Meer resultaten voor te koop frituur

te koop frituur
 
m vastgoed lauwe, Frituur.
32 56 19 01 00. Frituur te koop voor 437.000. Zeer goed gelegen frituur op de hoek van een drukbereden kruispunt Kortrijk, Lauwe, Wevelgem! De frituur is voorzien van alle nodige comfort met bijkeuken, grote eetzaal met kinderruimte en zithoek buiten.
Tweedehands Mobiele frituur te koop Mobiele frituur occasion kopen.
Tweedehands Mobiele frituur te koop Mobiele frituur occasion kopen. types van bedrijfswagens Kies. Draagvermogen in kg. Vereinigte Arabische Emirate. Omgeving 5 km. Weitere Ergebnisse anzeigen. Meer informatie over brandstofverbruik en CO2-uitstoot van nieuwe wagens kan worden geraadpleegd in de TECHNICAR database op de site van de FEBIAC: www.febiac.be. Eigenschappen van de mobiele frituur.
Ladeskor Kortrijk, Frituur Goed draaiende frituur over te nemen!
Te koop: Kortrijk, Frituur. Goed draaiende frituur over te nemen! Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. In Kortrijk vinden wij deze frituur/eetgelegenheid terug. Met zijn capaciteit van een 30-tal plaatsen is deze eetgelegenheid gekend voor zijn huisgemaakte hamburgers, brochetten en andere gerechten.
Overname Frituur te Boom zeer goede commerciele hoekligging.
Overname Frituur te Boom zeer goede commerciele hoekligging. Frituur over te nemen te Boom wegens overlijden uitbater. Deze frituur is gelegen in een residentiele woonwijk, dicht bij de Schorre en gemeentelijke diensten. Een frituur in een hoekpand en instap klaar is een garantie op succes.
Aanbod Janssen en Janssen.
Bent u zeker dat u uw huidige regio wil wissen? Over te nemen. 0 GESELECTEERDE GEMEENTEN Cirkel Straal 0 km Veelhoek van 0 km 2. Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Kantoren en magazijnen. Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht.
Frituren Overnamemarkt.
Restaurant op TOPLOCATIE te Gent D 3420. Merksem: broodjeszaak / snackbar ter overname D 3423. Over te nemen: frituur op TOPLOCATIE te Antwerpen D 3404. Te koop frituur met handelspand en woonst op gunstige locatie te Sint Niklaas D 3410.
Frituur Dumbo, Oostkamp Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Een lekkere portie Belgische friet. Als je eens LEKKERE frieten wil eten in de buurt van Brugge dan is het zeker de moeite om tot in Oostkamp af te zakken. De frituur ligt midden in de Nieuwenhove wijk waardoor alleen de kenners ze weten te vinden.
MatchMakers Steendorp, Frituur Frituur in het Waasland.
Te Koop: TOP frituur met woonst en nieuwbouw eigendom in het Waasland. Goed draaiende zaak gelegen op een drukke baan met gewenste omzetcijfers! Zij bestaat uit een verbruikzaal met 32 zitplaatsen, een koeltoonbank en een hoge rendements friteuse merk Perfecta 5, 60 meter lang met bakplaat, 4 snacksmanden, 2 maal inpak, uitschepbak, 3 afbakpotten en een transfervoorbak; een combi micro oven Merrychef.
SchildersVAK.nl.
In het Zuid-Hollandse Sassenheim onderging een voormalige bollenschuur een grondige renovatie. Het pand dient al sinds 1985 als woonhuis, maar voldeed niet meer aan de eisen van de moderne tijd. Ik ben een schilder, geen filmster. Ondergrond recyclen door te polijsten.
FEBO, gemaakt voor jou en elke dag vers.
Dagelijks starten wij s ochtends heel vroeg met het maken van een ambachtelijke bouillon gemaakt van verse groenten om vervolgens een ragout te maken van het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. Iedere dag wordt van deze ragout de beroemde FEBO kroket gemaakt.

Contacteer ons