Zoeken naar frietkot menu

frietkot menu
 
frituur t Brochetje.
t Brochetje meer dan friet alleen! Geef je bestelling online door via http//tbrochetje-izegem.one2three.be en krijg een berichtje wanneer ze klaar zijn! U kan betalen met Bancontact in onze frituur. Frituur t Brochetje in Emelgem Izegem gaat ervoor. Sandra en Kurt begonnen 17 jaar geleden hun eerste frietjes te bakken en volgden daarvoor speciaal de frietschool. Het grote geheim Lees meer. 11.30 u 13-30 u 17.30 u 22.00 u. 11.30 u 13-30 u 17.30 u 22.00 u.
t Fritstation Grimbergen Eethuisje Frituur.
U kan bij ons terecht met grote groepen. Vier het bij ons een verjaardag een feestgelegenheid. Werk met ons samen een menu uit naar u zin en budjet. Tomaat met grijze garnalen 1 stuk 16.00. Scampis in look 6 stuks 13.00. Scampis Fritstation 1 stuk 14.00. Mix van kaas en garnaalkroket 12.50. Mix kroketten 2st 15.50. Scampisalade met balsamico azijn 16.00. Sla met geitenkaas 14.50. Kippenslaatje met vinaigrette 14.00.
Frituur t Draakske.
frituur frituur te koop frietkot menu.
Frituur Loemek Het frituuriaal orgasme. Den Dreef het beste frietkot in Leuven. Frietkot Den Dreef te Leuven zorgt voor een smakelijke maaltijd of snack. Ook zin in lekkere frietjes? Kom dan langs bij frietkot Den Dreef gelegen in Leuven. U kunt bij ons terecht voor verse frietjes en lekkere snacks al dan niet aangevuld met een sausje. Ons ruim assortiment zorgt voor bekoring van groot en klein. Daarnaast bereiden wij zelf onze bouletten stoofvlees en vol-au-vent. Ook onze tartaarsaus en nuggets worden in huis bereid. De frietjes worden in plantaardig vet gebakken en we bieden ook vegetarische snacks aan.
Frituur Bevel Dorp Bevel-Dorp 80A 2560 BEVEL Nijlen.
Voor het beste stoofvlees garnaalkroketten en tartaar van de hele streek moet je in frituur Bevel Dorp zijn!
Snacks Broodjes.
Restaurant De Brug Restaurant DE BRUG ontstaan in 1981 is ondertussen één van de meest bezochte restaurant uit Leuven en Wijmaal. Onze specialiteiten en en zéér uitgebreide kaart zorgen ervoor dat u steeds in een gemoedelijke sfeer kan dineren.
Frituur Restaurant Marcel.
Drie generaties lang in Drieslinter gevestigd zorgt Frituur Restaurant Marcel voor het lekkerste eten in omstreken. Degelijke prijzen grote hoeveelheden en voor iedereen wat wils dan moet je bij ons zijn.
Frituur Mechelen Rombout frieten aan huis belegde broodjes.
Dan komt de frituur naar u. Frieten belegde broodjes of frituursnacks ze worden allemaal tijdig bij u aan huis geleverd. Het frietkot staat bekend om zijn unieke dikke frieten. Maar er staat meer op het menu. Ook smaakvolle frituursnacks en de Bicky-gerechten liggen op u te wachten om de honger te stillen. Versheid is heel belangrijk voor de huisbereide gerechten. U proeft meteen het verschil bij de diverse belegde broodjes stoofvlees met abdijbier goulash en tartaar. Ook de satés worden met het meest malse vlees samengesteld. Om de klanten in de watten te leggen worden er geregeld leuke promos gehouden.
Frituur Papas.
Den Dreef het beste frietkot in Leuven.
Op en top Belgisch. Frietkot Den Dreef te Leuven zorgt voor een smakelijke maaltijd of snack. Ook zin in lekkere frietjes? Kom dan langs bij frietkot Den Dreef gelegen in Leuven. U kunt bij ons terecht voor verse frietjes en lekkere snacks al dan niet aangevuld met een sausje. Ons ruim assortiment zorgt voor bekoring van groot en klein. Daarnaast bereiden wij zelf onze bouletten stoofvlees en vol-au-vent. Ook onze tartaarsaus en nuggets worden in huis bereid. De frietjes worden in plantaardig vet gebakken en we bieden ook vegetarische snacks aan.

Contacteer ons