Op zoek naar frituur aan huis?

frituur aan huis
 
Mobiele frituur in Limburg Frietbaron Frituur aan huis.
Onze foodtruck is stijlvol en straalt klasse uit. Frituur aan huis. Onze grote kracht zit m in vriendelijke service, uitmuntende kwaliteit en een unieke uitstraling, dit in combinatie met een enorme productiecapaciteit. Van festival tot bruiloft, wij komen echt overal, niets is ons te gek!
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam / frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Happy Friet // Uw frituur aan huis Uw frituur aan huis.
Happy Friet // Uw frituur aan huis. Welkom bij Happy Friet, uw frituur aan huis! Heeft u iets te vieren? Bij ons kan u terecht voor uw receptie, opendeurdag, buurtfeest, verjaardag, babyborrel en fuiven. Geniet van de heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur.
mobiele frituur Maasmechelen frietkraamaanhuis.be.
Wie van ons eet er nu niet eens graag frietjes van bij de frituur? Iedere Belg zondigt wel eens aan dit lekkers. Velen hebben een vaste dag waarop ze naar het frituur gaan. Een frietkraam aan huis zie je meer en meer als er iets te vieren valt.
De snackcar-HOME.
Frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Al meer dan 12 jaar ervaring in het verzorgen van feestjes! Frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis!
Ons aanbod à la carte King Friet Frituur aan huis Mobiel Frietkraam Frieten en snacks BBQ Buffetten.
Onze frietjes bakken we in gecontroleerd 100% plantaardig frituurvet en kwaliteitsvolle bakinstallaties. We kunnen grote groepen aan en tot 1.500 personen per uur voorzien van frietjes en snacks. Voor moeilijk bereikbare plaatsen zoeken we extra mobiele oplossingen met losse friteuses.
Boefferke Mobiele frituur, snacks en bbq.
Een fantastisch bbq-buffet met een uitgebreid assortiment, aangevuld met lekkere groenten, aardappelen, frietjes., Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf 450, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ.
Frituur levert nu ook aan huis Sint-Niklaas Regio HLN.
Sint-Niklaas Na pizza, pasta en Chinees kan je in Sint-Niklaas ook frieten van de frituur aan huis laten leveren. Tenminste, als je in Nieuwkerken, Vrasene, Sint-Niklaas-centrum of toch niet té ver daar vandaan woont, want de frieten moeten warm genoeg blijven.
Frituur aan huis.
Frituur aan huis. stucadoor of stukadoor. Frituur aan huis. Je vind ze overal van die leuke foodtruck. Ook hamburgeronwheels.be is er eentje die de moeite waard is. Een mobiele frituur huren kan je bij frituuraanhuishuren.be vergeet zeker onze website niet te bekijken met onze formules.
Frituur aan huis, Wechelderzande Lille Markt frituurwagens goudengids.be.
Samen met vrienden zet u een knalfuif of een megaparty op poten? Zorg dat het helemaal af is en bestel een cateringwagen bij Frituur aan huis. Frituur aan huis is een cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, dus we weten heel goed wat we doen.

Contacteer ons