Meer resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
Frituur Trovit.
Opbrengsteigendom: Frituur met woning, tuin en garage met oprit nabij het park van Brasschaat met voldoende parkeermogelijkheden. Rapporteren Bekijk huis. hebbes.be 1 jaar geleden. Frituur te Ekeren. 2180, Ekeren, Donk, Antwerpen, Provincie Antwerpen. StadskernTe koop: frituur met handelspand op een zeer goede locatie te Ekeren.
MatchMakers Frituren.
Verkoop van frituurbenodigdheden, snacks en broodjes. Over te nemen: zeer goed draaiende frituur / restaurant in de Limburg vlak aan de Nederlandse grens, in de omgeving van Neerpelt. Te koop: frituur met handelspand eigendom op een zeer goede locatie te Ekeren.
m vastgoed Rollegem-Kapelle, Frituur.
Frituur te koop voor 365.000. 563m 2 grondopp. EPC: 534 kWh/m 2. Wenst u deze frituur over te nemen? Het kan voor de prijs van het bedrijfsvastgoed bestaande uit een ruim handelspand voorheen restaurant en een ruim appartement en een grote tuin!
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
Hierbij laten wij onze frituur over wegens gezondheidsredenen en familiale omstandigheden. Te huur of te koop. Bij interesse mail of bellen. Zoek overname frituur met woonst. januari 04, 2018. by Publi Van Zon. Ik ben op zoek een goed draaiende frituur met woonst, maandelijke omzet 1800025000.
Frituur over te nemen Oost-Vlaanderen Overnameweb.
Frituur over te nemen Gent. Frituur over te nemen in Sint-Niklaas. Gent frituur met woonst over te nemen. Frituur Groot GENT. Aalst frituur te koop gebouwhandelsfonds op A1-ligging. Frituur met woonst over te nemen in Sint-Niklaas. Over te nemen frituur in Deinze.
Te koop: handelsgelijkvloers momenteel verhuurd als frituur / broodjeszaak in het centrum van Geel Dossier 3237 Overnamemarkt.
Met de expertise van Terug naar resultaten Te koop: handelsgelijkvloers momenteel verhuurd als frituur / broodjeszaak in het centrum van Geel Dossier 3237. Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Handelsgelijkvloers, verhuurd als frituur / broodjeszaak a 1.600 per maandgelegen, in het bruisend centrum van Geel richting trein / busstation op een drukke invalsweg met voldoende parkeergelegenheid.
Goed draaiende frituur over te nemen! Te Koop in Kortrijk hebbes.
Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 3 3 foto's.' close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Horecapand, Gesloten bebouwing place 8500 Kortrijk. Goed draaiende frituur over te nemen!
Frituur met woonst en eigendom omgeving Lommel Te Koop in Lommel hebbes.
Je telefoonnummer optioneel. Je vraag Ik ben uw zoekertje tegengekomen op hebbes en had graag wat meer informatie gekregen met het oog op een eventueel bezoek. close E-mail is verstuurd. Over te nemen / te koop: frituur met woonst en eigendom omgeving Lommel niet ver van de Nederlandse grens.
Frituur te koop Ter Platen 4 Gent, ref. 1518796 immo proxio.
Frituur te koop gent. Gent, Ter Platen 4. 125.000 150.000 vraagprijs weten? Gent op toplocatie frituur met woonst over te nemen. Gepubliceerd op 12-6-2017. Gent zeer goeddraaiende frituur met woonst over te nemen. Gebouw is volledig vernieuwd, frituur ook in 2011.
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Frituur over te nemen omgeving Mechelen. Frituren ter overname. Frituur te huur te Vilvoorde. Frituren ter overname. Inboedel van frituur te koop. Frituur wagen zonder zit plaatsen te koop in moerbeke. Frituren ter overname. evergem, hekstraat, ideale plaats voor frituur.

Contacteer ons