Resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
Goed draaiende frituur met ruim woonhuis en zeer grote parking MARC SWEVERS.
Bekijk de VIDEO van dit handelspand op www.SWEVERS.be Net buiten het centrum van Rotem Dilsen-Stokkem, richting Neeroeteren, kan je niet naast deze opvallende handelszaak kijken. En niet alleen omdat de maag grommelt, de zaak heeft een mooie uitstraling en een opvallend ruime parking. Het betreft een goed draaiende frituur waar werken en wonen mooi te combineren is.
Te Koop ImmoBest.
Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht. ImmoBest De Robianostraat 34 2150 Borsbeek. Tel: 03/295.40.40 GSM: 0473 293 450 Fax: 03/295 49 42 E-mail: info@immobest.be. BE 0479.062.313 ImmoBest IPI 502.373 België Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel.
Immo Dufour.
Prima verzorgde en zeer degelijke afgewerkte woning. Prima verzorgde woning welke enkele jaren geleden werd vernieuwd. Echt de moeite waard. Op het gelijkvloers een living met open. Frituur in uitbating te koop of te huur. Goed renderende frituur in het centrum.
Bekendste studentenfrituur van Gent te koop De Standaard.
Je bent niet jong geweest in Gent als je De Gouden Saté in de volksmond Bij Julien niet kent. Op gelijk welk uur van de dag of nacht staat er een rij wachtenden aan de frituur om een Bicky burger, een Rombautje of een Julientje te bestellen. Het populaire frituur op de hoek van het Sint-Pietersplein en de Overpoorstraat gekend als een van de beste frituren in Gent staat sinds gisterenavond te koop.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Frituur te koop of te huur te izegem. Instapklare frituur te huur of te koop, is een unit, is gelegen in het dorp van kachtem izegem er is een terras voor 12 personen, en alles is aanwezig, vandaag de sleutel morgen opendoen huur bedraagt 720 per maand.
Te koop: barak van frituur Het Steen Antwerpen Regio HLN.
Frituur Het Steen staat te koop. De barak waar friturist Luc Van Ranst 52 ze jarenlang op het Steenplein in Antwerpen goudgeel bakte, wordt in zijn geheel te koop aangeboden op de online veilingsite Jorisco, hoofdzakelijk gespecialiseerd in de verkoop van inboedels na faillissementen.
MatchMakers Frituren.
Sorteren op Prijs Type Gemeente Recent. Over te nemen: Mooie frituur met hoekligging nabij het stadscentrum op een invalsweg. Indeling: ruim frituur met afhaalgedeelte, aparte verbruikszaal met een. Prijs 40.000 EUR. Verlaagd in prijs. Over te nemen of te koop: frituur / chalet in de Kempen.
Zoekertjes Crazy Snacks.
Frit is it. Plaats hier uw zoekertje. Frituur te koop. Bieden vanaf 0. Frituur over te nemen. Frituur over te nemen. Frituur over te nemen met woonst. Digitale prijslijst Tableau de prix digital. Volledig content managment systeen voor in de frituur.
Succesvolle frituur met ruim woonhuis te koop in Geel VTM.
Succesvolle frituur met ruim woonhuis te koop in Geel. FRITUUR DIXYS INSTAPKLAAR WOONHUIS. Frituur/broodjeszaak met uitgebreid menu, eetzaal met 12 zitplaatsen, terras, volledig uitgeruste keuken met 4 friteuses, grote koelcel, 4 diepvriezers, 5 microgolfovens, 2 broodovens, 2 koeltogen, saladette, snoep en drankautomaat en apart klantentoilet.
frietjes van de frituur frituur online frituur te koop.
Totaal vernieuwde frituur op Kerkplein van Eke Nazareth. Kerkplein 5, 9810 Eke. FRITUUR: Totaal vernieuwde, goeddraaiende frituur sinds 2013 gelegen op het Kerkplein van Eke; Boven de frituur is er een woonst met living, open keuken, badkamer, 3 slaapkamers. Frituur te koop Snackblad/NEO.

Contacteer ons