Op zoek naar frituur aan huis?

frituur aan huis
 
Frietmobiel huren Houthulst Mobiele frituur huren Frietkot aan huis bestellen Frituur op uw feest.
Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een puntzakje met een brede selectie aan sausen en gerechten. Bekijk onze uitgebreide menu's' en vraag ons snel om een vrijblijvende prijsofferte! Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis.
Frituur Dessel, al veertig jaar een begrip!
Geregeld bieden wij tijdelijke schotels aan, om voor een leuke afwisseling te zorgen. Dit seizoen staan onze zelfgemaakte kroketten in de kijker. Kom langs en vraag naar onze wildkroket of kreeftkroket. Open van woensdag tot en met zondag. Van woensdag tot en met zondag kan u er van 11 tot 21 uur terecht. Vooraf of ter plaatse bestellen is allemaal mogelijk. Tijdens de zomer kan u buiten gezellig eten op de talloze terrasbanken, ook binnen is er plaats voor een 8-tal personen. Spring zeker eens binnen bij frituur Den Brink in Dessel voor een lekker frietje of andere Vlaamse maaltijd. Den Brink frituur frietjes gyros met eigen gemaakte kippenblokjes. Den Brink frituur frietjes gyros met kibbeling. Den Brink frituur frietjes gyros met extra topping. Den Brink frituur. Den Brink frituur. Den Brink frituur. Den Brink frituur. Den Brink frituur. Den Brink frituur. Den Brink frituur.

Onze mobiele frituur wordt opgesteld in de tuin, op de oprit, parking, speelplaats., Een ruimte van 3mx3m, en binnen het half uur de lekkerste frietjes en snacks! MET oldtimer Citroën HY frituurwagen.: Prijs per persoon volgens gekozen formule. Daarnaast wordt een vaste kost gerekend van 125 incl. 20km vanuit Aalter, materialen en bediening. Foodtruck: 90 incl. transport en installatie Oldtimer frituurwagen. Onze frituurwagen wordt opgesteld in de tuin, op de oprit, parking, speelplaats., Een minimum van 3m breed en 28m, hoog vrije ruimte dient te worden voorzien. Opbouw en installatie van de foodtruck gebeurt min. 1 uur op voorhand. Traiteur Lehoucq Tel: 320 485/ 954554. Venakker 50, 9880 Aalter Email: info@cateringaanhuis.be. Catering aan huis 2019.
mobiele frituur Puurs frietkraamaanhuis.be.
Wil je onze mobiele frietkraam aan huis hure n, bekijk dan zeker ons aanbod in onze formules. Frietkramen in Limburg. mobiele frituur Limburg. mobiele frituur Genk. mobiele frituur Houthalen-Helchteren. mobiele frituur Sint-Truiden. mobiele frituur Lommel. mobiele frituur Tongeren. mobiele frituur Lanaken.
Home Friet en Co.
Friet Co, grondlegger van mobiel en stijlvol feesten. We staan reeds 10 jaar voor.: Honderden geslaagde Friet-events per jaar. Artisanaal gebakken frietjes. Een zeer vlotte en professionele bediening. Dagelijks groeiend tevreden klantenbestand. Veel aandacht voor hygiëne. Een zéér correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Frituur aan huis met stijl.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Bossuwé: Mobiele frituren Foodtruck.
Mobiele frituren Foodtruck. De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze" specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur. Aanvragen en reservaties voor de mobiele frituur starten vanaf 50 volwassenen exclusief kinderen.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Met onze mobiele frituur maken we graag jouw feest in België of Nederland compleet. Frietwagen op locatie met verse Belgische friet en een grote glimlach! Mobiele frietkraam huren voor een feest, borrel, evenement of festival? Kies voor verse, overheerlijke Belgische friet en ga voor een mobiele frietwagen van Feestsnacks. In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam / frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
frituur levering aan huis.
Weinig zin om een frituur te starten dat ook aan huis levert als de friet die je aan huis laat leveren half zo goed is als in het frituur zelf, dan zal het niet lang duren eer de levering aan huis wordt afgeschaft en we een frituur worden gelijk alle anderen.
aanhuisgeleverd.be.

Contacteer ons