Zoeken naar frituur te koop

frituur te koop
 
Over te nemen handelszaken Koopjeskrant.be.
De pizzeria heeft maandelijks een goeie omzet De huur van het pand en dergelijke wordt besproken met de geïnteres. Frituur over te nemen regio Ieper. Frituur over te nemen in het centrum van Ieper Er is woning voorzien boven de frituur en is bedrijfsklaar en onmiddellijk vrij Friteuse Koeltoog TV Spit 8 baren.
snackbar/frituur te koop te DEURNE 2100 ImmoBest.
De te betalen maandelijkse huur bedraagt 1200huur50KI/maand, het KI wordt voor 50% aangerekend aan de huurder en wordt maandelijks samen afgerekend met de huurgelden. Het contract wordt afgesloten voor een periode van 91827, jaar, 2 maanden waarborg met eerste maand huur te betalen bij overeenkomst.
MatchMakers Frituren.
Te koop en over te nemen: Topfrituur op Topligging met eigendom en riante woonst in het Waasland. Deze goed draaiende en gezellige familiale frituur met hoge. Prijs info op kantoor. Te koop: frituur met gewenste omzet met woonst en eigendom.
Frituur Trovit.
Immoweb.be 30 dagen geleden. Frituur met woonst en garage Gebouw gemengd gebruik te koop. 8300, Knokke, Zwevegem, Provincie West-Vlaanderen. Frituur met woonst en garage Handelswoning met woonst 3 slpks in het centrum van Knokke. De zaak wordt momenteel uitgebaat als frituur maar.
Frituur te koop Deurle, ref. 1613009 immo proxio.
75.000 100.000 0 vraagprijs weten? te koop Immo Proxio. Deurle/ Sint-Martens-Latem frituur met woonst over te nemen. Gepubliceerd op 5-12-2017. Een zeer verzorgde en volledig ingerichte frituur op zeer goede locatie.De zaak is gelegen op een zeer drukke baan en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.
Goeddraaiende frituur over te nemen Te Koop in Lissewege hebbes.
Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 6 6 foto's.' close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Horecapand, 95 m bewoonbare oppervlakte place 8380 Lissewege. Goeddraaiende frituur over te nemen.
frituur te Merksem Te Koop in Merksem hebbes.
Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 7 7 foto's.' close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Horecapand, Gesloten bebouwing place 2170 Merksem. frituur te Merksem.
Frituur met potentieel over te nemen Te Koop in Deurne hebbes.
Commercieel gebouw te koop. keyboard_backspace Commercieel gebouw te koop. local_see 5 5 foto's.' close E-mail is verstuurd. Jouw bericht Ik vond dit zoekertje op hebbes en dacht dat je het wel interessant zou vinden. favorite_border Bewaar als favoriet favorite Verwijder als favoriet. Voeg toe aan je favorieten. Verkoop uit de hand. info Horecapand place 2100 Deurne. Frituur met potentieel over te nemen.
Te koop frituur met handelspand en woonst te Herentals Dossier 3294 Overnamemarkt.
Regio: Antwerpen Sector: Horeca. Te koop: frituur met gewenste omzet met woonst en eigendom. De zaak bestaat uit een verbruikzaal met 12 zitplaatsen en een bedieningstoog samen ongeveer 60 m2 groot, een hoge rendements friteuse merk Kiremko en een broodjesoven Zanussi.
Frituur met woonst en eigendom omgeving Lommel Te Koop in Lommel hebbes.
Je telefoonnummer optioneel. Je vraag Ik ben uw zoekertje tegengekomen op hebbes en had graag wat meer informatie gekregen met het oog op een eventueel bezoek. close E-mail is verstuurd. Over te nemen / te koop: frituur met woonst en eigendom omgeving Lommel niet ver van de Nederlandse grens.

Contacteer ons