Zoeken naar frituur te koop

frituur te koop
 
Originele Typisch belgische Barak Frituur TE KOOP A vendre 2ememain.be.
Aangezien wij niet over een eigen grond beschikken en omdat er geen mogelijkheid is om onze frituur in de appartementsblok over te bouwen hebben we beslist om onze frituur te koop te stellen. De Frituur is verplaatsbaar. Ideaal voor beginnende zelfstandigen. De barak frituur is instapklaar om meteen te kunnen beginnen. Ideaal als je al over enige ervaringen beschikt ivm frituurbakken. Voorlopig is er nog geen zwarte kassa of BLACK BOX verplicht voor uitbating aangezien er geen of weinig plaats is om in de zaak de consumptie te nuttigen. 2-3 zitplaatsen met barkrukken. Barak frituur kleur greenlemon L 8-9m B 6m.
Frituur 12Mx4M UNIT 30.000 euro Te Koop in Vichte hebbes.
edit Plaats een zoeker. Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 4 4 foto's. close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Winkel Open bebouwing place 8570 Vichte. Frituur 12Mx4M UNIT 30.000 euro.
Goed draaiend frituur over te nemen. ERA Belgium.
Home Te koop Nijlen Handelspand 707735. Goed draaiend frituur over te nemen. Statieplein 2 2560 Nijlen. Molenvest 15 2200 Herentals. Goed draaiend frituur over te nemen.
Error Title.
frituur omgeving Bree Te Koop in Bree hebbes.
close E-mail is verstuurd. te koop zeer goed draaiende frituur / eethuis / broodjes met hoge omzetcijfers in de Limburg omgeving Bree. De zaak bestaat uit een ruime verbruikzaal met bedieningstoog en een 48 tal zitplaatsen. Hoge rendements friteuse merk Perfecta met 3 potten en 1 snack. Al het materiaal en installaties zijn nog redelijk recent en niet ouder dan 2 jaar. Fraai ingericht interieur met airco aanwezig. Terras met houten banken aan de voorzijde alsook een eigen parking voor 4 wagens en voldoende parkeermogelijkheden in de direkte buurt.
Te koop goede frituur met handelspand en woonst in de omgeving van Bocholt Dossier 3146 Overnamemarkt.
Met de expertise van Terug naar resultaten Te koop goede frituur met handelspand en woonst in de omgeving van Bocholt Dossier 3146. Regio Limburg Sector Horeca. Te koop goed draaiende frituur met handelspand en woonst in de omgeving van Bocholt. Mooie en gewenste omzetcijfers!
Commercieel pand te koop in Lebbeke 9280.
Op zoek naar een Commercieel pand te koop in Lebbeke? Hebbes heeft een ruim aanbod voor u beschikbaar. Neem snel een kijkje en ontdek alle Commerciële panden!
Gentse studenten overstuur legendarische frituur De Gouden Saté aan Overpoort te koop HLN.be.
Gentse studenten overstuur legendarische frituur De Gouden Saté aan Overpoort te koop. Door redactie 10/06/16 13u02 Bron VRT / deredactie.be Facebook. Studentenleven De inmiddels legendarisch geworden frituur De Gouden Saté op de Gentse Overpoort staat te koop. Dat zorgt voor héél wat ontsteltenis bij de Gentse studenten. No way de goudensaté staat te koop of wat? I need another Julientje before they stop degoudensaté julientje. Nick Verhellen @NickVerhellen Fri Jun 10 000000 MEST 2016. De eigenaars van De Gouden Saté zoeken een overnemer zo staat het te lezen op een immowebsite.
Aanbod te koop Immo Pottelberg.
Immo Pottelberg heeft een ruim aanbod bedrijfsvastgoed Kantoor Winkel Kortrijk Horeca Kortrijk Bedrijfsvastgoed Herseaux Servicekantoor Kortrijk Bedrijfsvastgoed Wevelgem Kantoor Winkel Gullegem Winkelruimte Kortrijk Atelier Wevelgem.
Aanbod Te koop van MatchMakers Zimmo.
Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Ontdek meer panden met Zimmy. 1 30 van 112 resultaten. Taverne over te nemen.

Contacteer ons