Op zoek naar frietkot menu?

frietkot menu
 
Welkom Taverne Frituur Ferro.
Vanaf 1 augustus 2003 zijn wij gestart met een frituur, lekkere frietjes en snack's' om mee te nemen. U wilt uw maaltijd liever nuttigen in de frituur? Geen probleem, er zijn 15 zitplaatsen in de frituur. We werken met een vaste ploeg.:
Menu / frituur Louis.
Friet, frikandel of kipnuggets, mayonaise, ketchup, capri-sun fruitsapje of Mini Cola tje, snoepjes, een speelgoedje naar keuze de Fritzi kaarten poster. Voor de kleinsten een mini-hamburger met saus naar keuze. Speelhoekje voor de kinderen. Bij frituur Louis komen de Sint en de Paashaas elk jaar langs met een cadeautje voor de braafste kindjes Meer info op onze facebookpagina.
Frituur t Smulhuisje.
Wij aanvaarden onderstaande betaalmethoden voor online bestellingen. Welkom bij frituur t Smulhuisje. Zin in lekker en vers eten? Dan ben je bij frituur t Smulhuisje aan het juiste adres.We zullen je verwennen met allerlei lekkernijen. Kom eens proeven! Team t Smulhuisje.
De Blauwe Frituur.
Kris Vanhaerents baat De Blauwe Frituuruit. Samen met zijn dochter en schoonzoon beiden afgestudeerd aan de hotelschool bereidt hij de lekkerste snacks, van een boven-frituurlijk niveau. De zin en zorg voor kwaliteit primeren. De olie wordt drie maal per week ververst, zodat de frietjes knapperig krokant blijven. Ook alle andere ingredinten zijn dagvers. Ons aanbod is minstens even groot als in een bistro. Het assortiment gaat van frietjes naar vleessnacks, met de fameuze Bicky Rib op nummer 1 bij de burgers! Ook vissnacks staan op ons menu. Vegetarirs komen ruimschoots aan hun trekken. Dankzij onze keuze aan burgers, slaatjes en pastas gaat niemand met honger naar huis. Een van onze klassiekers is de Blauwe pasta. Zeker proberen als je van licht pikante pasta houdt! Alle gerechten worden met de nodige zorg huisbereid in onze keuken. We brengen ze met de glimlach tot bij jou aan tafel! The secret of our success? Het lokale wereldberoemde Blauwtje laat je niet koud. Samen met de signatuur van onze frituur, onze homemade tartaarsaus, hebben we twee rasechte toppers in huis. Van heinde en verre komen klanten naar Kortrijk om onze waanzinnig lekkere, hemelse saus in te slaan.
De Blauwe Frituur.
Ons aanbod is minstens even groot als in een bistro. Het assortiment gaat van frietjes naar vleessnacks, met de fameuze Bicky Rib op nummer 1 bij de burgers! Ook vissnacks staan op ons menu. Vegetarirs komen ruimschoots aan hun trekken.
Kaart Frituur De Ster.
Westmalle dubbel 33 cl. Duvel 33 cl. de snack van de maand. Elke maand bieden wij minder bekende snacks uit de markt aan, Ter kennismaking en ontdekking voor onze klanten. Vraag er naar! FRITUUR DE STER. Telefoon 050 62 96 15.
Frituur Pulhof.
1999 Bruno De Beuckelaer neemt Frituur Pulhof over van Karel en Leentje, toen nog gelegen te Strijdhoflaan 107, 2600 Berchem. 2002 het Frituur wordt een beetje te klein, er wordt gezocht naar een oplossing, Troyentenhoflaan 38.2600 Berchem wordt aangekocht en gedurende 1 jaar verbouwd van elektriciteit winkel naar Frituur.
Frituur Heist-op-den-Berg t Klaverke: verse snack broodjes.
Via frituur t Klaverke in beeld kunt u alvast een virtueel kijkje nemen in de professionele zaak met ambachtelijke bereidingen. Heeft u nog suggesties of vragen voor onze frituur, aarzel niet om contact op te nemen met Kevin Tessa. TEL/ 015 23 66 88.
Frites Atelier De beste friet van Nederland door Sergio Herman.
Deze gerechten zullen in de open keuken worden bereid en in een brasserie stijl worden geserveerd. Naast het vaste aanbod zullen er wisselende gerechten op staan zoals een steak tartare met het dagelijks versgemalen vlees van de ambachtelijke slagerij van Hendrick Dierendonck.
Frituur t Festijn uit Retie Het toonbeeld van goede friet.
Van heinde en verre weet men dat te appreciƫren en heeft men de weg naar onze frituur gevonden. Als je in de buurt bent, spring dan zeker even binnen. Je bent van harte welkom. 200, Kleine friet. 250, Gewone friet. 275, Grote friet. 325, Aardappelkroketten per stuk. American Burger Angusburger Festijnsaus Sla Tomaatcompote Augurk Cheddar Rode Ui. 750, Spanish Burger Traag Gegaard Buikspek Aioli Chilisaus Sla Tomaatcompote Augurk Witte Kool Opgelegde Ui. 750, Kauai Burger Pulled Chicken Aioli Chilisaus Sla Tomaatcompote Augurk Opgelegde Ui. 750, Frenchie Burger Angusburger Festijnsaus Sla Tomaatcompote Augurk Camembert Rode Ui. 800, Supplement Kaas. 025, Supplement Ei. met groenten en frieten. 1325, 1/2 Kip van t spit. Bekijk t Menu. Wat onze klanten over ons zeggen. Stoofvlees met frit is heerlijk. Eddy Van Looveren. Heel lekkere en grote frieten Francis Breemans. Was lekker bij de 2 bekende BV's' Sven Beke. Mijn pop up frituur Erik Melis. Veel zelf gemaakte burgers. Beetje duur maar super lekker en zeker voldoende. gitte van houten. Weet je niet wat eten?

Contacteer ons