage in de centrum van Antwerpen.
Aanbod Te koop van MatchMakers Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. c
Restaurant over te nemen. Adres op aanvraag 2000 Antwerpen. 24d op Zimmo 105m xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? Overname te koop. Adres op aanvraag 2610 Wilrijk. 36d op Zimmo 123m xml version1.0" encodingutf-8? xml version1.0" encodingutf-8? Frituur over te nemen.
MatchMakers Frituren.
Prijs 899.000 EUR. Te koop en over te nemen: Topfrituur op Topligging met eigendom en riante woonst in het Waasland. Deze goed draaiende en gezellige familiale frituur met hoge. Prijs info op kantoor. Te koop: frituur met gewenste omzet met woonst en eigendom.
Frituur over te nemen Horeca Transacties 2dehands.be.
Frituur over te nemen regio Genk, Opglabbeek. Top frituur te koop met hoge omzetcijfers. 25.000 EUR Zitplaatsen en terras aan de voorkant parking aanwezig, het interieur is onlangs ge. 11 april 2018 1259: Opglabbeek. FRITUUR OVER TE NEMEN, Goed draaiende frituur met bewezen cijfers te Maasmechelen.
Frituur Business Industrie 2dehands.be.
foodwagen met dubbele frituur en bakplaat. wegens stoppen bedrijf nu vaste prijs 2200 foodcaravan met dubbele frituur en bakplaat geremd zonder kenteken dient zelf nog afgewerkt te wor. 14 april 2018 1036: Antwerpen. 3 Delige Frituur te Koop. Wegens opruiming heb ik een 3 Delige Frituur te koop.
Zoekresultaat Overnameweb.
Te koop: groot en centraal gelegen pand geschikt voor diverse doeleinden ten Noorden van Antwerpen. Dit betreft een gebouw, centraal gelegen in het centrum van een gemeente ten Noorden van Antwerpen, bestaande uit verschillende zalen van diverse groottes, een zeer ruime privéwoonst, een tuin voor het organiseren van buitenevenementen en een grote privéparking voor een 100-tal wagens.

Contacteer ons