Meer resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
Het aanbod horeca-objecten in Belgie Horecasite.
Aangeboden door: Bax Bis. Best lopende frituur/ cafetaria in het Maasland inclusief volledig horecapand te koop. INV/GW: Op aanvraag. Dit in zeer goede staat bevindende horecapand met de best lopende cafetaria van het Maasland met legio mogelijkheden wordt door uwhorecamakelaar ter o. Aangeboden door: Uwhorecamakelaar.nl. Frisse snackbar/frituur in bruisend Hasselt. In verband met geplande nieuwbouw in een andere stad, komt deze snackbar/frituur binnenkort beschikbaar.Omzet ongeveer 3.500 euro per week.Vraagprijs. Cafetaria-snackbar; 80m 2. Aangeboden door: Co Co's.' GENK CENTRUM Frituur met 40.000 euro omzet per maand.
Te Koop Immo Dot.
Altijd al je eigen huis willen bouwen? Of een bestaande goed gelegen woning willen renoveren? Liefst met aanpalende stuk grond inclusief Maak je dromen waar! In Bredene, grenzende aan Oostende wordt deze te renoveren woning met nabij liggende. Ref: 2091 te renoveren huis met bouwgrond in Bredene.
GOED DRAAIENDE FRITUUR MIJLBEEK OVER TE NEMEN Immo Delestré.
Aalst, Moorselbaan 152. Strategisch gelegen commercieel hoekpand te huur MET OVERNAME, gelegen op een belangrijke locatie aan de kerk van Mijlbeek, vlakbij scholen, OLV Ziekenhuis, Dit betreft de goed draaiende Frituur Mijlbeek reeds de vierde generatie. Het gelijkvloers ca. 85 m is ingericht als frituur met compleet ingerichte keuken, dubbel sanitair, koeltoog, bergruimte en garage doet momenteel dienst als extra bergruimte.
150 HORECA zaken over te nemen Overnamemarkt.be.
Jongeren / studentencafé in het centrum van Antwerpen Dossier 3320. Over te nemen: café / studentencafé in het centrum van Antwerpen. Dit populaire en grootste studentencafé van deze stad is gelegen in de omgeving Rooseveltplaats / Atheneum / Stationsbuurt met vold. Sector: Cafés en overige horeca. Over te nemen. Moderne brasserie over te nemen in Gent. Brasserie met 43 zitplaatsen terras met 16 zitplaatsen volledig rerenoveerd in 2007 bestaat al sedert 1955 volledig ingerichte keuken grote koelkamer in de kelder mogelijkheid tot extra. Sector: Cafés en overige horeca. Over te nemen. Over te nemen / te koop frituur / restaurant met woonst en eigendom regio Willebroek Dossier 3275. Over te nemen / te koop frituur / restaurant met eigendom en woonst in de regio Willebroek. Mooi verzorgd hoekpand gelegen op een drukke baan. Hier kan je terecht voor de traditionele keuken in ee. Sector: Cafés en overige horeca. Over te nemen. Zeer goed draaiende frituur / restaurant in de Limburg aan de Nederlandse grens Dossier 3260.
Tips voor het kopen van een professionele friteuse.
SOORTEN PROFESSIONELE FRITEUSES. Friteuses zijn grofweg in 3 categorieën te verdelen: tafelmodel friteuses, vrijstaande friteuses en inductie friteuses. Tafelmodel friteuses zijn over het algemeen kleiner en kunnen op een werkbank worden geplaatst. Ideaal voor op plekken waar ruimte beperkt is.
Te koop Horeca in Ieper Partners in Vastgoed.
OVER TE NEMEN: INGERICHTE FRITUUR MET 35 ZITPLAATSEN IN HET CENTRUM. De geafficheerde prijs is de overnameprijs. Er is maandelijks 1750 huur te betalen onroerende voorheffing inbegrepen. De frituur wordt instapklaar overgelaten met alle toebehoren. De frituur werd in 2010 volledig gerenoveerd. Zowel de vloeren, electriciteit, muren, alarm, sanitair, schrijnwerk, werden vervangen. In de frituur is er verwarming/airco met warmtepomp. De frituur werd dan ook volledig ingericht. Inmiddels werd de frituurinstallatie drie jaar geleden vernieuwd door PERFECTA. Er zijn 2 friteusen, 2 manden en een spiegelbakplaat om bv. biefstuk of eieren op te bakken. Er werd in 2017 ook nog een nieuwe diepvriescel aangekocht 1.70m x 2.00m. Verder zijn er o.a. volgende zaken inbegrepen.:
Woonst te koop in het landelijke centrum van Rollegem! Immo Francois. logo-immo-francois. icon-twitter. icon-whatsapp. bbg-logo. instagram.
Bekijk alle panden te koop. Teken je compromis en maak kans om te winnen. Immo Francois bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden. En dat willen we doen samen met jou! Zonder jouw vertrouwen zou Immo Francois niet staan waar we vandaag staan.
Iemand om The Loft te kopen? de smaak van de horeca.
Iemand om The Loft te kopen? Frituur en broodjeszaak The Loft aan de Kempische Steenweg in Hasselt staat leegstaand met terras te verkommeren. The Loft wou enkele jaren geleden concurrentie aangaan met frituur Cityfood van Miss Bambi. Het gebouw staat nog altijd te koop?
Frituren Overnamemarkt.
Regio: Antwerpen Sector: Cafés en overige horeca. Wij zoeken dringend voor onze klanten goeddraaiende frituren met een totaalomzet vanaf 12.000 euro per maand.br /br /Onze kandidaat overnemers willen liefst een frituur overnemen met een omzet vooral in het take out gedeelte, beperkt aantal zitplaatsen, en minstens een leefruimte achter het frituur, volledige woonst is een meerwaarde.br /br /Een eetruimte met groter aantal zitplaatsen is ok op voorwaarde dat ze niet apart als restaurant" moet gebruikt worden, maar uitsluitend als uitbreiding op het frituur. Wij hebben op minder dan 3 maanden tijd alle frituren met een hogere omzet, die wij in portefeuille hadden, effectief overgelaten.br /br /Onze kandidaat overnemers zijn uitsluitend geinteresseerd in frituren die ze met 2 of meer kunnen uitbaten.br /br /Eenmansfrituren worden meestal niet weerhouden, tenzij ze een degelijke groei en potentieel kunnen voorleggen.br /br /Huur of koop vastgoed. Deel: Print: Mail.: Reden voor verkoop Zo snel mogelijk. Sector Cafés en overige horeca. Je ontvangt automatisch een kopie van deze email. Andere aanbiedingen van MatchMakers. Over te nemen: café op AAA-TOPLOCATIE in het historisch gedeelte van Antwerpen Centrum met mogelijkheid tot woonst D 3427.
Handelspand in Mechelen Te Koop Korenmark Mechelen 1, 2800 Mechelen Immo Speurder.
Super goed draaiende frituur te koop gelegen in de binnenstad van Mechelen.Het frituur-frietkot is momenteel verhuurd aan 4000 euro op de maand excl btwde, huidige eigenaars zouden er graag in blijven.Super goeie investering.Vorig jaar hebben wij deze voorzien van een splinternieuwe friteuze dus weer goed voor 30 jaar bakplezier.De frituur is een trekpleister van de stad Mechelen.Indien interesse om deze te kopen graag via ons contact op te nemende, huurders ter plaatse tijdens hun werk niet gaan lastig vallen.Dank voor uw begrip.De prijs is vast 300.000 euro0495 77 05 98 of 0493 08 08 50.

Contacteer ons