Meer resultaten voor Frituurwagen te huur

Frituurwagen te huur
 
Mobiele Frituur Frietkraam te huur Mobifrit Antwerpen Mobifrit.
0 reviews 0 reviews Schrijf review. Retie Frituurwagen te huur. Contacteer ons voor onze mobiele frituur op uw feest. Kromstraat 9 2470 Retie. 014 37 42 84. Mobifrit voor al uw feesten. Mobifrit voor al uw feesten. Sinds 1970 gestart me onze eigen mobiele frituur. Een groot aanbod van feestjes voorzien van lekkere snacks frietjes en eigenbereid stoofvlees. Vandaag hebben wij 3 wagens in omloop om alle feestvierders te voorzien van een heerlijke Belgische specialiteit. Een modern familliebedrijf met goed uitgewerkte formules. Contacteer ons voor al uw vragen!
De Snackcar.
Als uw interesse gewekt is neem dan zeker een kijkje bij de formules. Hier vindt u mijn voorwaarden terug. Als u een keuze gemaakt hebt kunt u contact met mij opnemen door een mailtje te sturen of mij gewoon te bellen. Wij werken met verse aardappelen gebakken in Belgisch rundvet met kwaliteitslabel. De lekkerste snacks en versgebakken broodjes. Onze heerlijke goulash en stoofvlees wordt overigens zelf bereid! Hygiëne vriendelijkheid kwaliteit en vooral een lekkere friet zijn bij ons topprioriteit! Hopelijk tot binnekort in onze mobiele frituur!
Frituur Marco Frituurwagen.
Wacht niet te lang! Omdat er regelmatig vraag naar was of wij ook op verplaatsing konden bakken hebben wij in 2008 besloten om een frituurwagen aan te schaffen. deze hebben wij in maart 2012 vervangen door een nieuw exemplaar uitgerust met de beste hoogwaardige apparatuur. Waar afwerking omtrent hygiëne en kwaliteit voorop staan. Heb je iets te vieren bruiloft communiefeest babyborrel verjaardag huwelijksverjaardag enz. En heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan.
SENOR SNACKS FRITUURWAGENS.
Señor Snacks is een dynamisch bedrijf dat streeft naar service kwaliteit en uitstraling. Onze medewerkers staan dan ook dag en nacht paraat om een succesvolle samenwerking te creeeren.
n Snack n Beet Mobiele frituur te huur te Sint-Truiden.
N snack N beet is een foodtrailer die op uw locatie frieten diverse snacks en sauzen van de beste kwaliteit kan voorzien. Ook voor alle feesten evenementen en fuiven heeft N snack N beet een mobiele frituurwagen ter beschikking. Wij bieden verschillende formules aan naargelang de wensen van de klant! Neem telefonisch contact op en ontdek wat wij u gratis aanbieden. Ga verder naar de website.
Frietmobiel De Mobiele Friet Mobiele frituur huren.
Volg ons op Facebook. Copyright 2014 De Mobiele Friet Design by PubliDesign.be.
Friet Co Voor elke gelegenheid een frietformule op maat.
Een zeer vlotte en professionele bediening. Dagelijks groeiend tevreden klantenbestand. Veel aandacht voor hygiëne. Een zéér correcte prijs-kwaliteitsverhouding. We komen sinds 2006 vanuit Antwerpen op locatie om U en uw gasten te verwennen. Voor elke gelegenheid zowel particulier als professioneel bent u bij ons op het juiste adres. We leggen de lat zeer hoog om in een stijlvol en ontspannen kader onze Belgische Trots op locatie te serveren. We werken enkel met dagverse frietjes gebakken volgens de regels van de kunst! Onze professionele wagens en dito personeel maken van elke gelegenheid een groot succes. Oog voor kwaliteit detail service en hygiëne staan hierbij steeds bovenaan. Dankzij onze jarenlange ervaring en friteuses met het hoogste rendement op de markt worden kleine tot zeer grote groepen steeds even vlot bediend!
Mobiele frituur Zedelgem Speedy Snack.
Voor uw evenement braderie bedrijfsfeest buurtfeest verjaardagen huwelijk communie babyborrel.Uals gastheergastvrouw hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassenniet te bedienen enz. U hoeft enkel uw gasten te ontvangen en wij doen de rest. We hebben een aantal menus waaruit u een keuze kunt makenalles is bespreekbaar naargelang uw eigen noden en wensen. Hebt u zelf een leuk idee dan kunnen wij in overleg met u een passende oplossing vinden. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan frituurvet controleren zijn er voldoende snacksvuilbak. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest.
Frituur Business Industrie 2dehands.be.
Of zoek je een lot stoelen voor je feestzaal? Neem een kijkje tussen de duizenden zoekertjes in deze rubriek. En wie weet sta je volgende maand zelf in je eigen voordelig heringerichte zaak te blinken. 2dehands.be maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van onze site gaat u akkoord met het plaatsen van cookies. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Veilig kopen en verkopen.
MobielefrituurKempen Den Eetwagon verjaardagsfeesten opendeurdagen babyborrels.
Wij maken van jouw. evenement een waar festijn. 0473 85 56 02. Huur een mobiele frituur bij Den Eetwagon regio kempen. Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen. Enkel de beste kwaliteit. Wij gebruiken enkel eerste klas aardappelen en de beste kwaliteit van olie en frituurvet. Met meer dan tien jaar ervaring weten wij als geen ander wat er nodig is om van elke gelegenheid een waar festijn te maken. Wij hanteren scherpe prijzen vertaald in eenvoudige formules.

Contacteer ons