Meer resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
Frituur t Pareltje sluit na 8 jaar Persinfo.
Omdat ik van Lembeek afkomstig ben waren we er één gaan bekijken in Halle maar even laten vielen we in Gooik op een frituur met woning, die te koop was. Vreemd genoeg was die zaak amper 6 maanden open geweest.
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
We willen terug een frituur opstarten en zijn op zoek naar inboedel frituur. Jonge bakwan HR., Je mag ons contacteren via mail: jeanbillen@hotmail.com. Frituur, Broodjesbar te koop in Mol. april 09, 2018. by Publi Van Zon. Goed draaiende zaak en al meer dan 20jaar een vaste waarde in Mol.
Frituur Trovit.
Vorige week 8. Soortgelijke zoekopdrachten frituur: commercieel frituur., Immovlan.be 30 dagen geleden. Handelspand te koop Gellik Immovlan RAH66735. 3620, Gellik, Lanaken, Provincie Limburg. Centraal gelegen frituur in het hartje van Gellik. De frituur is volledig uitgerust en biedt 16 zitplaatsen.
Te koop: barak van frituur Het Steen Antwerpen Regio HLN.
Frituur Het Steen staat te koop. De barak waar friturist Luc Van Ranst 52 ze jarenlang op het Steenplein in Antwerpen goudgeel bakte, wordt in zijn geheel te koop aangeboden op de online veilingsite Jorisco, hoofdzakelijk gespecialiseerd in de verkoop van inboedels na faillissementen.
Goed draaiende en verzorgde frituur met ruime woonst te koop. Deze zaak met mooie omzetcijfers is gelegen in de dorpskern van Wolvertem met voldoende parkeergelegenheid voor en achter het gebouw. Het
Goed draaiende en verzorgde frituur met ruime woonst te koop. Deze zaak met mooie omzetcijfers is gelegen in de dorpskern van Wolvertem met voldoende parkeergelegenheid voor en achter het gebouw. Het handelspand bestaat uit een keuken, bedieningstoog, verbruikzaal, friteuse, frigo's, meubilair en wc, in totaliteit samen ongeveer 130m2 groot en beschikt ook over een kelder, berging en garage stockage.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Frituur te koop of te huur te izegem. Instapklare frituur te huur of te koop, is een unit, is gelegen in het dorp van kachtem izegem er is een terras voor 12 personen, en alles is aanwezig, vandaag de sleutel morgen opendoen huur bedraagt 720 per maand.
frituur te koop Houtmarkt 24 Aalst 9300, ref. 1501080 immo proxio.
350.000 400.000 0. te koop Immo Proxio. Aalst frituur te koop gebouwhandelsfonds op topligging aan commercieel plein. Gepubliceerd op 3-6-2017. Aalst goedgelegen uitstekend draaiende frituur en volledig ingericht. Frituur heeft 16 zitplaatsen en terras buiten 4 zitplaatsen.Ruime openbare 90m en bewoonbare opp.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Over te nemen: prachtig gelegen en winstgevende bistro op de markt van Borgworm Place du Roi Albert Ier, 7 4300 Waremme Momenteel enkel avondconcept met een reeds wi. frituur/ snackbar over te nemen in drukke straat met veel passage in de centrum van Antwerpen.
Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294 Overnamemarkt.
Met de expertise van Terug naar resultaten Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294. Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Te koop: frituur met gewenste omzet met woonst en eigendom. De zaak bestaat uit een verbruikzaal met 12 zitplaatsen en een bedieningstoog samen ongeveer 60 m2 groot, een hoge rendements friteuse merk Kiremko en een broodjesoven Zanussi.
MatchMakers Frituren.
te koop: zeer goed draaiende frituur / eethuis / broodjes met hoge omzetcijfers in de Limburg omgeving Bree. De zaak bestaat uit een ruime verbruikzaal met be. Prijs 735.000 EUR. Te Koop: TOP frituur met woonst en nieuwbouw eigendom in het Waasland.

Contacteer ons