Op zoek naar FRITUUR OVER TE NEMEN?

FRITUUR OVER TE NEMEN
 
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
Frituur over te nemen op top locatie. Alles aanwezig nog. Overname 50.000 euro en huur. Neem dan contact met ons op via mail: stijnvanzonhoven@icloud.com. Te koop frituur met woonst. september 25, 2017. by Publi Van Zon. Goed draaiende frituur met woonst over te nemen wegens pensioen.
Aanbod Te koop van MatchMakers Zimmo.
Frituur over te nemen. Adres op aanvraag 2200 Herentals. Zimmo Code GSC9V. Overname over te nemen. Adres op aanvraag 2150 Borsbeek. Zimmo Code GS7OB. Frituur te koop. Adres op aanvraag 3920 Lommel. Zimmo Code GN743. Frituur over te nemen. Adres op aanvraag 3920 Lommel.
ACTIEF IMMO TamboersBroux Genk, Handelspand met woonst Woning handelspand frituur over te nemen.
Mail mij nieuw aanbod meer criteria. Wie zijn wij. Te koop: Genk, Handelspand met woonst. Woning handelspand frituur over te nemen. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Woning handelspand frituur over te nemen. Ligging: Midden Limburg.
ZONNEBEKE overname goed draaiende frituur PRIJS OVEREEN TE KOMEN / IMMO DAISY DERVEAUX.
HANDELSZAAK Over te nemen. HANDELSZAAK Over te nemen. Printen Voeg toe aan verlanglijst Misbruik melden. ZONNEBEKE overname goed draaiende frituur PRIJS OVEREEN TE KOMEN. Frituur centrum Zonnebeke. 135.000 Direct kopen. Contacteer vrijblijvend Immo Derveaux. Immo Derveaux bvba 0 Geregistreerd sinds.
Error Title.
Frituur over te nemen te BOOM uitzonderlijke ligging, spotprijs Overnameweb.
Frituur met woonst over te nemen in Merksem. Te koop: handelsgelijkvloers momenteel verhuurd als frituur / broodjeszaak in het centrum van Geel. Frituur met studio over te nemen te Hoboken Antwerpen omgeving Schoonselhof. Recent gerenoveerde frituur over te nemen in Mechelen.
frituur omgeving Bree Te Koop in Bree hebbes.
De prijs die u ziet is voor het handelsfonds en het gebouw met op de eerste verdieping een appartement. Er kan echter wel besproken worden om eerst de zaak over te nemen en nadien het gebouw aan te kopen voorzien in het overnamekontrakt. De huur zal dan het eerste jaar 1350 euro bedragen en de overnameprijs 342000 euro voor de zaak. Samengevat: zeer goede frituur met hoge omzet gelegen niet ver van de Nederlandse grens.
Handelszaak over te nemen te Bredene 1358588 Powered by FORTISSiMMO.
Instapklare Frituur Bistro over te nemen te Bredene Duinen. Op het gelijkvloers 18 zitplaatsen binnen, volledig ingericht met aansluitend keuken, koelruimte, extra berging en toiletten met lavabo. Een extra terras achteraan voor een 20tal personen. Zéer centraal gelegen nabij centrum en campingzones.
Error Title.
De Belgische Gids.
Deze verbintenis wordt onderschreven naar Belgisch recht en enkel de rechtbanken van Brussel zullen bovoegd zijn om uitspraak te doen over elk geschil dat hieruit zou voortvloeien. BEVESTIGEN verplichte velden. SUGGESTIES BEDRIJVEN EN HANDELSZAKEN. BEKIJK ONS AANBOD. BEDRIJVEN PER SECTOR. Bakkerij, ijs, tearoom. Beenhouwerij, vis, kip, traiteur, delicatessen. Bloemenzaak, tuin, dierenspeciaalzaak. Broodjeszaak, frituur, snack.

Contacteer ons