Resultaten voor frituur te koop

frituur te koop
 
MatchMakers Frituren.
Over te nemen: frituur met mogelijkheid tot woonst op het Antwerpse Kiel. Gekende zaak met reeds 37 jaar de zelfde uitbaatster en is in deze buurt dan ook een. Prijs 66.000 EUR. Over te nemen of te koop: frituur met woonst in de omgeving van Lommel niet ver van de Nederlandse grens.
AV Vastgoed.
3 woningen in hoeve, waarvan voorste woning met binnenkoer te koop wordt aangeboden. HOESELT HOESELT Bouwgrond. Ruime projectgrond van 78a 58ca te Hoeselt op de Romershovenstraat! HOESELT HOESELT Woning. Ruime woning met werkplaats en bureauruimte! Ruime woning op open perceel met afzonderlijke ruimte voor uitoefenen van handelsactiviteit! HOESELT HOESELT Woning. Woning met 3 ruime slaapkamers in Hoeselt centrum. Kwalitatieve woning op de hoek van de Schepenenlaan en de Dorpsstraat. Mogelijkheid om handel-kantoorruimte te combineren met woonst! HOESELT HOESELT Bouwgrond. Ruime bouwperceel van 47a 83ca te Hoeselt op de Romershovenstraat. HOESELT HOESELT Bouwgrond. Ruime bouwperceel van 30a 75ca te Hoeselt op de Romershovenstraat. HOESELT Sint-Huibrechts-Hern Woning. Ruime woning met tuin en zwembad! Ruime woning met 3 slaapkamers en zuidgerichte tuin met zwembad! HOUTHALEN-HELCHTEREN Houthalen Handelszaak. Frituur-snackbar met prima omzet te Houthalen! Frituur Snackbar gelegen in het centrum van Houthalen.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Groene Hart AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Alarm. Dossier. Pijlen. Pijlen. Dossier. Pijlen. Dossier. Pijlen. Dossier. Pijlen. Facebook. Quote. Pijlen.
Stapje voor stapje bouwt Ludo van Nieuwenhuizen 18 aan topsportcarrière. Koersen zijn voor Schouten geen bijzaak meer. De Ligt arriveert in Turijn: Dit is Matthijs en ik ben blij om hier te zijn. Bekijk alle artikelen Gouden Pollepel Groene Hart.
Te Koop Vastgoed Lanneer.
Deze te renoveren hoeve 12a 36ca beschikt over een zeer mooie schuur die structureel in heel goede staat is. Het woonhuis zelf dient grondig gerenoveerd te worden, maar gezien de gezellige binnenkoer en idyllische groene locatie, kan hier iets magnifiek van worden gemaak.
Overname frituur-eethuis met woongelegenheid in Oostkamp.
De ruime zaak met plaats voor 40 personen werd in 2016 vernieuwd en heeft een bewezen omzet en is vrij van brouwer. Bestaande uit een frituur met een capaciteit van 40 personen, een professioneel ingerichte keuken, berging, dames en herentoiletten, garage met diepvriezers en frigo.
Zoekertjes Horeca Van Zon.
24/7 express levering. 3 winkels vandaag open tot 18u30. Spaaractie Winterland 2019. Spaaractie Winterland 2019. Over van Zon. Jobs onder de zon. 011 440 720. Op weekdagen van 8u30-12u en 13u-16u30. Ontdek Van Zon op. Van Zon Copyright 2019 Alle rechten voorbehouden.
Frituur west vlaanderen Trovit.
8600, Provincie West-Vlaanderen. In het centrum van Diksmuide is de frituur De" Ijzerlaan" over te nemen. Het betreft een bloeiende zaak met een uitstekende ligging en is in. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van frituur west vlaanderen.
Te Koop Immo Twins.
Alex uit Dendermonde. Een snelle en correcte afhandeling van de verkoop van mijn woning, dat is de reden waarom ik Immo Twins bij mijn vrienden aanraad. Perfect, dit is hoe ik de samenwerking met Immo Twins kan omschrijven! Kevin uit Baasrode.
Bekendste frituur bij Gentse studenten te koop Gent Het Nieuwsblad.
Het populaire frituur op de hoek van het Sint-Pietersplein en de Overpoortstraat gekend als een van de beste frituren in Gent staat sinds gisterenavond te koop. De eigenaars hebben naar eigen zeggen nieuwe" opportuniteiten" gevonden. De makelaar is op zoek naar ernstige" kandidaten voor wat hij een top" draaiende frituur" noemt.

Contacteer ons