Resultaten voor frituurwagen te huur

frituurwagen te huur
 
frituur kopen.
frituurwagen te huur vanaf 200 euro/wknd. bij Catering t Hoekske kan u frituurwagens huren. het kan reeds vanaf 200 per weekend. 3 m x 2.2m dubbele rechthoekige friteuse. 4 juli 2018 0936: Balen. frituurwagen kopen huren huurkoop. Frituur Business Industrie 2dehands.be.
Frituuraanhuis.be Vind Boek foodtrucks. Frituuraanhuis.be.
Onze Food-Truck Frituurwagen rijd al ruim 5 jaar rond en doet heel België aan. Hij was zelfs al in buitenland te bespeuren. Zo kon men al genieten van echte Belgische frieten in Nederland, Frankrijk en Zwitserland De truck is ingericht met een Rubbens bakwand van Belgische makelij.
Frituur huren voor een feest? Bekijk het aanbod op foodtruck.be.
Zodra we enkele advertenties klaar hebben, lanceren we de site en nemen de echte advertenties de plaats in van de demo. Klik even door om het voorbeeld te bekijken. Bizar Foodtruck: mobiele frituur en véél meer. Bizar Foodtruck serveert in heel Vlaanderen lekkere frietjes met alle frituursnacks.
Frituur op uw feest Mobiele frituur Frietmobiel, traiteur en BBQ aan huis Pastabekers en wok gerechten Verhuur feestmateriaal en springkastelen.
Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren? Maak er een origineel en zorgeloos moment van met heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur, verzorgde traiteur hapjes, uitgebreide koude, warme en dessert buffetten, trendy pastabekers, wokgerechten of een lekkere barbecue.
Home Catering't' Hoekske. Home Catering't' Hoekske.
Skip to content. MENU Catering't' Hoekske. Frituur op je feest. Frituur op je event. Hamburgerkraam op je event. Frituur op je feest vanaf 5/pp. Mosselfeesten vanaf 9/pp. Mobiele wok op je feest vanaf 10/pp. Barbecue op je feest vanaf 9/pp.
Verhuur van mobiel frietkraam of frituurwagen van De Food Wagen uit Antwerpen Wilrijk De Food Wagen Wilrijk Antwerpen.
Zoekt u een geschikte catering voor alle gelegenheden? Huur dan eens onze mobiele frituurwagen. Het is een luxe kraam die volledig professioneel is ingericht. In de frituurwagen zijn spullen als een mayonaisepomp, een frietvergiet, scheppen en dergelijke aanwezig, zodat wij snel en makkelijk een lekkere maaltijd kunnen bereiden. In overleg met u wordt er beslist wat er vanuit de mobiel frituur wordt aangeboden. Dit gaat van een klassiek pak frieten tot een hamburger, hot dog, curryworsten, satés, bouletten, cervelas, stoofvlees, fishsticks, hamburgers, etc. Het is net even weer iets anders dan een barbecue of koud buffet. Natuurlijk vergeten wij de vegetariërs onder u ook niet. Tegenwoordig is er een scala aan lekkernijen beschikbaar waar zowel vlees als vis schitteren door afwezigheid. Professioneel bereid vanuit onze mobiel frituur met heerlijke saus. Ervaar de vele voordelen van onze Mobiele frituurwagen. Het is niet altijd even eenvoudig om het iedereen naar de zin te maken.
Verhuur mobiele frituur, hotdog of hamburgerwagen t Snackske.
Verhuur van snackwagens. Wij van catering t Snackske bieden u als organisatie, bedrijf, of vereniging de mogelijkheid om onze frietwagens te huren, voor 1 of meerdere dagen. Onze mobiele frituurwagens zijn uitermate geschikt voor het bereiden van friet, snacks en diverse broodjes.
Frietkraam Heusden-Zolder Hamburger@Wheels hamburgerkraam, frietwagen, feesten.
Wanneer u Hamburger@Wheels engageert, bent u zeker van kwalitatief hoogwaardige snacks die kraakvers zijn, want wij snijden onze groenten en bakken onze broodjes ter plaatse. En naast die heerlijke snacks, hebben wij ook een ruim assortiment frisdranken in ons aanbod.
Frietenzo frietkraamfrietwagen, huren, frietwagen huren op locatie.
Friet zo de mobiele frituur is een familie bedrijf dat voor iedere gelegenheid is in te huren. Wij komen bij U thuis of op locatie verse frieten bakken en lekkere snacks. Wij werken altijd met dagverse friet die wij op ambachtelijke wijze ter plaatse voor U bereiden ook werken wij met uitsluitend snacks van de A merken.
Verhuur frituurwagens bij Edma Industrie NV in Tessenderlo. Snackwagens, hamburgerwagens en frituurwagens te huur.
De koelcel is zowel met binnen als buitendeur bereikbaar De achterwand is volledig opklapbaar om eventueel nog een buitenstand BBQ onder te maken. Frituurwagen 7m volledig ingericht met 5 pot friteuse. Deze prachtige 5 pot frituurwagen volledig ingericht met koelcel is zowel TE KOOP als TE HUUR.

Contacteer ons