Resultaten voor frietkot aan huis

frietkot aan huis
 
Hallo wereld. Catering't Hoekske. Hallo wereld. Catering't Hoekske.
Hamburgerkraam op je event. Dit is je eerste bericht. Pas het aan of verwijder het en start met bloggen. Vaartstraat 110 BE-2490 Balen. 32 0 495 54 80 16.
Food Team Geel budgetvriendelijke mobiele frituur.
Bent u op zoek naar smakelijk eten waar iedereen blij van wordt? Dan bent u bij Food Team in Geel aan het juiste adres! Met onze mobiele frituur zorgen wij voor handgesneden frietjes aan huis in regio Antwerpen. We bieden daarnaast een kwalitatief snackaanbod tegen gunstige tarieven. Zo presenteren we u diverse formules voor ieders budget. formule 1 aan een goedkope prijs. formule 2 met een uitgebreid hapjesaanbod. formule 3 voor snacks à volonté. formule 4 inclusief huisbereide maaltijden. andere formules op aanvraag. Dankzij dagverse aardappelen van de aardappelboer garanderen we u de lekkerste frietjes. Ook onze snacks worden met veel liefde geselecteerd en klaargemaakt. Wij cateren uw evenement voor 20 tot 300 personen. Dankzij jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op onze onberispelijke bediening.
Mobiele frituur Zedelgem Speedy Snack.
Ben je op zoek naar een goede snackwagen frituurwagen frietwagen pastamobiel mobiele frituur frietkot cateringdienst voor een feest? Speedy Snack verzorgt de catering op alle feesten opening van een nieuwe zaak bedrijfsfeestjes babyborrels communiefeest lentefeest. In een land van Bourgondiërs en levensgenieters heeft iedereen altijd plaats voor een frietje snack of pizza. Onze wagen wordt overal met open armen ontvangen. Wij werken tegen scherpe prijzen en natuurlijk mag je lekkere snacks van uitstekende kwaliteit en een vriendelijke bediening verwachten in een loungie kader. Frietmobiel op uw feestje. Wat kan u van ons verwachten? Heb je zin in een spetterende frietparty?
frituur aan huis huren.
We hebben verschillende formules uitgewerkt uiteraard is dit niet ons volledig aanbod. Bekijk rustig onze standaard formules. Wil jij echter meer een exclusief aanbod dan contacteer ons zonder meer voor een persoonlijke offerte. Classic Mini 10 soorten snacks vanaf 6 per persoon. Classic Volonté 10 soorten snacks vanaf 8 per persoon. Regular Mini 18 soorten snacks vanaf 8 per persoon. Regular Volonté 18 soorten snacks vanaf 9 per persoon. Premium Mini 23 soorten snacks vanaf 9 per persoon.
Mobiele Frituur in West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Frietje Mobiel.
Alle benodigheden zijn aanwezig en voldoen aan dezelfde vereisten voor kwaliteit en hygiëne als een gewone frituur en worden hiervoor ook gecontroleerd. Deze rijdende frituur komt tot bij u aan huis en bereidt overheerlijke verse frietjes voor uw neus! Zo bespaart u een rit naar de frituur kan u van smakelijke frieten genieten en hoeft u even zelf de handen niet uit de mouwen te steken. Jezelf af en toe eens laten verwennen mag wel niet? En het allerbeste U kan zon mobiele frituur zelf huren! Voor de huur van een frietkraam dat mobiel is kan u terecht bij Frietje Mobiel in Maldegem. Wij werken steeds met eigen mensen en producten. Onze mobiele frituurwagen komt vanaf 50 personen ter plaatse in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.
Friet Co Voor elke gelegenheid een frietformule op maat.
Dat proef je dat beleef je! We staan bekend voor hoogste kwaliteit van materiaal vlotheid bediening hygiëne frietjes en snacks. Daarom zijn we steeds bereid u een objectief voorproefje aan te bieden op een gepast event verzorgd door Friet Co. Check zeker ook onze Facebook-pagina LIKE and SHARE! We hebben een vaste kost van 19500 voor de huur van één van onze zeer mooie professionele wagens zeer gemotiveerd personeel. Deze wordt aangepast vanaf 100 en vervalt vanaf 200 personen. Verse frietjes met saus en snacks à volonté keuze uit.
Home Beste Frietjes Mobiele frituur.
Pasta Heerlijke pasta met 3 sauzen. tomatensaus varkensgehakt worteltjes paprika. Room ham spek oregano. Nieuws Blijf op de hoogte. Contact Vraag vrijblijvend een offerte aan! Vraag uw vrijblijvende offerte aan. Ter eike 2 8840 Staden. We zijn bereikbaar via. 0475 56 50 54. 2017 Beste Frietjes BVBA.
Welkom bij frituur Marie Claire te Bredene huisbereide frieten en verse bereidingen! Frituur Marie Claire Bredene.
Hebt u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij heten u van harte welkom! Vanaf heden leveren wij ook onze frietjes bij U aan huis en dit in Bredene en de Opex. Voor een vlotte samenwerking vragen wij U om elke bestelling telefonisch door te geven. hou er rekening mee dat in het weekend de wachttijden kunnen oplopen. Voor leveringen onder de 15 rekenen wij 15 aan en voor leveringen boven de 15 is dit 1. Dank voor uw begrip. Wij zijn benieuwd naar uw mening!
Frituur op uw feest Mobiele frituur Frietmobiel traiteur en BBQ aan huis Pastabekers en wok gerechten Verhuur feestmateriaal en springkastelen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Vermeld in uw aanvraag welk soort feest u wenst en vink hier de diensten aan die van toepassing zijn. Mobiele frituur frituursnacks pastabekers bbq hapjes wokgerechten dessertbuffet feestmateriaal. Frituur op uw feest. Voor elk feest en elk budget bij uw thuis of op locatie. 0475 73 02 73. Frituur op uw feest. Frituur op uw feest. Organiseert u een evenement of hebt u iets te vieren?
Frituur aan huis op feesten en evenementen Feestsnacks.
Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam / frietkot aan huis in Nederland en Belgie. Overweeg je om een frietkot te huren voor je bedrijfsevenement schoolfeest bruiloft of bijvoorbeeld voor een festival? Feestsnacks komt naar je toe met de beste gefrituurde snacks. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten met het huren van onze frietkraam? Bekijk de beoordelingen van Feestsnacks op Facebook. wij nemen alle zorg uit handen. Wij ontzorgen jou volledig. Feestsnacks komt naar een locatie van jouw keuze sluit de frietwagen aan bakt de verse friet en snacks en zorgt voor bakjes vorkjes en servetten.

Contacteer ons