Resultaten voor te koop frituur

te koop frituur
 
Aanbod Te koop van MatchMakers Zimmo.
Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Ontdek meer panden met Zimmy. 1 30 van 120 resultaten. Taverne over te nemen.
frituur omgeving Bree Te Koop in Bree Hebbes.be.
close E-mail is verstuurd. Te koop goed draaiende frituur met handelspand en woonst in de omgeving van Bree. Mooie en gewenste omzetcijfers! De zaak is gelegen op een drukke baan bij het begin van het centrum. Zij bestaat uit een verbruikzaal van ongeveer 50 m2 groot met een 15 tal zitplaatsen hoofdzakelijk afhaalfrituur. Friteuse merk Perfecta 2 jaar oud met 3 potten en 1 snack broodjesoven Eku alle andere toestellen zijn aanwezig zoals saladette microgolfovens diepvrieskisten enz.Verder airco alarmsysteem en cameras. Zomerterrasje aan de voorkant vijf eigen parkeerplaatsen geinstalleerde keuken bergplaatsen en toilet. Ruime oprit voor leveringen.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Frituur te koop Geen categorie. Frituur te koop of te huur te izegem. Instapklare frituur te huur of te koop is een unit is gelegen in het dorp van kachtem izegem er is een terras voor 12 personen en alles is aanwezig vandaag de sleutel morgen opendoen huur bedraagt 720 per maand. te koop ook maar bespreekbaar 0470. Plaats gratis je zoekertje. Snackblad.be Het vakblad bij uitstek voor de frituur en snackbaruitbater.
frituur aan de middenkust over te nemen in De haan Hebbes.be immo.
Indien u nog geen account hebt klik dan hier om u te registreren. Op Hebbes.be vind je een ruim aanbod aan immo te koop en te huur. Tweedehands auto's en moto's koop en verkoop je op vroom.be. Tweedehands varia artikelen koop en verkoop je gratis op het vernieuwde koopjeskrant.be. Je favoriete zoekertjes voor varia auto en moto zijn niet automatisch overgenomen op koopjeskrant.be en vroom.be. Op Hebbes.be vind je een ruim aanbod aan immo te koop en te huur. Tweedehands auto's en moto's koop en verkoop je op vroom.be. Tweedehands varia artikelen koop en verkoop je gratis op het vernieuwde koopjeskrant.be.
Frituur Tequilla Moerbeke.
In 1997 werd het plan opgevat een frituur op te starten en werd uitgekeken naar een geschikte lokatie. Die werd na onderzoek gevonden in Moerbeke aan het station waar er sedert meer dan 20 jaar een frituur heeft gestaan mede als gevolg van de toenmalige aanwezigheid van dancing CARINE. De omgeving werd verkend en daaruit bleek dat de toenmalige frituur op het plein niet zeer geliefd was bij het klantenpotentieel in buurgemeente Viane noch in Bever was er een frituur te bespeuren en dus besloten we maar in Moerbeke onze kans te wagen en de plaats aan de ingang van de parking van het station over te nemen van de toenmalige eigenaars Peter en Christel.
Frituurwagens.
Verkoop.
Overname frituur. Te Koop in Sint-niklaas hebbes.
edit Plaats een zoeker. Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 1 1 foto's. close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Winkel place 9100 Sint-Niklaas. Axel Lenaerts makelaars Parklaan 59 1 9100 SINT-NIKLAAS.
Frituur 12Mx4M UNIT 30.000 euro Te Koop in Vichte hebbes.
edit Plaats een zoeker. Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 4 4 foto's. close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Winkel Open bebouwing place 8570 Vichte. Frituur 12Mx4M UNIT 30.000 euro.
Pro-Plan Vilvoorde Liedekerke Frituur GOEDDRAAIENDE FRITUUR MET PRACHTIGE WOONST.
GOEDDRAAIENDE FRITUUR MET PRACHTIGE WOONST. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. 32 2 252 15 75. Al 10-tallen jaren staat er op de Eduard Schelfhoutstraat te Liedekerke een superdraaiende frituur op dezelfde locatie. In de jaren 90 was dit nog een echt losstaand frituurtje achteraf werd er een heuse woning in fermettestijl aangebouwd met de frituur vooraan inclusief ruime parkeerplaats. Wegens familiale redenen hebben de eigenaars nu beslist om de frituur met woonst te verkopen.
Frituur Trovit.
1-25 van de 186 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email frituur.

Contacteer ons