Zoeken naar frituur te koop

frituur te koop
 
Frituur Trovit.
Vorige week 3. Soortgelijke zoekopdrachten frituur: commercieel frituur., zimmo 22 dagen geleden. Eengezinshuis te koop voor 295000 euro met 2 slaapkamers. 3545, Halen, Provincie Limburg. In 2000 volledig gerenoveerde woning met of zonder frituur. Deze woning kan je pas naar waarde schatten wanneer je ze binnen hebt gezien.
Frituur te centrum Mol.
Horeca te Mol. Te Koop Chrysantenlaan 4, 2400 Mol. Terug naar overzicht Print Contact. Frituur Atomium is gekend als afhaalfrituur in heel de omgeving en heeft een 25 jarig bestaan op deze locatie en voorheen jarenlang op een nabij gelegen locatie, uitgebaat de dezelfde eigenaars.
Steegmans Vastgoed Gellik, Frituur.
Mail mij nieuw aanbod meer criteria. Ref: WS Frituur Gellik. Te koop: Gellik, Frituur. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Centraal gelegen frituur in het hartje van Gellik. De frituur is volledig uitgerust en biedt 16 zitplaatsen.
Frituur met handelspand over te nemen, hartje Mechelen.
Frituur chalet over te nemen regio Tremelo 15 jaar zelfde uitbater topligging huur slechts 50 /maand vraagprijs 30 000 Alle toestellen o.a friteuse Kiremko 6 jaar oud enz langs een drukke baan parking. Aalst frituur te koop gebouwhandelsfonds op A1-ligging.
Infinimo Sleidinge, Gemengd gebruik.
De bestemming is nog ongekend. Voel u vrij om deze ruimte eventueel te integreren in de frituur of een 2e bloeiende onderneming te vestigen. Boven beschreven gebouwen en de diverse bijgebouwen/bergingen staan op een niet te verwaarlozen oppervlakte van 5274m.
Frituur te koop Snackblad/NEO.
Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294 Overnamemarkt.
Met de expertise van Terug naar resultaten Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294. Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Te koop: frituur met gewenste omzet met woonst en eigendom. De zaak bestaat uit een verbruikzaal met 12 zitplaatsen en een bedieningstoog samen ongeveer 60 m2 groot, een hoge rendements friteuse merk Kiremko en een broodjesoven Zanussi.
MatchMakers Zimmo. facebook. twitter. pinterest. instagram. linkedin.
aanbod te koop. aanbod te huur. Er zijn geen panden gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht. Plaats je zoekertje. Mijn favoriete panden. Mijn zoekertjes beheren. Werken bij Zimmo. Geef je feedback. Copyright 2007 2018 door Gebruiksvoorwaarden Overeenkomst voor gegevensgebruik Cookiebeleid Privacy beleid Alle deelgemeenten Server: 96.
snackbar/frituur te koop te DEURNE 2100 ImmoBest.
De te betalen maandelijkse huur bedraagt 1200huur50KI/maand, het KI wordt voor 50% aangerekend aan de huurder en wordt maandelijks samen afgerekend met de huurgelden. Het contract wordt afgesloten voor een periode van 91827, jaar, 2 maanden waarborg met eerste maand huur te betalen bij overeenkomst.
www.vanzon.be Zoekertjes www.vanzon.be.
Wij zijn op zoek naar een frituur ter uitbating. In eerste instantie is het de bedoeling om de zaak te huren zonder overname maar er moet wel de mogelijkheid bestaan de zaak op termijn over te nemen. Voor meer info: info@sterk-communicatie.be. Horeca matriaal te koop.

Contacteer ons