Meer resultaten voor philips friteuse

philips friteuse
 
Frituurpan HD6118/55 Philips.
De buitenkant van de friteuse blijft koel en kan veilig worden aangeraakt. Het dubbellaagse filter vermindert onaangename frituurluchtjes. Vermindert onaangename frituurluchtjes en is vaatwasmachinebestendig. Het filter hoeft nooit te worden vervangen. Alle specificaties bekijken. Onlangs bekeken producten. Mogelijk bent u geïnteresseerd in. Registreer voor exclusieve voordelen. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Eenmalig 10% korting in de Philips Online Shop.
Hetelucht friteuse, frituren zonder olie Philips.
Als het aan de kinderen lag, dan stond er elke dag friet op tafel. Maar frituren is ongezond, niemand zit te wachten op frituurlucht in huis en wie maakt na het eten die vette friteuse schoon? Tijd dus voor een oplossing: Philips Airfryer.
Philips friteuse kopen Vanden Borre.
Bekijk het oude gamma van de Philips frituurpannen bij Vanden Borre. Bij Vanden Borre kunt u ook het oude gamma van het product Philips friteuse bekijken. Via de links hieronder kunt u de karakteristieken, handleiding en accessoires bekijken van uw Philips friteuse.
Airfryer, gezonder frituren met lucht Philips.
Bekijk Philips Chef pagina voor tips en trucs over Airfryer en de nieuwste recepten. Hoe kan ik de buitenkant en binnenkant van de Airfryer schoonmaken? Hoe kan ik de buitenkant en binnenkant van de Airfryer schoonmaken? Omdat u de Airfryer niet vult met olie, wordt de buitenkant van het apparaat niet vet zoals het geval is met een traditionele friteuse.
Philips HD6118 Coolblue.
Of in het geval van een feestje heb je meer tijd om andere leuke dingen te doen. Philips HD6118 Friteuse: zo schoon. Het reinigen van een friteuse kan een tijdrovende en soms zelfs vervelende klus zijn. De Philips HD6118 Friteuse komt je hierin tegemoet.
Friteuse HD6155/80 Philips.
U kunt de timer van de friteuse halen en meenemen, zodat u de friteuse niet meer in de gaten hoeft te houden. Het verwijderbare meerlaagse filter vermindert frituurluchtjes. De friteuse van Philips vermindert onaangename frituurluchtjes en kan in de vaatwasmachine worden gereinigd.
Frituurpan HD6158/55 Philips.
Het verwijderbare meerlaagse filter vermindert frituurluchtjes. De friteuse van Philips vermindert onaangename frituurluchtjes en kan in de vaatwasmachine worden gereinigd. Het filter hoeft nooit te worden vervangen. Alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig, behalve de behuizing. Uitneembare binnenpan voor het eenvoudig uitgieten van olie en voor eenvoudig schoonmaken.
Vergelijk onze Frituurpan Philips.
We houden van uw feedback! Vertel ons wat u van onze website vindt. Geef ons feedback. Blijf op de hoogte van Philips. Select country België Nederlands. Selecteer site Philips Belgique / België. Contact opnemen met Philips. Koninklijke Philips N.V, 2004 2018.
Friteuse HD6110/10 Philips.
De buitenkant van de friteuse blijft koel en kan veilig worden aangeraakt. Automatische dekselontgrendeling met één druk op de knop. Alle specificaties bekijken. Onlangs bekeken producten. Mogelijk bent u geïnteresseerd in. Registreer voor exclusieve voordelen. Abonneer u op onze nieuwsbrief. Eenmalig 10% korting in de Philips Online Shop.

Contacteer ons