Resultaten voor frituur aan huis

frituur aan huis
 

Onze mobiele frituur wordt opgesteld in de tuin, op de oprit, parking, speelplaats., Een ruimte van 3mx3m, en binnen het half uur de lekkerste frietjes en snacks! MET oldtimer Citroën HY frituurwagen.: Prijs per persoon volgens gekozen formule. Daarnaast wordt een vaste kost gerekend van 125 incl. 20km vanuit Aalter, materialen en bediening. Foodtruck: 90 incl. transport en installatie Oldtimer frituurwagen. Onze frituurwagen wordt opgesteld in de tuin, op de oprit, parking, speelplaats., Een minimum van 3m breed en 28m, hoog vrije ruimte dient te worden voorzien. Opbouw en installatie van de foodtruck gebeurt min. 1 uur op voorhand. Traiteur Lehoucq Tel: 320 485/ 954554. Venakker 50, 9880 Aalter Email: info@cateringaanhuis.be. Catering aan huis 2019.
Frituur op uw feest Mobiele frituur Frietmobiel, traiteur en BBQ aan huis Pastabekers en wok gerechten Verhuur feestmateriaal en springkastelen.
Zo is er bij Frituur op uw feest geen vaste huurkost voor onze frituurwagens! Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis. Dessert en taart buffet. Drank en aperitiefmobiel. Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis. Dessert en taart buffet. Drank en aperitiefmobiel. Volg ons op Facebook. Schrijf u in op onze nieuwsbrief! Ontvang alle nieuwsberichten rechtstreeks in uw mailbox.
Frituurwagen MTM Event Zaventem.
Vat 50 liter 190 pintjes: 14000., We kunnen ook Bicky burgers aanbieden aan 350, euro of verse hamburger aan 600, euro per persoon. Alle opties zijn bespreekbaar en aanpasbaar volgens uw wensen! Het is ook mogelijk om de frituurwagen zonder personeel te huren.
Gent Frituur Tartaar Friet From Desire.
In deze frituur hebben ze enkele huisgemaakte vegetarische specials, zoals de stoofsaus, de tempura mix en broccolibeignets. Ik zie aan de muur geen Bicky Burger of hamburger van het huis vermeld staan, dus bestel ik voor de verandering eens een saté.
Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.
contacteer ons: 0475/89 16 43. Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten. Wie zijn wij? Verse Belgische frietjes, voor al uw feestjes of party's.' Start 1 juli 1992. Al vroeg wisten we dat dit ons verdere leven zou bepalen. Voor eten zorgen zat er bij ons al van kleins af in onze genen. Mark ging voor banketbakker en we gingen samen verder met de nodige documenten te halen en onze kookkunsten te verfijnen. De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn. Ons besluit is dat feestjes geven alleen maar voordelen geeft. Frietmobiel mogelijk van 30 personen tot 500 personen.
Frietmobiel huren Houthulst Mobiele frituur huren Frietkot aan huis bestellen Frituur op uw feest.
Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een puntzakje met een brede selectie aan sausen en gerechten. Bekijk onze uitgebreide menu's' en vraag ons snel om een vrijblijvende prijsofferte! Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis.
Openingsuren t Withuis Frituur in Aarschot.
Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op woensdag 15 augustus 2018 voor O.L.V. Schaluin z/n, 3200 Aarschot. Andere frituren in regio Aarschot Populair in Aarschot. Frituur Broodjeshal t Geluk. Schaluin 109 3200 Aarschot. Green Intratuin Aarschot. Diestsesteenweg 80 3200 Aarschot.
Opvallende coronasamenwerking: taxibedrijf en frituur leveren samen frietjes aan huis in Zaventem VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. VRT NWS: nieuws. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. A
Ontdek Sluit Regio Video Audio Zoek Net binnen. Er is iets fout gegaan. Start / stop automatisch afspelen Volgende. Opvallende coronasamenwerking: taxibedrijf en frituur leveren samen frietjes aan huis in Zaventem. Frituur Pat@friet en Taxi Walter uit Zaventem leveren samen frietjes aan huis. Klanten kunnen hun bestelling online plaatsen en voor 5 euro extra worden de frietjes thuis geleverd met de taxi. Da's' ook veiliger voor de friturist en zo kunnen we nog een kleine beetje blijven werken, vertelt de uitbater van het taxibedrijf. Yasmina El Messaoudi. vr 20 mrt 1201.: Nu taxichauffeurs nog maar één persoon tegelijk in de auto mogen vervoeren en klanten van frituren enkel nog mogen afhalen, dalen de inkomsten onverbiddelijk. Taxibedrijf Taxi Walter in Zaventem en Frituur Pat@Friet in deelgemeente Nossegem hebben daar iets op gevonden. Ze besloten om samen te werken en frietjes te leveren via de taxichauffeurs. Het" idee is heel spontaan gekomen. Twee weken geleden stond er veel volk in de frituur. Wij hadden geen werk en dachten: is het wel veilig zoveel mensen bij elkaar? We hebben dan voorgesteld om de frietjes aan huis te leveren.
Frituur aan huis Friet en Co.
Selecteer een pagina. Frituur aan huis. Home Frituur aan huis. Artisanaal gebakken frieten. Keuze uit verschillende formules. Wilt u ook een mobiele frituur op locatie? Reserveer uw mobiele frituur. Heeft u altijd al gedroomd van een frituur aan uw huis in Antwerpen?
mobiele frituur Wuustwezel frietkraamaanhuis.be.
Wil je onze mobiele frietkraam aan huis hure n, bekijk dan zeker ons aanbod in onze formules. Frietkramen in Limburg. mobiele frituur Limburg. mobiele frituur Genk. mobiele frituur Houthalen-Helchteren. mobiele frituur Sint-Truiden. mobiele frituur Lommel. mobiele frituur Tongeren. mobiele frituur Lanaken.

Contacteer ons