Meer resultaten voor frituur op uw feest

frituur op uw feest
 
Foodtruck Ter Platse. mobiele frituur op uw feest of evenement! Vind Boek foodtrucks. Ter Platse. mobiele frituur op uw feest of evenement!
mobiele frituur op uw feest of evenement! komt in aanmerking voor Andere, Bedrijfsfeest, Communiefeest, Privé Feest, Publiek / Openbaar Feest, Trouwfeest. Wat meer informatie over Ter Platse. mobiele frituur op uw feest of evenement! Wij bieden op uw feest heerlijke frietjes aan met daarbij horende snacks.
frituur frituursnacks lijst frituur op uw feest.
Zoeken naar frituur op uw feest. frituur aan huis. frituur te koop. frituur op uw feest. frituur Uw partner voor al uw dakwerken in Groot Zemst en omstreken. Vertrouw alle werken op en rond uw dak toe aan familiezaak Dakwerken David en zoon voor Zemst, Mechelen, Vilvoorde.
Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten.
Frit-uurtje mobiele frituur voor alle feesten, evenementen en uitvaarten. Wie zijn wij? Verse Belgische frietjes, voor al uw feestjes of party's.' Start 1 juli 1992. Al vroeg wisten we dat dit ons verdere leven zou bepalen. Voor eten zorgen zat er bij ons al van kleins af in onze genen. Mark ging voor banketbakker en we gingen samen verder met de nodige documenten te halen en onze kookkunsten te verfijnen. De frietmobiel geeft ons de kans om ook mensen terug te zien die we al lang uit het oog verloren zijn. Ons besluit is dat feestjes geven alleen maar voordelen geeft. Frietmobiel mogelijk van 30 personen tot 500 personen. Ideaal voor bedrijfsevenementen, feesten, babyborrels of eventueel als alternatieve koffietafel. Persoonlijke offerte op maat altijd mogelijk.
Mannekefrite, frituur aan huis, evenementen huren, scholen, feesten, frituur huren, mobiele frituur, Asse, Vlaams-Brabant, Antwerpen, Brussel, Zaventem, Meise, Wemmel, Oost-Vlaanderen.
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten. Onze frietjes, snacks, vleesgerechten en sauzen worden gemaakt met kwalitatieve producten, en dat smaakt u! Bekijk onze speciale formules van onze mobiele frituur. Bekijk onze foto's' evenementen van Manneke Frite. Contacteer ons telefoninsch of via mail voor meer info. Ons mobiele frietkot staat tot uw beschikking in heel België. Wij rekenen geen vervoerskosten aan, waar uw evenement of feest ook plaatsvindt. U kunt onze frietmobiel zowel met als zonder personeel huren. Een frituur huren voor uw feest, evenement of gewoon privé?
Frituur op uw feest Friet en Co.
Selecteer een pagina. Frituur op uw feest. Home Frituur op uw feest. Artisanaal gebakken frieten. Keuze uit verschillende formules. Wilt u ook een mobiele frituur op locatie? Reserveer uw mobiele frituur. Bent u op zoek naar een frituur op uw feest?
Frietmobiel Speedy Snack.
Frietmobiel op uw feestje. Wat kan u van ons verwachten? Heb je zin in een spetterende frietparty. De mobiele frituur, foodtruck, frietwagen, frietkot is geschikt voor feestjes en evenementen vanaf 500 Euro. Voor uw evenement, braderie, bedrijfsfeest, buurtfeest, verjaardagen, huwelijk, communie, babyborrel.Uals, gastheergastvrouw, hoeft niets te doen. U kunt rustig en ten volle meegenieten van uw eigen feest. U hoeft niet af te wassenniet, te bedienen enz. U ontvangt uw gasten en wij doen de rest. Op voorhand bespreken we alles tot in de puntjes de nodige voorzieningen worden door ons getroffen. Frietjes inslaan, frituurvet controleren, zijn er voldoende snacksvuilbak. De mobiele frituur zijn we momenteel aan het klaarstomen voor een groot feest. Kortom niks zal aan het toeval worden overgelaten. Zo ook de veiligheid van de kramen zijn gecontroleerd en de bakinstallatie gekeurd. Wij komen op locatie. Is het nu in Leuven, Gent, Brussel, LakenOostende, Brugge, roeselare, tielt, deinze, waregem, kortrijk, veurne, nieuwpoort, blankenberge, knokke, heist, antwerpen, aalter, puurs, ieper, leffinge, assebroek, oostkamp, zedelgem, houthulst, ingelmunster, waregem, limburg, frankrijk, nederland, enz.
Catering Roeselare Traiteur Roeselare Cis Events Catering Roeselare.
MOBIELE FRITUUR CIS EVENTS CATERING. Eender voor welk feestje of gelegenheid? Cis Events Catering verzorgt uw feesten met de nodige zorg. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van uitstekende frietjes en de bijhorende snacks. Dit kunnen wij doen voor elke feestelijke gelegenheid, zoals bijvoorbeeld: verjaardagen, communies, lentefeesten, recepties, openingen, bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, trouwfeesten, babyborrels en eetfestijnen. Onze professioneel ingerichte frituren komen aan huis of ter plaatse. FRIETKRAAM OF PASTAWAGEN HUREN? U verzorgt graag uw eigen feest? Dan kunt u bij Cis Events Catering uit Roeselare een frietkraam of een pastawagen huren. Onze mobiele frietkramen en pastawagens zijn flexibel inzetbaar. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en staan altijd voor u klaar. Cis Events Catering biedt een catering services op ieders maat, met veel respect en oog voor originele bereidingen, speels en creatief en aangepast aan het seizoen, budget en locatie. Dit zowel voor zakelijke als feestelijke gelegenheden. Cis Events Catering is een full-service bedrijf en wij bieden u topcatering aan op het hoogste niveau zowel voor feesten, als voor andere gelegenheden. Alle producten zijn: topproducten, versbereid en overheerlijk. Wij zijn actief over gans West en Oost-Vlaanderen met onze cateringservice en mobiele frituren en pastawagens.
Een mobiele frituur in Antwerpen is Het Frietfestijn.
Onze mobiele frituur rukt vanuit Antwerpen uit over heel België. Waar u uw feest ook organiseert, op uw vraag komen wij frietjes bakken in heel het land. Onze gebruiksvriendelijke mobiele frituur installeert zich overal zonder zorgen en voor u het weet, zijn wij aan de slag om uw evenement van het lekkerste Belgische gerecht te voorzien.
Frituur aan huis, op feesten en evenementen Feestsnacks.
Met onze mobiele frituur maken we graag jouw feest in België of Nederland compleet. Frietwagen op locatie met verse Belgische friet en een grote glimlach! Mobiele frietkraam huren voor een feest, borrel, evenement of festival? Kies voor verse, overheerlijke Belgische friet en ga voor een mobiele frietwagen van Feestsnacks. In onze mobiele frituur bereiden wij de lekkerste snacks en patat. Kosten van een frietkraam huren. De prijs van het huren van een mobiele frituur kan sterk verschillen. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van goede friet en daarom kiezen we voor een aantrekkelijk assortiment voor een aantrekkelijke prijs. Met onze mooie frietwagens en een flinke portie enthousiasme gaan we zowel kleine als grote feesten en evenementen in Nederland en Belgie af. Al vanaf dertig personen staan wij klaar met onze patatkraam en geven we jou feest of evenement meer bite! Frietkraam / frietkot aan huis in Nederland en Belgie.
Mobiele Frituur in Oost en West-Vlaanderen HAPPY TONY.
Wij brengen met de mobiele frituur alles mee, enkel een stopcontact en staanplaats dient voorzien. Alle feesten met eigen uitbating. reserveer tijdig de mobiele frituur! MOBIELE FRITUUR Authenthieke ijstriporteur. Vraag zeker onze authentieke ijstriporteur bij op uw feest! Enig op de streek, een eyecatcher van formaat.

Contacteer ons