Resultaten voor frituur antwerpen

frituur antwerpen
 
Openingsuren van Frituren in Antwerpen.
Frituur Centraal Centraal Station. Koningin Astridplein 27. Frituur t Fritmieke. 2180 Ekeren Antwerpen. 2140 Borgerhout Antwerpen. 2610 Wilrijk Antwerpen. 2100 Deurne Antwerpen. 2600 Berchem Antwerpen. Frituur Mik Mok. 2610 Wilrijk Antwerpen. Frituur t Draakske. 2100 Deurne Antwerpen. Frituur t Stad.
Baraque Friture Baraque Friture.
Baraque Friture, The top of Belgium. Als ode aan ons nationale culinaire erfgoed wil Baraque Friture de top van België zijn.Bij ons geen gewone frituursnacks, maar volwaardige restaurantgerechten, geïnspireerd op de frituur van weleer én gebracht in een hedendaagse setting.
Frituur No. 1, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Er zijn in de omtrek betere frituren te vinden, maar dat weten de meeste. 2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie. De beste frituur van Antwerpen. Voor een snelle snak en lekkere frietjes ga naar frituur nummer 1 ter hoogte Grote Markt te ANTWERPEN.Vlotte bediening en vriendelijk personeel.Veel keuze.
Frituur CHIPS Antwerpen Sint-antoniusstraat 35, 2000 Antwerpen.
Frituur Lescluze, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
De medewerkers zijn vriendelijk en de kwaliteit van het eten is ook goed. Helaas zijn ze alleen vaak gesloten! 17 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie. Beste frituur van Antwerpen en omstreken. Er is geen beter frituur in Antwerpen! We wonen aan de acheté kant can Antwerpen, maar gaan er graag om.
Antwerpen De Jean Friet From Desire.
Ossenmarkt 29, 2000 Antwerpen. Ma vr: 16u 04u. Zondag: 17u 01u. Frituur De Jean moet zowat een begrip zijn voor de Antwerpse student. Hier kan je uitgezonderd op zaterdag voor of na het uitgaan terecht voor een goed bakje frieten. De frituur bevindt zich op de hoek van de Ossenmarkt en de Rozenstraat.
Hotspot: Frites Atelier in Antwerpen by Sergio Herman Vetexbart.
Geplaatst op 10 februari 2017 15 februari 2017 Door Bart. Na vestigingen in de Nederlandse steden Den Haag, Utrecht en Arnhem koos de sterrenchef uiteraard voor t Stad als eerste Belgische vestiging van zn haute frituur. Antwerpen is ook al de thuishaven van zijn tweesterrenrestaurant The Jane.
Welkom in ons Frituur t Viaductje Frituur t Viaductje.
Welkom in ons Frituur t Viaductje. Wij staan garant voor lekkere frietjes en al de hygiëne en netheid van onze producten. In onze onlangs vernieuwde zaak hebt u meerdere zitplaatsen om te komen eten of u kan het ook altijd meenemen om thuis gezellig te genieten van de echte Belgische frietjes.
Frituur Eethuis de Laet, Antwerpen Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Bespaar nu op hotels. Inloggen Lid worden. Frituur Eethuis de Laet, Antwerpen. Restaurants in Antwerpen. Frituur Eethuis de Laet. Frituur Eethuis de Laet.
Frituur Antwerpen Bolifrit: snacks, frieten, Bicky burgers.
Terug naar de echte Belgische frituur. We wilden de klanten terugbrengen naar een echte Belgische frituur met huisgemaakte kleine gerechten zoals stoofvlees, stoofvleessaus, verse tartaar en andere weeksuggesties. De typische Belgische hamburger die we kennen, als de BICKY BURGER, is ons uithangbord omdat we één van de weinige Officiële Bicky Verdelers zijn in de stad Antwerpen.

Contacteer ons