Op zoek naar frietkot snacks?

frietkot snacks
 
Frituur t Patatje uit Herent frietjes broodjes snacks t Patatje Bertem.
Proef van de beste frietjes bij Frituur t Patatje in Herent. t Patatje in Herent is een uitstekende frituur waar u een ruim aanbod frietjes vlees en andere snacks aantreft. Daarnaast zijn alle andere gerechten huisbereid. U kunt uw honger bij ons stillen met één van onze schotels heerlijk verse spaghetti stoverij goulash vol-au-vent balletjes in tomatensaus en een halve kip. Verder hebben we een ruim assortiment belegde broodjes voorhanden. We bieden kortom spek voor elke bek. Frituur t Patatje is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1999. Vader moeder zoon en dochter werken intussen drie jaar in de nieuwe locatie op de Mechelsesteenweg. In deze rustige landelijke omgeving kunt u lekker ontspannen met een pakje frieten een broodje of een ander gerecht.
De Lunchbox Frituur snacks.
Fax 015 63 60 01. ma 10u tot 18u. di 10u tot 19.30u. woe 10u tot 19u. do 10u tot 19u30u. vrij 10u tot 19u. za 11u tot 18u. zon en feestdagen gesloten! Volg ons op Facebook.
Wat je favoriete frituursnack over jou vertelt.
Naar de frituur gaan om een lekker frietje en een overheerlijke snack te eten daar genieten we allemaal weleens van. Maar wist je dat je favoriete snack ook iets vertelt over jouw persoonlijkheid? Of ja dat zeggen ze toch Kijk maar snel of het bij jou klopt!
Boefferke mobiele frituur snacks en bbq Mobiele frituur snacks en bbq.
056 71 37 87. Boefferke mobiele frituur snacks en bbq. Mobiele frituur snacks en bbq. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! biedt tal van formules aan. Recepties en walking dinners. Een ruim aanbod apertiefhapjes vis vlees gefrituurd warm koud. Kleine gerechtjes op een receptie als tussengerecht of om onderling te combineren.
SENOR SNACKS FRITUURWAGENS.
Met meer dan 70 profesionele units voorziet Senor Snacks in de totaalverzorging van alle snacks en dranken op uw evenement. Senor Snacks organiseert de creatieve catering op openbare evenementen sportmanifestaties motorcross in en outdoor bedrijfsevenementen en muziekfestivals over heel België en Nederland. Ook de logistieke ondersteuning wordt niet vergeten. Kassa's tenten bureelunits planché tapinstallaties stroomgroepen koelinstallaties vervolledigen het totaalconcept voor uw evenement. Senor Snacks heeft als gerenommeerde partner een ruime ervaring van meer dan 15 jaar in de evenenemtencatering. We houden van een correcte en directe aanpak waarbij een goed contact met de organisator centraal staat.
Frituur t Draakske.
Home.
Westlaan 12 8970 Poperinge 0471 208 207 info@fritexpres.be
Verse frieten huisbereide gerechten en snacks in Brugge bij Frituur Kleine Hap.
Laat u verwennen met heerlijke verse frietjes en tal van huisbereide schotels! Het Kleine Hap team bedient de klanten al vele jaren met evenveel enthousiasme en plezier u kan proeven dat hun frietjes en snacks met liefde zijn bereid! Alles wordt bovendien gebakken in 100% plantaardige vetten en een groot deel van de gerechten is huisgemaakt. Proef zeker een keer onze zelfbereide brochetten stoofvlees stoofvleessaus spaghetti peppersaus garnaal en kaaskroketten en niet te vergeten onze overheerlijke scampibrochetten! Wij bieden u een ruime keuze aan snacks en gerechten. We kennen onze klassiekers maar we weten u ook te verrassen met lekkere en altijd verse eigen bereidingen. Kom uw frietjes afhalen of eet gezellig bij ons de huiselijke en kindvriendelijke sfeer zal u onmiddellijk op uw gemak stellen!
Blocked.
Duwo Snack frieten burgers belegde broodjes.
0494 10 53 21. eethuis frieten burgers belegde broodjes snacks. vanaf 9/11/2016 kunnen jullie ook genieten van onze nieuwe extra service. vanaf dan leveren we ook aan huis. geen zin meer om na het werk of smiddags het huis uit te komen dan zijn wij er om jullie te verwennen met onze nieuwe service! U kan enkel telefonisch bestellen op de volgende nummers. 0494/10 53 21 of 0479/ 31 21 10. betalen kan cash of via payconiq het nieuwe betaalsysteem met de gsm.

Contacteer ons