Resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
MatchMakers Frituren.
te koop: zeer goed draaiende frituur / eethuis / broodjes met hoge omzetcijfers in de Limburg omgeving Bree. De zaak bestaat uit een ruime verbruikzaal met be. Prijs 735.000 EUR. Te Koop: TOP frituur met woonst en nieuwbouw eigendom in het Waasland.
Melle Frituur Fritkot te Koop.
In de bijkeuken: diepvriescel grote koelkast werkbank afwasruimte alle materiaal zeer recent. Eventueel opleiding door de uitbaters. Voor info en afspraak, contacteer adverteerder. Aalst Frituur te koop gebouwhandelsfonds op A1-ligging. Volledig ingericht frituur met hoge omzetten. Kelder, frituur heeft 16 zitplaatsen en terras buiten 4 zitplaatsen.
Bekendste frituur bij Gentse studenten te koop Gent Het Nieuwsblad.
Het populaire frituur op de hoek van het Sint-Pietersplein en de Overpoortstraat gekend als een van de beste frituren in Gent staat sinds gisterenavond te koop. De eigenaars hebben naar eigen zeggen nieuwe" opportuniteiten" gevonden. De makelaar is op zoek naar ernstige" kandidaten voor wat hij een top" draaiende frituur" noemt.
Frituur Trovit.
renderende frituur te koop. De huidige eigenaars zorgen reeds 22 jaar voor de uitbating en ondertussen is deze frituur een vaste en gekende. Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 22 dagen geleden. Handelspand te koop Bissegem Immovlan RAI16604. 8501, Bissegem, Kortrijk, Provincie West-Vlaanderen.
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Frituur over te nemen omgeving Mechelen. Frituren ter overname. Frituur te huur te Vilvoorde. Frituren ter overname. Inboedel van frituur te koop. Frituur wagen zonder zit plaatsen te koop in moerbeke. Frituren ter overname. evergem, hekstraat, ideale plaats voor frituur.
Eindelijk te koop in de frituur: Bomaworst De Krant HLN.
Eindelijk te koop in de frituur: Bomaworst. 26 september 2017. Deel 0 Tweet. Hij is er, en het wordt een pikante. Na de XXL Frikandel van De Romeo's' is er nu eindelijk ook een échte Bomaworst. Cervelaspecialist Vanreusel ontwikkelde met goedkeuring van Balthasar Boma een lookworst met een licht pikante toets.
Frituur te centrum Mol.
Horeca te Mol. Te Koop Chrysantenlaan 4, 2400 Mol. Terug naar overzicht Print Contact. Frituur Atomium is gekend als afhaalfrituur in heel de omgeving en heeft een 25 jarig bestaan op deze locatie en voorheen jarenlang op een nabij gelegen locatie, uitgebaat de dezelfde eigenaars.
Opbrengsteigendom woning met frituur centrum Brasschaat te koop te BRASSCHAAT 2930 Janssen en Janssen.
Miksebaan 73, 2930 BRASSCHAAT België. Opbrengsteigendom te BRASSCHAAT 2930. Opbrengsteigendom woning met frituur centrum Brasschaat. Foto 1 van 11. Opbrengsteigendom: woning en frituur in centrum Brasschaat. Zeer gunstig gelegen frituur met woning, tuin en garage met oprit nabij het park van Brasschaat met voldoende parkeermogelijkheden.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Goed draaiende en verzorgde frituur met ruime woonst te koop. Deze zaak met mooie omzetcijfers is gelegen in de dorpskern van Wolvertem met voldoende parkeergelegenheid voor en achter het gebouw. Het
Goed draaiende en verzorgde frituur met ruime woonst te koop. Deze zaak met mooie omzetcijfers is gelegen in de dorpskern van Wolvertem met voldoende parkeergelegenheid voor en achter het gebouw. Het handelspand bestaat uit een keuken, bedieningstoog, verbruikzaal, friteuse, frigo's, meubilair en wc, in totaliteit samen ongeveer 130m2 groot en beschikt ook over een kelder, berging en garage stockage.

Contacteer ons