Resultaten voor frituur prijslijst

frituur prijslijst
 
Frituur Patat in Oostakker.
Dubbel rundsburger, cheddar, spek, sla, tomaat, beefsaus. Meer dan een frituur. Frituur Patat wil zich onderscheiden van de doorsnee frituur door een ruimer aanbod aan gerechten en diensten. Zo leveren we ook aan scholen en bedrijven én bieden we bijvoorbeeld Barbecue paketten aan.
Frituur Kortrijk Groeninghe.
Ze trouwde in 1984, waarna ze in 1985 de frituur op de Veemarkt in Kortrijk overnam van Agneske, toentertijd al een gekende naam in de regio. Ze bleef het eerste jaar haar werk in de Deritex combineren met het uitbaten van de frituur, maar na een jaar kon ze de twee niet meer samen doen.
Frituur Boemerang.

Welkom bij Frituur De Leet. Lucia en Patrick heten u van harte welkom op de website van Frituur De Leet. Hier vind u onze openingsuren en ons aanbod, en word u op de hoogte gehouden van komende evenementen en nieuwtjes.
Frituur Antwerpen Bolifrit: snacks, frieten, Bicky burgers.
Dankzij onze snelle en vriendelijke service is dit de ideale ontmoetingsplaats voor studenten, bedrijven, buurtbewoners, jong en oud om uw buikje rond te eten. Onze frituur bestaat intussen meer dan drie jaar en wij hebben al een aardige klandizie opgebouwd. Terug naar de echte Belgische frituur.
De Pootzak Home.
De frituur is steeds bereikbaar en ook de parking achter de frituur is gewoon bereikbaar. Voor de mensen die van het rondpunt komen kan het best via Houthoek gereden worden.rood Je kan dan voor de frituur parkeren of verder naar de parking achter de frituur rijden.
Prijslijst Frituur Maxi 2 Kalmthout.
heet jullie van harte. 03 501 51 39. Prijslijst Frituur Maxi 2. Kinder smulbox Samson. Vol au vent. Ardeense cervela special. Assortiment snacks mix. Chilli cheese nuggets. Chick n chilli. Curryworst special pikant. Curryworst XXL special. Curryworst XXL special pikant.
Suggesties Frituur De Brug.
U kan onze volledige prijslijst hier downloaden. Bami / bami oriëntal 2.00. Chix / Kippets 3.00. Saté kip 3.75. Servela gerookt 2.95. Viëtnamese loempia 1.95. Spicy viandelle 2.00. Smullbox met andere snack 4.50. Kaas Hesp 2.70. Gerookte zalm 3.95. Frituur Eethuis De Brug Turnhoutsebaan 471 2110 Wijnegem.
Frituur Marco Prijslijst.
Prijslijst Frituur t Viaductje.

Contacteer ons