Op zoek naar FRITUUR OVER TE NEMEN?

FRITUUR OVER TE NEMEN
 
Frituur over te nemen Oost-Vlaanderen Overnameweb.
Frituur over te nemen Gent. Frituur over te nemen in Sint-Niklaas. Gent frituur met woonst over te nemen. Frituur Groot GENT. Aalst frituur te koop gebouwhandelsfonds op A1-ligging. Frituur met woonst over te nemen in Sint-Niklaas. Over te nemen frituur in Deinze.
Frituur over te nemen Gent Overnameweb.
Frituur met woonst over te nemen omgeving Deurle / Sint-Martens-Latem. Frituur over te nemen in Sint-Niklaas. Frituur over te nemen op top ligging in Merelbeke. Goed draaiende frituur in Zottegem over te nemen. Goed draaiende frituur over te nemen Sint-Martens-Latem.
Frituur Cannibal over te nemen Oostende Regio HLN.
Frituur Cannibal, in de Hertstraat 8, staat over te nemen. De frituur is wereldberoemd in Oostende en langs de hele kust, en wordt intussen al 27 jaar uitgebaat door Jean-Paul Pieters en Inge. Cannibal staat vooral bekend voor zijn verse frieten, zelfgemaakte burgers en opmerkelijke varianten, zoals de Jordiburger, Achyronthia of Mortifer.
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
0472/83 63 79. Frituur over te nemen. januari 04, 2018. by Publi Van Zon. Hierbij laten wij onze frituur over wegens gezondheidsredenen en familiale omstandigheden. Te huur of te koop. Bij interesse mail of bellen. Zoek overname frituur met woonst.
Aanbod Te koop van MatchMakers Zimmo.
Adres op aanvraag 2840 Rumst. Zimmo Code GVMQZ. Krantenzaak over te nemen. Adres op aanvraag 2100 Deurne. Zimmo Code GVMR7. Frituur over te nemen. Adres op aanvraag 9140 Elversele. Zimmo Code GVB1F. Frituur te koop. Adres op aanvraag 9140 Elversele.
Frituur te koop Ter Platen 4 Gent, ref. 1518796 immo proxio.
Gent op toplocatie frituur met woonst over te nemen. Gepubliceerd op 12-6-2017. Gent zeer goeddraaiende frituur met woonst over te nemen. Gebouw is volledig vernieuwd, frituur ook in 2011. Frituur is kelderdieping, waarin toiletten zitten in verwerkt, gelijkvloers en eerste verdieping gelagzaal66zitplaatsen, binnen Hoge omzetten.
Frituur over te nemen M3 makelaars.
Wie zijn we. Frituur over te nemen. Frituur over te nemen. Dit frituur draait een goede omzet en is gelegen aan een drukke baan met veel passage. De twee parkeerplaatsen voor de deur zijn een troef. Frituur met koeltoog en ruime verbruikszaal.
horeca te koop te Herenthout 1200 MTJ.
Het handelsfonds is apart over te nemen. De prijs van 269000 euro betreft enkel het onroerend goed. De woning heeft een aparte ingang, maar is tevens bereikbaar via de keuken van de frituur. Via een draaitrap, komen we in de gezellige leefruimte met vloerverwarming met keuken nog nooit gebruikt.
Goed draaiende frituur over te nemen! Te Koop in Kortrijk hebbes.
Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Horecapand, Gesloten bebouwing place 8500 Kortrijk. Goed draaiende frituur over te nemen!
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Frituur over te nemen omgeving Mechelen. Frituren ter overname. Frituur te huur te Vilvoorde. Frituren ter overname. Inboedel van frituur te koop. Frituur wagen zonder zit plaatsen te koop in moerbeke. Frituren ter overname. evergem, hekstraat, ideale plaats voor frituur.

Contacteer ons