Op zoek naar frituur te koop?

frituur te koop
 
Succesvolle frituur met ruim woonhuis te koop in Geel VTM.
Succesvolle frituur met ruim woonhuis te koop in Geel. FRITUUR DIXYS INSTAPKLAAR WOONHUIS. Frituur/broodjeszaak met uitgebreid menu, eetzaal met 12 zitplaatsen, terras, volledig uitgeruste keuken met 4 friteuses, grote koelcel, 4 diepvriezers, 5 microgolfovens, 2 broodovens, 2 koeltogen, saladette, snoep en drankautomaat en apart klantentoilet.
Vastgoed Centrale BVBA.
Bovengrondse autostaanplaats parking 4 te koop in de Linderstraat 35 te Tongeren. Voor meer inlichtingen of een vrijblijvende afspraak ter plaatse neem contact op via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be. Prijs 7.500 EUR. Bilzersteenweg 86, 3700 Tongeren BTW BE 0893 881 229 T.
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Frituur over te nemen omgeving Mechelen. Frituren ter overname. Frituur te huur te Vilvoorde. Frituren ter overname. Inboedel van frituur te koop. Frituur wagen zonder zit plaatsen te koop in moerbeke. Frituren ter overname. evergem, hekstraat, ideale plaats voor frituur.
Beringen, het nieuws Internetgazet.
De leerlingen van het 3de en het 4de leerjaar leren de bibliotheek en de collectie kennen aan de hand van een zoektocht met tablets. Kom zeker deze maand eens langs in de bib om de tentoonstelling Vrienden voor altijd van de Beringse klassen te bewonderen.
Object moved.
Overnemen Overnameweb.
Regio Lille Gierle Frituur over te nemen. Frituur regio Lille Gierle met grote zakencijfer gelegen in drukke buurt mooi groot terras 50 zitplaatsen binnen e. Sint-Jan-in-Eremo Respectvol prachtig uniek gastronomisch gekend restaurant te koop. Kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Janssen en Janssen Janssen en Janssen.
Groene Hart AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Alarm. Dossier. Pijlen. Pijlen. Dossier. Pijlen. Dossier. Pijlen. Dossier. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen.
Stapje voor stapje bouwt Ludo van Nieuwenhuizen 18 aan topsportcarrière. Koersen zijn voor Schouten geen bijzaak meer. De Ligt arriveert in Turijn: Dit is Matthijs en ik ben blij om hier te zijn. Bekijk alle artikelen Gouden Pollepel Groene Hart.
Snackbar Quatra.
Je wil niet enkel de frituur zijn van de omwonenden maar ook van de toevallige passanten. Ideaal pand op een goede zichtlocatie.: Zorg ervoor dat de frituur in het oog springt kleur, signalisatie, naam, logo zorg voor iets herkenbaar, fris verzorgd en makkelijk te onthouden.

Contacteer ons