Resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
Buitenkant Frituur Falcon te koop Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Daarom heeft hij alvast zijn oude frituur te koop gesteld. Iedereen die geïnteresseerd is in een tweedehands frietkot, mag zich melden, zegt hij. De frituur is zeven jaar oud, maar nog in prima staat en helemaal ingericht. Antwerpen moet niet wachten op Brussel voor voorstadsnet.
Steegmans Vastgoed Gellik, Frituur.
Ref: Cathrine J Frituur Gellik. Te koop: Gellik, Frituur. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Centraal gelegen frituur in het hartje van Gellik. De frituur is volledig uitgerust en biedt 16 zitplaatsen.
Tweedehands Mobiele frituur te koop Mobiele frituur occasion kopen.
Tweedehands Mobiele frituur te koop Mobiele frituur occasion kopen. types van bedrijfswagens Kies. Draagvermogen in kg. Vereinigte Arabische Emirate. Omgeving 5 km. Er zijn geen artikelen gevonden met de aangegeven zoekcriteria of er is een fout opgetreden met de service.
Frituur te koop Ter Platen 4 Gent, ref. 1518796 immo proxio.
Frituur te koop gent. Gent, Ter Platen 4. 125.000 150.000 vraagprijs weten? Gent op toplocatie frituur met woonst over te nemen. Gepubliceerd op 12-6-2017. Gent zeer goeddraaiende frituur met woonst over te nemen. Gebouw is volledig vernieuwd, frituur ook in 2011.
Aalst frituur te koop op AA-ligging Overnamemarkt.be.
Registreer als aanbieder. Met de expertise van Terug naar resultaten Aalst frituur te koop op AA-ligging verkoopsprijs 380 00000., Type: horecapand Oppervlakte in vierkante meter 90 m. Volledig ingericht frituur met hoge omzetten.Kelderfrituur, heeft 16 zitplaatsen en terras buiten 4 zitplaatsen.Ruime openbare parking.Tot.Opp.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Frituur te koop of te huur te izegem. Instapklare frituur te huur of te koop, is een unit, is gelegen in het dorp van kachtem izegem er is een terras voor 12 personen, en alles is aanwezig, vandaag de sleutel morgen opendoen huur bedraagt 720 per maand.
Correct Vastgoed Goed gelegen handelspand momenteel ingericht als frituur Te koop 9990 Maldegem.
Goed gelegen ruim handelspand momenteel ingericht als frituur recente inrichting van 2011, met plaats voor 30 personen! Op het gelijkvloers hebben we de frituur, met de uitgebreide inrichting, gastentoilet, terras, geïnstalleerde keuken, een kleinere bijkeuken, een stokeerruimte met magazijn en dubbele garage die bereikbaar is voor de nodige leveringen.
Frituur Pinokkio weer te koop HLN Menen.
Frituur Pinokkio weer te koop. Frituur Pinokkio aan het station staat weer te koop. Het frituur kwam in de aandacht nadat Jenny Vanhollebeke na 18 jaar afscheid moest nemen na een agressieve kanker. Op aanraden van de dokters moest ze het voortaan rustiger aan doen.
Bekendste studentenfrituur van Gent te koop De Standaard.
Op gelijk welk uur van de dag of nacht staat er een rij wachtenden aan de frituur om een Bicky burger, een Rombautje of een Julientje te bestellen. Het populaire frituur op de hoek van het Sint-Pietersplein en de Overpoorstraat gekend als een van de beste frituren in Gent staat sinds gisterenavond te koop.
ZONNEBEKE overname goed draaiende frituur PRIJS OVEREEN TE KOMEN / IMMO DAISY DERVEAUX.
Wettelijke / technische info. GOED DRAAIENDE FRITUUR TE KOOP. Droom je ook om een eigen zaak te starten? In Groot-Zonnebeke kunnen wij u een goed draaiende frituur aanbieden! Deze frituur is in volle groei! De frituur is in goede staat en werd twee jaar geleden volledig heringericht!

Contacteer ons