Op zoek naar Friet aan huis?

Friet aan huis
 
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam / frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Het Friethuis / Frietkot.
Beste vrienden van de friet., Er is al een paar dagen wat loos op de plosj" van Pamel. Het Friethuis is nu echt wel uit functie tot september 2017. Ondertussen kreeg onze Pop" up" FRIETKOT voor de komende maanden een vast plaatsje op het kerkplein. De komende 2 weken gaan we volop aan de slag met de inrichting en pimpen" van JULLIE frituur voor de zomer van 2017.

aan huis laten brengen. 0499 059 322. Géén leveringen op vrijdag, zaterdag zondag! Per bestelling 2 euro verplaatsingskosten. elke avond van 17u30 tot 22 uur. vrijdag zaterdagmiddag van 11u30 tot 13u30. Beste, Wij bieden ook bancontact aan in de frituur. Op de baan is het nog steeds contant. Berenhap / Grizzly. mini mega mix. Chick n Chili. Chicken Stach snor. The sweet Caroline Glorieus. Shana Burger kippenvlees. Farah Burger vis. Yoni Burger rundsvlees. Keuze: sla tomaten verse of gedroogde ui komkommer augurken cheddarkaas Keuze Saus. Balletjes in tomatensaus. Vol au Vent 400 gr. Stoofvlees 400 gr. Uw bestelling is momenteel leeg. Plaats uw bestelling via. 0499 059 322. Friet At Home BE0682.229.704 2018.
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Lekkere hoofdgerechten voor grote groepen, afgewerkt met lekkere groentjes, aardappelen, frietjes., Een fantastisch bbq-buffet met een uitgebreid assortiment, aangevuld met lekkere groenten, aardappelen, frietjes., Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen.
Friet@Home levert snacks aan huis Ichtegem Regio HLN.
We leveren frieten en allerlei snacks aan huis. Natuurlijk mogen de mensen ook ter plaatse komen bestellen" Peter en zijn vrouw werken ook nog in het lokale rusthuis en openen de zaak in bijberoep. met www.frietathome.be is er ook een nieuwe website, een Facebookpagina bestaat ook al.
Friethuis Den Bos.
Wij hebben een ruime keuze aan snacks en sauzen, diversche schotels bv pittaschotel, burgers en mitraillettes. Proef zeker onze huisbereide gerechten! Wij beschikken over 12 zitplaatsen in de frituur. Tijdens de zomerperiode beschikken wij ook over een zomerterras met 16 zitplaatsen! Wij zorgen ervoor dat u steeds kan genieten van een lekkere friet, snelle en vriendelijke service, eerlijke prijs, en dit alles in een verzorgde zaak.
t Friethuis Verse frieten, ambachtelijk gebakken.
Alle vleesgerechten en sausen werden door ons selectief gekozen door een smaakproef. Hierdoor serveren wij alleen de beste kwaliteit. De echte Belgische friet wordt nog steeds geserveerd met mayonaise. Alle sauzen zijn van de beste merken en enkelen zijn zelfs huisbereid.
aanhuisgeleverd.be.
t Kom-promi.
Account aanmaken Sluiten. Frituur t Kom-promi. Zin in lekkere frietjes? Kom langs of bestel online! Online bestellingen plaatsen kan op ieder moment van de dag en zelfs tot 1 week vooraf. Bij levering aan huis geldt een minimum bestelbedrag van 1000.
Frieten aan huis Mechelen Frituur Rombout.
Voor frieten of andere snacks aan huis kan u eenvoudig bestellen via deze website of via onze facebookpagina. Precies wanneer u het wenst, worden de knapperige frietjes bij u thuis geleverd. U hoeft dus niet door weer en wind om thuis gezellig echte Belgische frieten te eten.

Contacteer ons