Zoeken naar frietkot menu

frietkot menu
 
Frituur Geronimo Vroenhoven.
Lekker krokante twister frietjes met een licht kruidige en lekker krokante smaak. Welkom bij Geronimo. Frituur Riemst Vroenhoven. Vernieuwde frituur en met nieuwe uitbaters, Jeanine en JP Peters uit Riemst. Trots stellen wij u onze vernieuwde frituur in Riemst Vroenhoven voor, met nog steeds.
Frituur n13 in Hasselt De zaligste frietjes van Limburg.
Frituur n13 is elke dag behalve feest en zondagen open van 11u tot 20u. Wacht niet langer en kom proeven van de lekkerste frietjes van Limburg! Van onze ruime keuze aan street food ga je watertanden! Bekijk ons menu. Nieuw: leveren van broodjes.
Frituur Franky Alle info over Frituur Franky te Oostende.
Wedstrijd Het Nieuwsblad: de beste frituur van Vlaanderen. Frituur Franky is verkozen tot de beste frituur van Oostende. Wat een mooie eer! Dank aan iedereen die voor ons heeft gestemd! Bron: Het Nieuwsblad. Facebook Instagram Twitter. FRITUUR FRANKY op sociale media.
Prijslijst Frituur Maxi Kapellen.
Prijslijst Frituur Maxi. Hamburger, sla, tomaat, augurk, rode ajuin, ketchup. Old school cheese. Hamburger, sla, tomaat, augurk, rode ajuin, kaas, ketchup, mosterd. Hamburger, sla, tomaat, rode ajuin, kaas, guacamole, zongedroogde tomaten, zure room. Hamburger, sla, tomaat, rode ajuin, kaas, Guacamole, zongedroogde tomaten, zure room, chili pepers.
Wie zijn wij?
Frituur de kouter. Bij Jan en Carine. Wij zijn Jan en Carine Spiesschaert Blontia. Op 25 mei 2006 startten wij frituur de kouter op. In onze frituur kan je terecht voor een heerlijke snack, lekkere frietjes en nog zoveel meer.
Frituur Patat in Oostakker.
Wij serveren de lekkerste frietjes, snack, broodjes, pasta's' en meer! NAAR HET MENU. WIJ ZIJN VERHUISD. NIEUW ADRES: LOURDESSTRAAT 34 vroeger viswinkel. Nieuw: Pitta, Durum Kumpir. NIEUW: BURGERS OP DE GRILL. Ontdek onze heerlijke burgers op de grill gebakken. Geserveerd met een lekker frietje.
Kaart Frituur De Ster.
Westmalle dubbel 33 cl. Duvel 33 cl. de snack van de maand. Elke maand bieden wij minder bekende snacks uit de markt aan, Ter kennismaking en ontdekking voor onze klanten. Vraag er naar! FRITUUR DE STER. Telefoon 050 51 34 13.
Veiligheidscontrole vereist.
Druk op alt / om dit menu te openen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Frituur Papas.
Frituur BIJOU Tervuren Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Op de coupon vind je een QR-code. Laat deze code scannen aan de kassa van Frituur Bijou en dan krijg je de crunchy chicken aan de helft van de prijs. Frituur BIJOU heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Menu.

Contacteer ons