Op zoek naar patat bakken zonder frituurpan?

patat bakken zonder frituurpan
 
Noxa.
Maandag terug gaan werken. Mental health plan part 6283846 Morgen sowieso naar het bos gaan, als ik op tijd wakker ben ga ik eerst zwemmen maar alsk te laat wakker ben is Da niks, eventueel daar picknicken, beetje ronddwalen en exploren, zien dat gsm opgeladen is voor moest i.
frituur friteuse patat bakken zonder frituurpan.
patat bakken zonder frituurpan. Frituren in een wokpan. Hamburgers, snacks enzo gingen in de wok. Maar aangezien ik toch plaats genoeg had in de keuken heb ik me een 2e frituurpan aangeschaft, een voor op het fornuis dus geen electrische.
Mijn mixed kitchen: Patates kzartma friet bakken zonder frituurpan basisrecept.
Friet bakken en andere dingen frituren, zoals zelfgemaakte kipnuggets of knapperige champignons kan prima zonder frituurpan. Snel en makkelijk, en je hebt veel minder olie nodig. En doordat je de frietjes zelf snijdt, is het ook nog eens veel lekkerder!
Frituren in een wokpan.
Hamburgers, snacks enzo gingen in de wok. Maar aangezien ik toch plaats genoeg had in de keuken heb ik me een 2e frituurpan aangeschaft, een voor op het fornuis dus geen electrische. Dan moest ik niet elke keer de olie weer in de fles gieten.

Contacteer ons