Resultaten voor frietkot aan huis

frietkot aan huis
 
Mobiele frituur aan huis Mobiele frituur aan huis voor jouw feest!
In onze mobile frituur frituren we in plantaardige olie en hebben reeds enkele vegetarische producten in ons gamma. Voor de veganisten hebben we onze mini-loempias in onze mobiele frituur aan huis formules. Wat dienen wij te voorzien? De locatie waar het event plaats vind, moet gemakkelijk bereikbaar zijn voor onze mobiele frituur.
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Diverse soorten vleeswaren uit eigen huis. Keuze uit twee lekkere formules. Keuze uit vlees en visschotels, of een combinatie ervan. Desgewenst kan een luxe versie gekozen worden. Maak een keuze uit warme en koude voorgerechten en uit warme hoofdgerechten. Kies uit 4 lekkere menus bestaande uit 4 gangen. Feest op tafel aan betaalbare prijzen.
De Snackcar.
Mobiele frituur De Snackcar. Welkom op de site van frituur De Snackcar, een smakelijke en gezellige frituurwagen! Een fuif, festiviteit, bedrijfsfeest of evenement? Ik kom naar u toe, ook aan huis! Als uw interesse gewekt is, neem dan zeker een kijkje bij de formules.
De FEESTDIS Frietmobiel, Mobiele frituur. Steeds à volonté smullen.
mobiele frituur aan huis of op uw bedrijf? Pro-frit doet het!
Nu hebben ik als zoon van, zelf onze wagen gekocht en gaan verder als Pro-frit. Dit familiebedrijf biedt haar klanten een persoonlijke en perfecte service aan voor elk feest. U kan het mobiel frituur van Pro-frit alle dagen reserveren voor grote en kleine feesten, zowel privé als zakelijk, voor onder meer.:
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam / frietkot aan huis in Nederland en Belgie. Overweeg je om een frietkot te huren voor je bedrijfsevenement, schoolfeest, bruiloft of bijvoorbeeld voor een festival?
Vaste Kosten Frituurwagens Praktische informatie Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
De ondergrond moet vlak en verhard zijn. Houd er rekening mee dat de verkoopklep open moet kunnen geen muren in de weg Deze staat steeds aan stoepkant. Voorzie voldoende plaats om te manoeuvreren met de wagen 12 meter bij 4 meter.
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Gaat u ook aan tafel met de Tempelier? De Tempelier is een dynamisch cateringbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring, actief over heel Belgie tot zelfs in het buitenland. Het verzorgen van feesten en evenementen met kwalitatieve Wagencatering en Foodtrucks.
Frietmobiel De Mobiele Friet Mobiele frituur huren.
We hebben verschillende jaren ervaring en garanderen dus ook TOPkwaliteit, zowel op onze producten als op onze service. Wij streven ernaar om in onze mobiele frituur dezelfde kwaliteit netheid aan te bieden als bij Wim Friet. U kan De Mobiele frituur huren voor al uw evenementen zoals bedrijfsfeesten, communiefeesten, babyborrels, recepties, opendeurdagen, verjaardagsfeesten, pensioneringsfeesten, sneukeltochten.

Contacteer ons