Zoeken naar frituur antwerpen

frituur antwerpen
 
Frituur Ellen Antwerpen Snacks, Patat, Burgers eten bestellen Takeaway.com.
Keuze uit: tomaten ketchup, curry ketchup, verse ajuin of gedroogde ajuin. Broodje boulette bicky halal. een half stokbrood met gebakken boulet en de 3 verschillende bicky sauzen en gedroogde ajuin. een half stokbrood met vlees en en saus naar keuze.
Sterrenchef Sergio Herman opent 2 luxueuze frituren in Gent en Brussel!
De exacte locaties voor de twee nieuwe vestigingen zijn nog niet bekend. Maar wie echt niet kan wachten, kan al een bezoekje brengen aan het Frites Atelier in Antwerpen, Den Haag, Utrecht of Arnhem. Lees ook: 5 Heerlijke Gentse adresjes om zo snel mogelijk uit te proberen! ELLE Lifestyle Sterrenchef Sergio Herman opent 2 luxueuze frituren in Gent en Brussel.
Antwerpen De Jean Friet From Desire.
Ossenmarkt 29, 2000 Antwerpen. Ma vr: 16u 04u. Zondag: 17u 01u. Frituur De Jean moet zowat een begrip zijn voor de Antwerpse student. Hier kan je uitgezonderd op zaterdag voor of na het uitgaan terecht voor een goed bakje frieten. De frituur bevindt zich op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat.
Fritkot Max Antwerpen.
Eén van de oudste en bekendste frituuruitbaters is beslist Max. Reeds in 1842 stond hij met zijn fritkot, samen met het bekende Rubensstandbeeld, op het Burchtplein in Antwerpen. Bij het rechttrekken van de Schelde, verdween het Burchtplein, maar niet het Rubensbeeld noch Fritkot Max.
Frituur Pulhof.
1999 Bruno De Beuckelaer neemt Frituur Pulhof over van Karel en Leentje, toen nog gelegen te Strijdhoflaan 107, 2600 Berchem. 2002 het Frituur wordt een beetje te klein, er wordt gezocht naar een oplossing, Troyentenhoflaan 38.2600 Berchem wordt aangekocht en gedurende 1 jaar verbouwd van elektriciteit winkel naar Frituur.
Frituur lescluze Belgisch Restaurant Berchem, Antwerpen, Belgium Facebook 56 Beoordelingen 148 foto's.'
Smokey Jo's' Cantina. Belgische restaurants in Berchem, Antwerpen, Belgium. Plaatsen Berchem, Antwerpen, Belgium Restaurant Belgisch Restaurant Frituur lescluze. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Vertel mensen wat je ervan denkt.
Visit Antwerpen.
De lekkerste broodjes in Antwerpen Chipz Trendy snackbar in Antwerpen. De lekkerste broodjes in Antwerpen Chipz Trendy snackbar in Antwerpen.
Chipz is een nieuwe trendy snackbar met een zeer gevarieerd aanbod. Met meer dan 40 zitplaatsen opende onze nieuwe vestiging over de Universiteit Antwerpen op 3 oktober 2011 haar deuren. Ons aanbod bestaat enerzijds uit verse frietjes met een zeer ruime keuze aan snacks en hamburgers. Anderzijds serveren we in Chipz belegde broodjes en paninis, verse slaatjes, pastas met eigen bereide verse sausen, warme en koude dranken, vers geperst fruitsap, snacks, gebak en croissants, Het frituur assortiment is volledig gescheiden zodat alles zeer vlot verloopt.
Wat is het beste frietkot van t stad? Antwerpen Het Nieuwsblad.
In Berendrecht moet Wim Friet smullen en smikkelen zijn. En in Berchem hebben de Chinese overnemers van frituur Den Boomgaard naar verluidt de stiel zeer goed geleerd van de vroegere chef, hoewel ook frituur Pulhof een eervolle vermelding krijgt. Keuze en kwaliteit genoeg dus in Antwerpen, dat is ons duidelijk geworden.
Frituur CHIPS Antwerpen Sint-antoniusstraat 35, 2000 Antwerpen.

Contacteer ons