Meer resultaten voor FRITUUR OVER TE NEMEN

FRITUUR OVER TE NEMEN
 
frituur over te nemen Archieven Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Home / frituur over te nemen. Nieuwe uitbater gezocht voor frituur Regio Aarschot. Volg jij de opleiding Frituuruitbater en ben je nog op zoek naar een geschikt handelspand? Dan is het volgende zoekertje misschien wel iets voor jou! In Aarschot staat namelijk een frituur ter overname.
MatchMakers Zimmo. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
aanbod te huur. Er zijn geen panden gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht. Plaats je zoekertje. Mijn favoriete panden. Mijn zoekertjes beheren. Werken bij Zimmo. Geef je feedback. Copyright 2007 2018 door Gebruiksvoorwaarden Overeenkomst voor gegevensgebruik Cookiebeleid Privacy beleid Alle deelgemeenten Server: 96.
Frituur.
M: 0 486 42 65 69. OVER TE NEMEN frituur met bewezen stijgend omzetcijfer, centrale gelegen op het nieuw aangelegde dorp te Nazareth, startdatum overeen te komen of voor snelle beslissers vanaf 01/04/2018 opening nieuw dorpsplein, kermis, zowel zitplaatsen binnen als een mooi buitenterras vooraan.
Eigen Dome Vastgoed Brugge, Frituur Overname goeddraaiende frituur.
Over te nemen: Brugge, Frituur. Overname goeddraaiende frituur. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Eigentijdse, trendy, vintage, kwalitatieve frituur, gespecialiseerd in Vegetarische snacks Biologische burgers, in de Brugse binnenstad nabij de Ring.
Frituur met handelspand over te nemen, hartje Mechelen.
Antwerpen Stad Frituur over te nemen. Frituur Antwerpen stad goed lopende zaak alleen s avonds open van 17 uur tot 01 uur huur 1200 vraagprijs 150 000 afhaal frituur aan 6% friteuse Perfecta 5 jaar oud grote koel frigo 4 flatscreen geen witte kassa.
MatchMakers Frituren.
over te nemen: frituur snackbar broodjeszaak gelegen in het centrum van Turnhout in de direkte nabijheid van 3 scholen. Zaak open sinds 2002 en bestaat ui. Prijs info op kantoor. Over te nemen: frituur met mooie hoekligging te Merksem gelegen in de buurt van scholen en verschillende horecazaken.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
by Publi Van Zon. Wij zijn op zoek naar een frituur ter uitbating. In eerste instantie is het de bedoeling om de zaak te huren zonder overname maar er moet wel de mogelijkheid bestaan de zaak op termijn over te nemen.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Mooie speelgoedwebshop Gepersonaliseerd concept 25, jaar actief 25000 euro omzet/jaar werkt op basis van 1 Nederlandse dropshipper nog zo'n' 2750 euro inkoopprijs aan. stop wegens te veel zaken.geen tijd.kortrijksesteenweg sint martens latem. Horecazaak in centrum van Hasselt over te nemen.
Goed draaiende frituur met ruim woonhuis en zeer grote parking MARC SWEVERS.
Zowel de handelszaak als de privéruimtes kregen tijdens de afgelopen jaren een grondige renovatie inclusief het dak. De frituur is ingedeeld in een grote ruimte met zitplaatsen, aparte sanitaire ruimtes, grote bergruimte voor diepvriezers en koelkasten, keuken, en de frituurinstallatie zelf. Alles is inbegrepen in de prijs, enkel de frituurketel bakelement is over te nemen voor 12.500 euro en er is nog een overnameprijs te betalen.

Contacteer ons