Resultaten voor frituur op uw feest

frituur op uw feest
 
Bossuwé Mobiele frituren Bossuwé.
Frituur Bossuwé Kortrijk blijft open. De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit het bakken van een echte Belgische verse friet verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur. Aanvragen en reservaties voor de mobiele frituur starten vanaf 50 volwassenen exclusief kinderen. Voor aanvragen buiten een straal van 20 km rond Kortrijk behouden wij het recht deze minimum capaciteit te verhogen naar een aantal van 65 personen. De mobiele frituur heeft enkel een stroomaansluiting nodig van 220V / 20 A die onbelast is licht /frigo.
Mobiele Frituur LR. Origineel culinair entertainment op elk privéfeest. Mobiele Frituur Veerle.
Daarvoor werken we samen met Jero-rent. Wilt u naast een mobiele frituur ook een partytent of een springkasteel op uw feest? Wij zijn Lindsey en Raoul en drie jaar geleden in 2010 begonnen we met het uitbaten van.
MobielefrituurKempen Den Eetwagon verjaardagsfeesten opendeurdagen babyborrels.
Hebt u graag vers gebakken frietjes en keuze uit een ruim assortiment snacks en sauzen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben drie frituren ter beschikking waarvan twee gloednieuwe kramen. Maak van uw feest een echt succes. Van de Kempen tot het Antwerpse. Den Eetwagon rijdt uit in de regio Kempen in een straal van zon vijftig kilometer rond Rijkevorsel van Hoogstraten tot Antwerpen Schilde s-Gravenwezel Schoten en Herentals. Ook werken wij samen met enkele partners voor de drank en het entertainment. Denkt u dat een mobiele frietkraam wel iets zou kunnen zijn voor uw feestje? Neem dan vandaag nog contact op met Den Eetwagon in regio Kempen en wij helpen u meteen verder. Wij Hanteren Voor het verhuren van onze mobiele frituur scherpe prijzen dankzij eenvoudige formules.
Baveco Services Catering mobiele frituur Deinze West-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Benelux en Frankrijk.
Stel zelf je totaalproject samen! Nl / Home / Prijsaanvraag / Totaalprojecten / Evenementen / Voorstelling / Contact. Tenten Feestmateriaal Springkastelen Drankmobiel Mobiele frituur Reacties. en ontdek ons aanbod. Neem contact met ons op. en ontdek ons aanbod. Neem contact met ons op. Blijf op de hoogte van promoties en kortingen! Download hier onze folder. Download hier onze prijslijst catering. Download hier onze prijslijst feestmateriaal.
Mobiele Frituur op uw Feest Houthulst Tel 0475730. Markt frituurwagens goudengids.be.
Mobiele Frituur op uw Feest. Mobiele Frituur op uw Feest. Zegestraat 60 8650 Houthulst. 0475 73 02 73. Andere interessante bedrijven in de buurt. Iepersestraat 298/103 8800 Roeselare. Industriestraat 42 8480 Ichtegem. Philippus Maelfeytstraat 5 8421 Vlissegem De Haan.
catering.
Verras uw personeel en klanten met onze originele en budgetvriendelijke catering-formule. Dankzij onze professionele aanpak zijn wij een betrouwbare partner voor uw bedrijfsfeest. Mobiele frituur op uw bedrijfsfeest? Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn van onze mobiele frituur en de vlotte bediening. Geniet van uw feest en uw gasten. Wij zorgen voor de rest. Niemand is vastgekluisterd aan een tafel wat zorgt voor een gezellige sfeer. Mobiele frituur op uw privé feest?
Friet Co Voor elke gelegenheid een frietformule op maat.
Honderden geslaagde Friet-events per jaar. Een zeer vlotte en professionele bediening. Dagelijks groeiend tevreden klantenbestand. Veel aandacht voor hygiëne. Een zéér correcte prijs-kwaliteitsverhouding. We komen sinds 2006 vanuit Antwerpen op locatie om U en uw gasten te verwennen. Voor elke gelegenheid zowel particulier als professioneel bent u bij ons op het juiste adres. We leggen de lat zeer hoog om in een stijlvol en ontspannen kader onze Belgische Trots op locatie te serveren. We werken enkel met dagverse frietjes gebakken volgens de regels van de kunst! Onze professionele wagens en dito personeel maken van elke gelegenheid een groot succes. Oog voor kwaliteit detail service en hygiëne staan hierbij steeds bovenaan.
Reinaert Catering een mobiele frietkraam op uw feest in de regio Retie Dessel Turnhout Balen Mol Geel Arendonk.
U bent jarig of trouwt en geeft een feest voor familie en vrienden. Je organiseert voor je kind een communiefeest en wil voor zowel de kinderen als de volwassen een lekkere maaltijd aanbieden. Bent u bedrijfsleider en u wenst uw personeel eens te trakteren op een lekker pak friet? Reinaert catering bakt op uw feest verse frietjes en typische frituursnacks. Met onze mobiele frietwagen komen wij ter plaatse en zorgen voor een vlotte en vriendelijke bediening van uw gasten of personeel.
frituur frituren met lucht frituur op uw feest.
frituur frituursnacks lijst frituur op uw feest.

Contacteer ons