Op zoek naar frituur op uw feest?

frituur op uw feest
 
Family Foods.
Wij brengen een frituur op uw feest en zorgen voor een heerlijk en gezellig moment! U kan trouwens kiezen uit verschillende formules zoals frietjes met snacks, frietjes met stoverij of frietjes met biefstuk, maar ook koude buffetten of hapjes kunnen door ons voorzien worden.
Mobiele Frituur op uw Feest, Houthulst Tel: 0475730. Markt frituurwagens goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. Mobiele Frituur op uw Feest. Een recensie schrijven? Mobiele Frituur op uw Feest. Zegestraat 60, 8650 Houthulst. 0475 73 02 73. Andere interessante bedrijven in de buurt. Iepersestraat 103, 8800 Roeselare. Leuvensesteenweg 454, 3200 Aarschot.
Home Beste Frietjes Mobiele frituur.
De beste frietjes in echte puntzakken! Verhuur mobiele frituur en snackwagens, met personeel, voor uw feest en evenement. Reserveer nu: 0475 56 50 54. Hapjes Ontdek onze lekkere hapjes. Perfect gekruide kipsatés Reuze bitterballen. De enige echte Kwekkelboom Lucifers. Kippenstick met pikante punt Kaassticks. Stick gevuld met romige kaas Mini loempia's.' Knapperige loempia's' geserveerd met pikante saus Twister. Hapje in filodeeg met scampi en groentjes Bami. Frituurhapje gevuld met noedels Garnaalballetjes. Balletjes gevuld met heerlijke garnalen. Kippeboutjes Heerlijk gebakken in de oven Mini Pizza's' Knapperige loempias geserveerd met pikante saus Ovenpasteitjes Diverse pasteitjes. Menu's' Op bord of in een puntzak.
De FEESTDIS Frietmobiel, Mobiele frituur. Steeds à volonté smullen.
Mobiele frituur op uw feest Beervelde Wattedoen.be.
Mobiele frituur op uw feest. Frituur op uw feest. Wij zorgen voor alles. Neem vrijblijvend contact op via om een e-mail te verzenden: klik hieronder of 0484/081717. Broodjes warme beenham en broodjes kip kebab ook verkrijgbaar. Verhuur van frituren zonder personeel.
Boefferke mobiele frituur, snacks en bbq Mobiele frituur, snacks en bbq.
Feest op tafel aan betaalbare prijzen. Frietjes met 5/11 snacks en saus naar keuze, alles à volonté. Heb je iets te vieren? Kies onze partyformule met hamburgers, hot-dogs, braadworsten, à volonté. Vraag jouw persoonlijke offerte aan. Er is al een menu vanaf 450, per persoon. U wenst ons te boeken of u hebt nog een vraag ivm. Aarzel niet om contact op te nemen. Mobiele frituur, snacks en BBQ. 056 71 37 87. BE 0537 301 113. Van maandag tot donderdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zaterdag van 8u30 tot 12u30 en van 14u30 tot 18u30. Zondag van 8u30 tot 12u. Om het even voor welke gelegenheid u een feestje organiseert, wij verzorgen u en uw gasten met de lekkerste en meest fijne gerechten.
Home Mobiele Frituur aan huis, bedrijf, school, evenement, of uw feest.
Wij komen graag op uw Feest, Bedrijf, School, Evenement, Opendeurdag, Fuif of Kermis. Neem gerust vrijblijvend contact op. Of vraag vrijbijvend uw offerte aan. Meer informatie over de mogelijkheden van onze Mobiele Frituurwagens. vindt u in onze folder. Onze Mobiele Frituurwagen komt graag bij jouw langs in gans België.
Frietmobiel huren Houthulst Mobiele frituur huren Frietkot aan huis bestellen Frituur op uw feest.
Frituur op uw feest biedt u een ruime keuze aan heerlijke snacks, frituur en traiteurhapjes, en lekkere verse frieten in een puntzakje met een brede selectie aan sausen en gerechten. Bekijk onze uitgebreide menu's' en vraag ons snel om een vrijblijvende prijsofferte!
Mobiele frituur Kempen Den Eetwagon: verjaardagsfeesten, opendeurdagen, babyborrels.
Maak van uw feest een echt succes. Van de Kempen tot het Antwerpse. Den Eetwagon rijdt uit in de regio Kempen, in een straal van zon vijftig kilometer rond Rijkevorsel: van Hoogstraten tot Antwerpen, Schilde, s-Gravenwezel, Schoten en Herentals. Ook werken wij samen met enkele partners voor de drank en het entertainment. Denkt u dat een mobiele frietkraam wel iets zou kunnen zijn voor uw feestje? Neem dan vandaag nog contact op met Den Eetwagon in regio Kempen en wij helpen u meteen verder. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel. De eetwagon Feestfrituur Mobiele frituur te Rijkevorsel.

Contacteer ons