Resultaten voor frietkot menu

frietkot menu
 
Frietkot Vossem Pat@Frit Pat@Frit Vossem.
Op ons menu prijkt voor iedere goesting wel een gerecht of een snack. Liefhebbers van frieten kunnen uiteraard hun hartje ophalen in ons frietkot in Vossem. Maar wie ook eens iets anders wenst te bestellen, is meer dan welkom bij Pat@Frit.
Frituur De Max.
Verzend ons een bericht en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Wij maken gebruik van cookies. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Meer info Sluiten. Frituur De Max. Menu deals Frieten Bicky burgers Home burgers Snacks Sauzen Dranken Bereidingen.
De Blauwe Frituur.
Ons aanbod is minstens even groot als in een bistro. Het assortiment gaat van frietjes naar vleessnacks, met de fameuze Bicky Rib op nummer 1 bij de burgers! Ook vissnacks staan op ons menu. Vegetarirs komen ruimschoots aan hun trekken.
Kaart Frituur De Ster.
Westmalle dubbel 33 cl. Duvel 33 cl. de snack van de maand. Elke maand bieden wij minder bekende snacks uit de markt aan, Ter kennismaking en ontdekking voor onze klanten. Vraag er naar! FRITUUR DE STER. Telefoon 050 62 96 15.
Frituur Pulhof.
1999 Bruno De Beuckelaer neemt Frituur Pulhof over van Karel en Leentje, toen nog gelegen te Strijdhoflaan 107, 2600 Berchem. 2002 het Frituur wordt een beetje te klein, er wordt gezocht naar een oplossing, Troyentenhoflaan 38.2600 Berchem wordt aangekocht en gedurende 1 jaar verbouwd van elektriciteit winkel naar Frituur.
Frituur Heist-op-den-Berg t Klaverke: verse snack broodjes.
Via frituur t Klaverke in beeld kunt u alvast een virtueel kijkje nemen in de professionele zaak met ambachtelijke bereidingen. Heeft u nog suggesties of vragen voor onze frituur, aarzel niet om contact op te nemen met Kevin Tessa. TEL/ 015 23 66 88.
Frites Atelier De beste friet van Nederland door Sergio Herman.
Deze gerechten zullen in de open keuken worden bereid en in een brasserie stijl worden geserveerd. Naast het vaste aanbod zullen er wisselende gerechten op staan zoals een steak tartare met het dagelijks versgemalen vlees van de ambachtelijke slagerij van Hendrick Dierendonck.
Frituur S-Bocht De lekkerste frietjes van Overijse!
Onder de kerktoren in centrum Overijse kan je in de S-bocht genieten van dé Belgische klassieker bij uitstek! Justus Lipsiusplein 17, 3090 Overijse 02 687 20 07. gesloten Di Do. 17.30 22.00 Vrijdag. 17.30 23.00 Zaterdag. 17.30 22.00 Zondag. De beste frietjes, lekkerste snacks en heerlijkste sauzen. Geen frietje zonder vleesje. Naast een smakelijk pak friet klein, medium, of groot kan je in frituur S-bocht kiezen uit tal van versgebakken snacks.
Home.
Nu frituur t Hoekske heropend is in een totaal vernieuwd interieur, een sterk uitgebreide kaart kunnen we gerust spreken van t Hoekske 2.0. Eigenlijk" komen we met een totaal nieuw concept. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om alles te vernieuwen, zegt Mathy.
LucMoon.
Van het één kwam het ander en nu bieden ze naast elkaar typisch Belgische en Vietnamese specialiteiten aan. Elke weekdag: Dagschotel. 10 per persoon. Neem contact op voor het menu van de dag. Keuze tussen een soep of een gerecht met rijst of noedels.

Contacteer ons