Resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
Aanbod Te koop van MatchMakers Zimmo.
Zoek een vastgoed professional. Waar is het goed wonen? Ontdek meer panden met Zimmy. 1 30 van 107 resultaten. Taverne over te nemen.
frituur omgeving Bocholt Te Koop in Bocholt hebbes.
close E-mail is verstuurd. Te koop goed draaiende frituur met handelspand en woonst in de omgeving van Bocholt. Mooie en gewenste omzetcijfers! De zaak is gelegen op een drukke baan bij het begin van het centrum. Zij bestaat uit een verbruikzaal van ongeveer 50 m2 groot met een 15 tal zitplaatsen hoofdzakelijk afhaalfrituur. Friteuse merk Perfecta 2 jaar oud met 3 potten en 1 snack broodjesoven Eku alle andere toestellen zijn aanwezig zoals saladette microgolfovens diepvrieskisten enz.Verder airco alarmsysteem en cameras. Zomerterrasje aan de voorkant vijf eigen parkeerplaatsen geinstalleerde keuken bergplaatsen en toilet. Ruime oprit voor leveringen.
Gentse studenten overstuur legendarische frituur De Gouden Saté aan Overpoort te koop HLN.be.
Gentse studenten overstuur legendarische frituur De Gouden Saté aan Overpoort te koop. Door redactie 10/06/16 13u02 Bron VRT / deredactie.be Facebook. Studentenleven De inmiddels legendarisch geworden frituur De Gouden Saté op de Gentse Overpoort staat te koop. Dat zorgt voor héél wat ontsteltenis bij de Gentse studenten. No way de goudensaté staat te koop of wat? I need another Julientje before they stop degoudensaté julientje. Nick Verhellen @NickVerhellen Fri Jun 10 000000 MEST 2016. De eigenaars van De Gouden Saté zoeken een overnemer zo staat het te lezen op een immowebsite.
Goed draaiend frituur over te nemen. ERA Belgium.
Home Te koop Nijlen Handelspand 707735. Goed draaiend frituur over te nemen. Statieplein 2 2560 Nijlen. Molenvest 15 2200 Herentals. Goed draaiend frituur over te nemen.
Originele Typisch belgische Barak Frituur TE KOOP A vendre 2ememain.be.
Aangezien wij niet over een eigen grond beschikken en omdat er geen mogelijkheid is om onze frituur in de appartementsblok over te bouwen hebben we beslist om onze frituur te koop te stellen. De Frituur is verplaatsbaar. Ideaal voor beginnende zelfstandigen. De barak frituur is instapklaar om meteen te kunnen beginnen. Ideaal als je al over enige ervaringen beschikt ivm frituurbakken. Voorlopig is er nog geen zwarte kassa of BLACK BOX verplicht voor uitbating aangezien er geen of weinig plaats is om in de zaak de consumptie te nuttigen. 2-3 zitplaatsen met barkrukken. Barak frituur kleur greenlemon L 8-9m B 6m.
Frituur Te koop in Aalst 9300 Pro-Maxx.
Aalst frituur te koop op AA-ligging. Aalst frituur d Aatemert te koop. Aalst frituur d Aatemert te koop. Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding. Aalst stedenbouwkundig uitreksel 2013.pdf.
Vindeenfrituur.be Advertenties.
Goed draaiende frituur omgeving Lier. Vul uw e-mail adres in. om onze nieuwsbrief te ontvangen. Klik hier om op deze website te adverteren. Frituur Raf in Adegem. De Frietketel in Gent. De Gouden Sat in Gent. Vind ons op Facebook. Copyright 2006 2017 Vindeenfrituur.be.
frituur te Turnhout Te Koop in Turnhout hebbes.
edit Plaats een zoeker. Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 5 5 foto's. close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Horecapand Gesloten bebouwing place 2300 Turnhout.
Frituur met woning te koop Antwerpen Te koop aangeboden Detailhandel Food ter overname Bedrijf kopen overnemen.
laatst bijgewerkt op 01-06-2017. Frituur met woning te koop. geplaatst branche soort bedrijf. regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m 2. Activa / passiva transactie. minder dan 5 of niet van toepassing. omzet laatste boekjaar winst voor belastingen overnameprijs rechtsvorm. klik hier om te reageren op dit profiel. Recent vernieuwd frituur op goede locatie te koop.
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
Belgische taxionderneming over te nemen. Bestaande uit meerdere en volledig uitgeruste taxivoertuigen taxivergunningen. De onderneming omvat een groot klantenbestand me. Frituur te huur in Itegem 615 euro. 10 zitplaatsen binnen gezellig terras overname handelsfonds overeen te komen. Inbegrepen in de overname friteuse perfecta koeltoo. WIJ GAAN UITBREIDEN NAAR GROTE WINKEL. HET IS GOED VOOR STARTER EN ZEER GOED VERDIENEN. WIJ GAAN UITBREIDEN NAAR GROTE WINKEL HET IS GOED VOOR STARTER EN ZEER GOED VERDIENEN. Goed draaiende en gekende ontbijtservice regio Oostende De Haan Middelkerke over te nemen. Wij leveren ontbijtmanden aan huis.

Contacteer ons