Zoeken naar frietjes van de frituur

frietjes van de frituur
 
Frituur Likertbos Lekkere frietjes.
Julie en Frederik heten u van harte welkom op de website van Frituur Likertbos. Onze frituur is gelegen nabij de ingang van Liedekerkebos, in een gezellig huisje in fermettestijl. Een bezoek aan Likertbos is altijd een beetje thuiskomen! Naast de klassieke frituursnacks, bieden wij dagdagelijks verse frietjes en zelfgemaakte bereidingen aan.
t Kom-promi.
Welkom bij frituur t Kom-promi. Zin in frietjes of een andere snack? Dan ben je bij Frituur t Kompromi in Ternat aan het juiste adres. Christian, en de rest van het Kompromi-team zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Kom eens proeven!
Online bestellen Friethuis Den Bos.
WEL willen wij ervoor zorgen dat de tijd die u anders moet wachten op uw bestelling, u niet in de frituur zelf hoeft te zijn. Op deze manier kan u uw tijd nuttig besteden. Houd er dus rekening mee dat op drukke momenten ook online de wachttijd soms kan oplopen. U ontvangt een SMS ongeveer 10min. voor uw bestelling klaar is om af te halen of voor wij bij u arriveren. Wij proberen deze wachttijd te beperken tot max. Voor leveringen kan deze wachttijd op de drukste momenten iets langer oplopen. Om de kwaliteit van onze frietjes te garanderen doen wij maar 1 bestelling per rit!
Frietjes uit frituur zijn veel gezonder geworden De Standaard.
Frietjes uit frituur zijn veel gezonder geworden. 22 december 2010 om 0000: uur Kristof Simoens. De Belg en zijn frietkot, dat zijn twee handen op één dikke buik. Een kwart van de Belgen eet gemiddeld eens per week frietjes van het frietkot.
Frituur t Volle Bakske Berlaar Koude Schotels, Belegde Broodjes, Spaghetti, Friet.
Elke dag vol passie aan de slag gaan om de lekkerste frietjes en huisbereide gerechten te kunnen serveren. Steeds klaar staan met een luisterend oor voor klanten die ook zin hebben in een babbeltje. Het is waar eigenares Ghislaine Bos voor leeft! Maar er is nog meer dat frituur t Volle Bakske te Berlaar doet om haar klanten extra in de watten te leggen. Genieten van uw friet dankzij een goede accommodatie.
Frituur t Patatje Roesbrugge-Haringe Frietkot, Take Away, Meeneemrestaurant, Snackbar met frietjes, Vegetarische Snacks, Fastfood, Bicky Burger, smulbox, snelle hap in de regio Poperinge Proven Watou
Ze bakken er uw lekkere frietjes en de heerlijkste snacks van de Westhoek. Samen bieden ze u ook een vegetarisch assortiment aan in hun gloednieuwe zaak. Ontdek alle promoties acties via Facebookpagina en geniet vele voordelen. Tot binnenkort in onze frituur.
Frituur Ellen Snacks, Patat, Burgers bestellen.
Warme Broodjes Halal. Alle sauzen worden apart geleverd om de kwaliteit van de frietjes te behouden. Wij bakken in 100% plantaardig vet. Onze vegan snacks worden apart van het ander vlees gebakken, in 100 % plantaardig vet. Wachttijden kunnen tijdens drukke momenten oplopen tot 1 u a 15, u.
Frietjes Drongen Frituur t Passantje: belegde broodjes, snacks.
Frituur t Passantje is gemakkelijk bereikbaar, gelegen op de E40 aan de afrit Drongen en rijkelijk voorzien van parkeergelegenheid. Die centrale ligging zien we als een belangrijke troef. Met een warme ontvangst, een gezellige sfeer en een vlotte bediening maakt deze eetgelegenheid beslist het verschil. Frituur t Passantje bvba Drongen. Frituur t Passantje bvba Drongen. Frituur t Passantje bvba Drongen. In onze frituur kan u niet alleen smullen van lekkere, knapperige frietjes met bijhorende sausjes.
Frietkot Wikipedia.
Wat u nog niet wist over frietjes; De Standaard; 27 september 2011. Geschiedenis van Fritzz; Friitz Frituren. De oudste frituur; Nationaal Verbond van Frituristen. De frituur: zonder twijfel historisch; Chez Vincent. Duizend frietkoten te veel; Het Laatste Nieuws; 20 maart 2011; Bezocht: 14 januari 2012.
Eurofriet.
Het moment van de overname kwam op een gepast moment voor mij. Ik was net afgestudeerd als eventmanager marketingverantwoordelijke. Daarvoor had ik een opleiding gevolgd in Hotel-en Toerismeschool Spermalie te Brugge. Wij streven er naar jullie even goed te kunnen bedienen zoals Christine en Rik zovele jaren hebben gedaan. De frituur is bekend voor zijn verse en fijne frietjes diverse eigen bereidingen zoals de stoverij, kip aan't' spit, vol au vent.

Contacteer ons