Op zoek naar frietjes van de frituur?

frietjes van de frituur
 
Frituur Patat in Oostakker.
Welkom bij Frituur Patat! Zin in frietjes of een andere snack? Dan ben je bij Frituur Patat in Oostakker aan het juiste adres. Jeremy en Leen en de rest van het Patat-team zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Kom ons proeven!
13 redenen waarom het altijd een goed idee is om frietjes van de frituur te halen.
Als er één ding is dat we voor de rest van ons leven zouden kunnen eten, dan zijn het wel frietjes. Niet zomaar eender welke, maar lekkere krokante, goudbruine frietjes van de frituur! Hier zijn 13 overduidelijke redenen waarom het altijd een goed idee is om naar de frituur te gaan.:
Hoe maak ik frietjes zoals bij de frituur? Dagelijkse kost. Dagelijkse Kost. Dagelijkse Kost. Dagelijkse Kost. Dagelijkse Kost. een.be. een.be. Dagelijkse Kost. een.be.
Hoe maak ik frietjes zoals bij de frituur? Hallo, Ik zou heel graag weten hoe je ZELF frietjes zoals die van de frituur maakt, want hun frietjes zijn altijd zo lekker! Ik probeer dan verse aardappelen te schillen en ze te frituren maar dat smaakt niet hetzelfde.
Menu PATAT Frituur Patat Oostakker.
Met brood of frietjes en saus naar keuze. Frikandel XXL Speciaal. Mini loempias saus. Viandel / Spicy viandel. Gerookte ham mozzarella. Brie met noten en honing. Tomaat garnaal seizoen. Ice Tea / Green. Water plat / bruisend. Wijn rood / wit / rosé. Koffie / thee. Coca cola / light / zero. Gefrituurde en andere goestjes. 0484 35 35 22. Lourdesstraat 34 9041 Oostakker. Copyright Frituur Patat. Gemaakt met door Tollenaere. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Contacteer ons