Resultaten voor frituur over te nemen

frituur over te nemen
 
Beringen, het nieuws Internetgazet.
Niet Banksy, maar MOOOV Filmfestival zit achter deze guerilla paste-up actie. Paste-ups zijn ontwerpen op papier die verschijnen op straat om een boodschap te verspreiden. MOOOV kondigt hiermee zijn volgende festivalperiode aan over heel Vlaanderen, laat burgemeester Thomas Vints weten.
Horeca over te nemen, Overnames op de website van Pro-Maxx.
Contact Uw favorieten. Home Te koop Overnames Te huur Pro-maxx visie Referenties. Contact Uw favorieten. Er werden geen resultaten gevonden. Laat voor jou zoeken! Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee. Registreer nu mijn zoekwensen. Volg ons ook op.
MatchMakers Frituren.
Over te nemen: frituur met mooie gewenste omzetcijfers in de regio Hechtel Eksel. Verzorgde en zeer goed draaiende zaak met hoge omzet gelegen op een drukk. Prijs 139.000 EUR. Over te nemen: prachtige en goed draaiende TOP frituur in de regio Aalst Ninove.
Overname Diksmuide: Goed draaiende frituur/snackbar in het centrum van Diksmuide immo françois.
Handelszaak Overname 120.00000., In het centrum van Diksmuide is de frituur De" Ijzerlaan" over te nemen. Het betreft een bloeiende zaak met een uitstekende ligging en is in Diksmuide alom bekend! De frituur zelf bestaat uit kwaliteitsvolle materialen en is ingericht tot een hedendaagse zaak.
frituur over te nemen Archieven Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Home / frituur over te nemen. Nieuwe uitbater gezocht voor frituur Regio Aarschot. Volg jij de opleiding Frituuruitbater en ben je nog op zoek naar een geschikt handelspand? Dan is het volgende zoekertje misschien wel iets voor jou! In Aarschot staat namelijk een frituur ter overname.
Frituur over te nemen in oost Vlaams Brabant Argus Benelux.
Frituur over te nemen in oost Vlaams Brabant. Deze frituurzaak heeft een zeer goede ligging in het centrum van een deelgemeente. De laatste verbouwing en vernieuwing dateert van 2014. De zaak heeft een zeer mooi omzetcijfer gezien er geen concurrenten zijn in de directe omgeving.
Ladeskor Kortrijk, Frituur NIEUWE VOORWAARDEN! Goed draaiende frituur over te nemen!
Over te nemen. Over te nemen: Kortrijk, Frituur. Goed draaiende frituur over te nemen! Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Heb je de skills? Heb je de ambitie om deze florerende zaak verder te zetten?
Galerie.
Wij zijn gestart in frituur smulboetiek T Blokske te Nazareth, wij zitten beiden al meer dan 30 jr in de horeca Vandaag zijn we 15 jaar verder sinds onze start in Nazareth en kregen we de kans om frituur Picasso over te nemen.
Frituur Frituur Frituur over over over te te te nemen nemen nemen Horeca Horeca Horeca Transacties Transacties Transacties 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Te koop/ overname goed draaiende frituur. Over te nemen/ te koop frituur met zeer goede reputatie en vast cliënteel Gelegen op zeer goede locatie langs verbindingsweg tussen Wetteren. 28 april 2019 1851: Oosterzele. Frituur over te nemen Sint-Truiden. Joyce Jo Maris.
Frituur Trovit.
Immovlan.be 30 dagen geleden. Handelspand te koop Sint-Denijs-Westrem Immovlan RAK31608. 9051, Sint-Denijs-Westrem, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Frituur met woonst over te nemen op een centrale en commerciële ligging tussen Aalst en Gent. INDELING: Gelijkvloers ca. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop met 3 slaapkamers.

Contacteer ons