Op zoek naar frituur antwerpen?

frituur antwerpen
 
Welkom in ons Frituur t Viaductje Frituur t Viaductje.
Welkom in ons Frituur t Viaductje. Wij staan garant voor lekkere frietjes en al de hygiëne en netheid van onze producten. In onze onlangs vernieuwde zaak hebt u meerdere zitplaatsen om te komen eten of u kan het ook altijd meenemen om thuis gezellig te genieten van de echte Belgische frietjes. Tevens hebben wij ook verse spaghetti en zelf gedraaide kip van t spit. Wij hopen u te mogen bedienen en wensen jullie alvast smakelijk eten. 11u tot 14u 16u tot 23u. 11u tot 14u 16u tot 23u.
Facebook.
Frituur L O Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Romantische restaurants in Antwerpen. Dingen om te doen. Frituur L O Antwerpen. Is dit uw bedrijf? 363 van 1.218 Restaurants in Antwerpen. Frederik Van Eedenplein Antwerpen 2050 België.
Openingsuren van Frituren in Antwerpen.
Zoek Frituren in Antwerpen winkel zoeken.
Wéér een frietkot dat weg moet HLN Antwerpen.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. FRITUUR ROYERSSLUIS VERDWIJNT EIND 2018 VOOR VERBREDING SLUIS. Wéér een frietkot dat weg moet. Uitbaters Marc en Martine voor hun frituur aan het Noordkasteel. De frituur Royerssluis al sinds de jaren 60 gevestigd aan de gelijknamige sluis en het Noordkasteel moet in het najaar van 2018 dicht. Al jaren worden de uitbaters aan het lijntje gehouden en wordt hun concessie niet meer om de drie jaar maar stilzwijgend maandelijks verlengd door de geplande verbreding aan de Royerssluis.
Frieterij opent frituur Frieterij Boomgaardstraat.
Vers gesneden frietjes volgens grootmoeders recept! Frieterij in de kijker. Frieterij opent frituur Frieterij Boomgaardstraat. Bij het Groen Kwartier Berchem hebben we de eerste artisanale frituur van Antwerpen geopend. Dit mag je er verwachten. onze frietvelos blijven natuurlijk trappen! Posted on October 4 2016 November 15 2016 Author vicky Categories HOME Post navigation. Previous Previous post Verse Frietjes van de Frieterij.
Frituur No. 1 Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Frituur No. 1 Antwerpen Bekijk 148 onpartijdige beoordelingen van Frituur No. 1 gewaardeerd als 35 van 5 bij TripAdvisor en als nr. 411 van 1.171 restaurants in Antwerpen. /cf.
Hotspot Frites Atelier in Antwerpen by Sergio Herman Vetexbart.
Na vestigingen in de Nederlandse steden Den Haag Utrecht en Arnhem koos de sterrenchef uiteraard voor t Stad als eerste Belgische vestiging van zn haute frituur. Antwerpen is ook al de thuishaven van zijn tweesterrenrestaurant The Jane. En dat iedereen wel een bakje friet lust was op de openingsdag duidelijk te zien aan de lange wachtrij. Omdat ik zon zin had in frietjes à la Sergio en stiekem ook wel erg benieuwd was schoof ik netjes aan. Groot is het Frites Atelier alvast niet er kan zon 15 man zitten maar als je binnenkomt word je wel dadelijk visueel geprikkeld door gigantische keramische sauspotten mozaïektegels houten bakken en hevig dresserende frietbakkers in n hippe outfit.
Antwerpen verliest een van allerlaatste frietkoten De Standaard.
27/12/2016 om 1024 door JoRo Bron Het Laatste Nieuws. Luc Van Ranst voor zijn frietkot. Een van de laatste echte fritbarakken in Antwerpen gaat verdwijnen. Frituur t Steen aan het Steenplein krijgt geen verlenging van zijn concessie van het stadsbestuur en uitbater Luc Van Ranst moet nu op zoek naar een ander plekje in t Stad. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Echte fritkoten zijn een uitstervende soort in Antwerpen. Naast Frituur t Steen zijn er nog maar twee overgebleven aan de Royerssluis en aan het Frederik Van Eedenplein op Linkeroever. Het stadsbestuur ziet de nakende heraanleg van de Scheldekaaien als een goede reden om komaf te maken met het frietkot.
IN BEELD. Zo ziet de luxefrituur van Sergio Herman eruit Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Geef een zoekterm in. Maak van Antwerpen jouw startgemeente! Zo ziet de luxefrituur van Sergio Herman eruit. 09/02/2017 om 0952 door inke. Vorige afbeelding 1 / 8 Volgende afbeelding. Sterrenchef Sergio Herman heeft donderdagmiddag zijn gastronomische frituur Frites Atelier voorgesteld in de Korte Gasthuisstraat tegenover bakker Goossens voor. Vanaf vrijdag is het publiek welkom. Eerst was aangekondigd dat de frituur eind november begin december al zou openen maar het is uiteindelijk begin februari geworden.

Contacteer ons