Meer resultaten voor Frituurwagen te huur

Frituurwagen te huur
 
Mobiele Frituur Frietkraam te huur Mobifrit Antwerpen Mobifrit.
0 reviews 0 reviews Schrijf review. Retie Frituurwagen te huur. Contacteer ons voor onze mobiele frituur op uw feest. Kromstraat 9 2470 Retie. 014 37 42 84. Mobifrit voor al uw feesten. Mobifrit voor al uw feesten. Sinds 1970 gestart me onze eigen mobiele frituur. Een groot aanbod van feestjes voorzien van lekkere snacks frietjes en eigenbereid stoofvlees. Vandaag hebben wij 3 wagens in omloop om alle feestvierders te voorzien van een heerlijke Belgische specialiteit. Een modern familliebedrijf met goed uitgewerkte formules. Contacteer ons voor al uw vragen!
Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
We brengen 20 meter verlengkabel mee indien dit niet voldoende is gelieve ons op voorhand te informeren. Kosten eigen aan de locatie zijn voor rekening van onze klant. De ondergrond dient vlak en stabiel te zijn en waterpas. Indien wij dienen te rijden over onverharde ondergrond zoals gras dan is dit op risico van de klant. Bij opstelling op de openbare weg dan dient onze klant de nodige formaliteiten te regelen bij hun lokale gemeente. De signalisatie dient te gebeuren door onze klant. Hoe wordt de betaling geregeld? Een reservering is pas effectief geboekt als het voorschot betaald is. Het voorschot kan tot 1/3 van de offerte bedragen. Zolang het voorschot niet betaald is kunnen we niet garant staan voor de boeking.
Catering amp Renting Friethuisje Evergem hamburger en frituurwagens.
Van een mobiele frituur of hamburgerwagen tot een grootschalig evenement. Huur uw frituur of hamburgerwagen bij Catering Renting Friethuisje in Evergem. Onze mobiele friet of hamburgerwagens kunnen ingezet worden voor diverse gelegenheden gaande van een communiefeest tot mega-evenementen van 20.000 man! Wij leggen u graag uit hoe u in één vingerknip gebombardeerd kan worden tot een meester frietjes of hamburgermaker! Wij beschikken over verschillende types wagens en bieden de klant standaard de keuze uit volgende snacks hamburgers braadworsten hot-dogs escargots frieten frikandel saté of wat de klant specifiek wil. Ook bespreken we graag de mogelijkheden om onze frituur en hamburgerwagens te huren voor grotere evenementen.
SENOR SNACKS FRITUURWAGENS.
Señor Snacks is een dynamisch bedrijf dat streeft naar service kwaliteit en uitstraling. Onze medewerkers staan dan ook dag en nacht paraat om een succesvolle samenwerking te creeeren.
Frituurwagen MTM Event Zaventem.
Vat 30 liter 110 pintjes 8000. Vat 50 liter 190 pintjes 14000. Ook hamburger en cheeseburger zijn mogelijk. Alle opties zijn bespreekbaar en aanpasbaar volgens uw wensen! Het is ook mogelijk om de frituurwagen zonder personeel te huren. Kost 25000 / dag 050 / km buiten straal van 25km 21% BTW. Waarborg 30000 contant te betalen bij plaatsing frituurwagen. Schoonmaak wagen Hier moet u zelf voor zorgen. Indien dit niet voldoende uitgevoerd werd wordt een extra kost van 10000 aangerekend. Verzekering Onze wagen is niet verzekerd voor brand en diefstal. Dit moet u bevragen bij uw eigen verzekering. Frieten vleeswaren sauzen e.d. kan u ook bij ons bestellen! MTM event zaventem bvba Kleine Bosstraat 48 1932 Sint-Stevens-Woluwe 0498/82.66.41 BE0841.566.852.
Verhuur frituurwagens Frituurwagens te huur.
Indien u een frituurwagen hamburgerwagen hotdogwagen een kleine of grote aanhangwagen met of zonder huif een autotransporter enz wil huren voor één dag een weekend of enkele weken of maanden moet u bij edma-gora in Tessenderlo zijn. Dus eetkraam huren bij edma-gora Tessenderlo. Wanneer u zelf uw vrachtwagen bestelwagen of verkoopwagen wil spuiten kan u onze spuitcabine van 18m ook huren. Maak eens een afspraak om alles te bespreken. EDMA-GORA is ook al meer dan 20 jaar fabrikant van alle soorten en uitvoeringen marktwagens frituurwagens en verkoopwagens zowel vast als mobiel.
Frituur Marco Frituurwagen.
Wacht niet te lang! Omdat er regelmatig vraag naar was of wij ook op verplaatsing konden bakken hebben wij in 2008 besloten om een frituurwagen aan te schaffen. deze hebben wij in maart 2012 vervangen door een nieuw exemplaar uitgerust met de beste hoogwaardige apparatuur. Waar afwerking omtrent hygiëne en kwaliteit voorop staan. Heb je iets te vieren bruiloft communiefeest babyborrel verjaardag huwelijksverjaardag enz. En heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan.
Mobiele frituur Zedelgem Speedy Snack.
Voor uw evenement braderie bedrijfsfeest buurtfeest verjaardagen huwelijk communie babyborrel.Uals gastheergastvrouw hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassenniet te bedienen enz. U hoeft enkel uw gasten te ontvangen en wij doen de rest. We hebben een aantal menus waaruit u een keuze kunt makenalles is bespreekbaar naargelang uw eigen noden en wensen. Hebt u zelf een leuk idee dan kunnen wij in overleg met u een passende oplossing vinden. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan frituurvet controleren zijn er voldoende snacksvuilbak. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest.
Frituur Overig 2dehands.be.
Formules vanaf 5 /persoon. Neem gerust een kijkje op o. 10 juli 2017 2014 Oostrozebeke. Mobiele frituur / hotdogkraam Spaceburger te huur. NIEUW te huur voor al uw feestjes en beschikbaar voor al uw evenementen SPACEBURGER. 26 juni 2017 1342 Dilsen-Stokkem. communiefeest of lentefeest Show. de perfecte animatie show voor elk communiefeest of lentefeest 30 jaar on stage in belgie papa chico en papa chico junior de allerbeste clo. 18 juni 2017 0900 De Haan Wenduine. Frituur aan huis Vlaams Brabant Ook Bedrijven en Evenement. U zoekt een kwalitatieve Frituurwagen voor uw feest opendeurdag bedrijf evenement schoolfeest Formules vanaf 450 per persoon Alle inform. 5 juni 2017 0817 Antwerpen.
Verhuur catering wagens Event-Service.
Twee deurs koeling en werklbladen. Lengte 4.00m Breedte 2.30m. Als extra kan er voorzien worden een hot-dog toestel braadslede. Deze wagen is te huur per dag per weekend of voor langere periode. Hot-dog wagen ESE 3. Hot-dog wagen voorzien van hot-dog toestel braadslede friteuse. Deze wagen is te huur per dag per weekend of voor langere periode. Wil u ook heerlijk proeven van Event Service?

Contacteer ons